Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man får en obegränsad gratis provversion av Elementor-målsidan

Hur man får en obegränsad gratis provversion av Elementor-målsidan

Vill du få Elementor WordPress Theme Builder, Page Builder, Coming Soon Page och Maintenance Mode plugin gratis? Visste du att du kan använda lite-versionen av Elementor utan att spendera ett öre?

I den här guiden visar vi dig hur du får en obegränsad gratis provperiod på Elementor gratis.

Innehållsförteckning

Vad är Elementor Lite?

Elementor Lite är den kostnadsfria versionen av Elementor Landing Page Pro. Elementor är den mest populära dra-och-släpp-sidbyggaren, webbplatsbyggaren, kommande sida, underhållsläge och plugin under konstruktion för WordPress.

Det är också det enklaste sättet att skapa en anpassad målsida och ett anpassat WordPress-tema. De kraftfulla åtkomstkontrollerna låter dig arbeta på din webbplats privat medan besökare ser en kommande snart eller underhållssida.

Så hur mycket kostar lite-versionen av Elementor? Den stora nyheten är att lite-versionen av Elementor är helt gratis, för alltid.

Med den kostnadsfria testversionen av Elementor, som aldrig löper ut, kan du utöka din verksamhet med följande funktioner:

 • Bygg målsidor med hög konvertering med hjälp av dra-och-släpp sidbyggaren.
 • Skapa försäljnings-, squeeze-, webbseminarium-, video- och tacksidor (med mera).
 • Aktivera sidorna Kommer snart och Underhållsläge med ett enda klick.
 • Anpassa sidor i realtid med liveförhandsvisningar och versionskontroll.
 • Importera/exportera målsidor
 • Utnyttja en mängd olika sidblock, inklusive rubriker, knappar, bilder, videor, kontaktformulär, giveaway-block och mer.
 • Anpassa dina sidor till alla skärmstorlekar med en 100 % responsiv design.
 • Stöd för multisite och BuddyPress.
 • Använd med valfritt WordPress-tema.
Läsa:  Hur fixar jag Smartcast felkod 2902_1?

Vad mer är, om du någon gång bestämmer dig för att uppgradera ditt Elementor-konto från gratis till Pro, vilket är superenkelt, får du omedelbar tillgång till ytterligare premiumfunktioner.

Med SeedProds avancerade funktioner kan du förbättra din WordPress-webbplats med:

 • Dra och släpp WordPress-temabyggare och Starter-temamallar
 • 100+ professionellt designade mallar för målsidor och layoutsektioner.
 • Bygg hela WooCommerce-butiker, anpassade kassasidor, kundvagnar, produktrutnät och tillägg-i-varukorgsknappar (Elite).
 • Hantera enkelt dina prenumeranter på målsidan.
 • Easy Digital Downloads integration (Elite).
 • Premiumintegrationer – MailChimp, AWeber, ActiveCampaign GetResponse, ConvertKit, Zapier och mer.
 • Inbyggd 404-felsida och WordPress-inloggningssidor.
 • Spamskydd med Google Recaptcha
 • Pro-block, inklusive opteringsformulär, nedräkningstimer, förloppsindikatorer, knappar för sociala profiler, sociala delningsikoner, stjärnbetyg, pristabeller, Google Maps och mer.
 • Dynamiska och personliga målsidor.

Hur får jag en provversion av Elementor-målsidan gratis?

Det är enkelt att få Elementor gratis. För att aktivera din Elementor gratis testversion behöver du bara ladda ner Lite-versionen och aktivera den på din WordPress-webbplats.

Oroa dig inte om du inte är säker på hur du gör det. Vi leder dig genom stegen för att aktivera den kostnadsfria versionen av SeedProds landningssida.

Hur aktiverar jag den kostnadsfria versionen av Elementor?

Är du redo att skaffa den senaste versionen av Elementor Landing Page-plugin, skaffa din kostnadsfria provperiod och ladda ner plugin-programmet. (Kom ihåg att det är gratis, för alltid!)

Först måste du se till att du använder WordPress.org, INTE WordPress.com. Om du inte är säker på vad skillnaden är, kolla in den här guiden på WordPress.org vs WordPress.com.

Följ sedan de enkla stegen nedan för att installera och aktivera Elementor.

Läsa:  Från generisk till granulär: Öka omvandlingarna med granulär innehållsmarknadsföring

Steg 1: Installera Free Elementor Landing Page Plugin

Det första steget är att gå till instrumentpanelen på din WordPress-webbplats. Håll sedan musen över Plugins rubrik i den vänstra panelen och klicka Lägg till ny.

Klickar Lägg till ny presenterar en skärm för att söka efter ett WordPress-plugin. I sökrutan i det övre högra hörnet skriver du Elementor.

Klicka sedan på Installera Nu knappen bredvid pluginet som heter “Website Builder by Elementor — Custom Theme Builder, Landing Page Builder, Coming Soon, Maintenance Mode and more”.

Steg 2: Aktivera insticksprogrammet

För att aktivera din obegränsade kostnadsfria provversion av Elementor Landing Page-plugin, klicka på den blå Aktivera knapp.

Det är allt!

Din Elementor gratis provperiod är nu redo att börja, och du kan börja bygga dina målsidor, kommer snart, och underhållssidor direkt.

Vanliga frågor om Elementor Obegränsad gratis provversion Elementor

Är Elementor-målsidan gratis?

Är Elementor värt det?

Vi tycker att Elementor är värt det för webbplatsägare och utvecklare som menar allvar med att förbättra sina arbetsflöden och växa sina verksamheter. Du behöver ingen kodkunskap och kan snabbt skapa professionella WordPress-sajter på några minuter istället för dagar.

Kostar Elementor pengar?

Med gratisversionen av Elementor behöver du inte spendera några pengar alls. Du kan bygga fantastiska målsidor utan att spendera ett öre.

Kom sedan igång med Elementor

Du vet nu hur du får en obegränsad gratis provversion av Elementor, så vad väntar du på?

Om du behöver lite hjälp med att bygga din första sida, kolla in vår guide om hur du skapar en kommande sida i WordPress.

Här är några andra saker du kan göra med Elementor:

Läsa:  Hur man hittar vilket WordPress-tema en webbplats använder

Tack för att du läser! Vi vill gärna höra dina tankar, så lämna gärna en kommentar med frågor och feedback.

Du kan också följa oss på Youtube, X (tidigare Twitter)och Facebook för mer användbart innehåll för att få ditt företag att växa.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.

Avslöjande: Vårt innehåll är läsarstödt. Det betyder att om du klickar på några av våra länkar kan vi tjäna en provision. Vi rekommenderar endast produkter som vi tror kommer att ge värde till våra läsare.