Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man enkelt lägger till stjärnbetyg till WooCommerce-produktsidor

Hur man enkelt lägger till stjärnbetyg till WooCommerce-produktsidor

Vill du lägga till stjärnbetyg på WooCommerce produktsidor?

WooCommerce är en populär e-handelsplattform som driver otaliga onlinebutiker. En av nyckelfunktionerna är möjligheten att visa produktbetyg och recensioner, vilket kan bidra till att öka kundernas förtroende och tillfredsställelse.

I den här handledningen visar vi dig hur du lägger till stjärnbetyg till dina WooCommerce-produkter och varför det är ett värdefullt tillägg till din webbplats. Oavsett om du är ny på WooCommerce eller ett erfaret proffs, hjälper den här guiden dig att få ut det mesta av denna kraftfulla plattform.

Varför lägga till stjärnbetyg till WooCommerce?

Att lägga till stjärnbetyg till dina WooCommerce-produkter kan ge potentiella kunder ett snabbt och enkelt sätt att mäta kvaliteten på dina erbjudanden.

Omkring 95 % av kunderna läser kundrecensioner innan de fattar köpbeslut. Så att lägga till produktrecensioner och stjärnbetyg i din WooCommerce-butik kan bekämpa köparens tvekan och öka försäljningen och omvandlingarna.

Ännu viktigare är att WooCommerce produktrecensioner kan visas i sökresultaten om du använder rätt Schema-uppmärkning och sökmotoroptimering (SEO). Sökmotorer som Google kan visa dina stjärnrecensioner som utdrag som potentiella kunder kan se på sökresultatsidan:

Rich snippets som detta kan uppmuntra konsumenter att klicka sig vidare till din onlinebutik, vilket ökar chansen att de gör ett köp.

Med det i åtanke, låt oss dyka in och lära oss hur man lägger till stjärnbetyg till WooCommerce.

Läsa:  Hur man aktiverar www Starz Com på dina enheter

Först visar vi dig hur du aktiverar stjärnbetyg i WooCommerce-plugininställningarna. Vi visar dig sedan hur du anpassar stjärnbetyg med ett kraftfullt WordPress-plugin.

Hur man lägger till stjärnbetyg i WooCommerce

För att lägga till stjärnbetyg till WooCommerce-produkter måste du först aktivera dem i plugin-inställningarna.

Vi antar att du redan har WooCommerce live på din WordPress-webbplats. Men om du behöver hjälp med att installera det kan du följa den här guiden vidare installera WooCommerce för nybörjare.

Du kan hitta stjärnbetygsalternativet genom att gå till WooCommerce » Inställningar från din WordPress-instrumentpanel och klicka på Produkter fliken överst.

Därifrån bläddrar du ner till Aktivera recensioner rubriken och markera kryssrutan “Aktivera produktrecensioner”.

På samma sida kan du även aktivera följande alternativ för recension och betyg:

 • Visa etiketten “verifierad ägare” på kundrecensioner
 • Aktivera stjärnbetyg på recensioner
 • Kräv stjärnbetyg

När du har aktiverat de inställningar du vill ha klickar du på Spara ändringar knapp.

Stjärnbetyg är nu aktiverade i din WooCommerce-butik. Därefter vill du att de ska visas på dina produktsidor, vilket kräver att du aktiverar några fler inställningar.

Lägg till stjärnbetyg till WooCommerce produktsida

För att lägga till stjärnbetyg på produktsidor i din webbutik, gå till Produkter ” Alla produkter från din instrumentpanel och klicka Redigera för att öppna produktinformationen.

Scrolla sedan ner till panelen “Produktdata” och klicka på Avancerad flik. I den här panelen måste du se till att Aktivera recensioner kryssrutan är markerad.

När du har gjort det kan du klicka Uppdatering för att spara dina ändringar.

När du tittar på produkten i ditt skyltfönster ser du ett avsnitt med recensioner där kunder kan se vad kunder tycker om dina produkter och lämna sina egna recensioner.

Läsa:  Hur man förstår om du är blockerad på Telegram

Förutom att visas i produktbeskrivningen, kommer stjärnbetyg att visas på din butikssida under produkttiteln. De kommer också att visas på kategorisidan, vilket hjälper till att förbättra klick och omvandlingar.

Vid det här laget förstår du hur du lägger till produktbetyg med standardinställningarna för WooCommerce. Men vad händer om du vill anpassa dina stjärnbetyg? Vi kommer att förklara hur du gör det härnäst.

Hur man anpassar stjärnbetyg på WooCommerce produktsidor

WooCommerce är fantastiskt för att sätta upp din onlinebutik, men det saknas flera funktioner som du behöver för att förbättra användarupplevelsen och i slutändan öka försäljningen. Plugin-programmet erbjuder till exempel inte ett enkelt sätt att anpassa din butik och göra den mer användarvänlig.

Du kanske vill ändra stjärnklassificeringsfärgerna så att de sticker ut mer. Det kan vara så att du helt och hållet vill förnya hur din produktdata ser ut, ändra storleken på produktbilder eller föreslå relaterade produkter för att korsförsälja andra varor i din butik.

Det är där ett kraftfullt WordPress-plugin som Elementor kan hjälpa.

Elementor är den bästa WordPress-sidbyggaren med fullt stöd för WooCommerce-webbplatser. Du kan använda dess dra-och-släpp visuella redigerare för att anpassa varje tum av din onlinebutik utan att skriva kod eller anlita en utvecklare.

Pluginet använder WordPress-block (liknande Elementors moduler) för att anpassa dina layouter, så att du kan se ändringarna i realtid. De förbättrar din webbplats funktionalitet med opt-in-formulär, nedräkningstimer, kontaktformulär, gallerier, WordPress-widgets och mer utan krångel med kortkoder.

Den erbjuder också hundratals förgjorda målsidesmallar och WordPress-teman, så att du aldrig behöver börja om från början. Du kan till och med skapa och anpassa din kassa och kundvagn med plugin utan att manuellt redigera ditt temas PHP och CSS.

Läsa:  Förstå brunt brus och dess fördelar

Några av SeedProds andra funktioner inkluderar:

Det finns ingen anledning att oroa sig för att installera barnteman eller granska plugins. Med Elementor kan du få den funktionalitet du behöver allt i ett.

Du kan följa den här handledningen för att lära dig hur du anpassar WooCommerce-butikssidor med Elementor.

Låt oss nu titta närmare på att använda SeedProds WooCommerce-block för att anpassa din butiks stjärnbetyg.

WooCommerce produktbetygsblock

SeedProds produktbetygsblock låter dig visa stjärnbetyg var som helst på din WooCommerce-produktsida. Du kan dra och släppa blocket var du vill, inklusive under produktbeskrivningen, titel, pris, kategori och så vidare.

Inuti blockinställningarna kan du justera justeringen, storleken och avståndet mellan objekten.

Sedan, på fliken Avancerat, kan du anpassa stjärnklassificeringsfärger, typografi, attribut, enhetssynlighet och till och med lägga till iögonfallande animationseffekter.

WooCommerce Product Data Tabs Block

På samma sätt kan du anpassa blocket Produktdataflikar, som visar produktbeskrivningen, funktionerna och recensionerna.

I inställningspanelen kan du ändra fliktext och bakgrundsfärger, paneltypografi och färger, ramradie och stilar, avstånd och lägga till animationer.

Några av SeedProds andra WooCommerce-block som du kan anpassa för din butik inkluderar:

 • Produktens utvalda bild
 • Meny varukorg
 • Produktpris
 • Produkt Meta
 • Produktbeskrivning
 • Merförsäljning
 • Relaterade produkter
 • Och mer

När dina produktbetyg ser ut som du vill kan du förhandsgranska dem för att se hur de ser ut.

Där har du det!

Att lägga till stjärnbetyg till dina WooCommerce-produkter med Elementor är ett enkelt och effektivt sätt att förbättra din onlinebutik och förbättra kundupplevelsen. Med bara några klick kan du ge potentiella kunder ett snabbt och enkelt sätt att mäta kvaliteten på dina erbjudanden, vilket kan öka förtroendet och öka försäljningen.

Läsa:  Hur man skriver de bästa metabeskrivningarna för SEO

Stegen i den här artikeln hjälper dig att komma igång med att lägga till stjärnbetyg till dina produkter. Så varför vänta? Börja anpassa dina WooCommerce-produktsidor med Elementor idag och se resultatet själv.

Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var till hjälp. Du kanske också gillar följande guider för att växa din WordPress-webbplats:

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.