Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man installerar nya Firefox-tillägg

Hur man installerar nya Firefox-tillägg

De Firefox-tillägg de är de plugins som gör det möjligt för användaren att förbättra webbläsaren Mozilla Foundation ur olika synvinklar. Plug-ins är i sin tur programvara utformad för att integreras med annan programvaranågot som ökar deras chanser.

Installera nya tillägg på Firefox det är verkligen lätt. Öppna bara en navigeringsflik och ange Förlängningshantering. Härifrån kan användaren välja gudar föreslagna plugins. Alternativt kan du se alla tillgängliga tilläggklassificerade på grundval av specifika kategorier.

 • 1. Vad är plugin-program

  Shutterstock

  Inom datavetenskap plug-in term används för att referera till olika typer av ytterligare komponenter. Det är alltså program som inte har autonomi på egen hand, utan tvärtom de måste interagera med ett annat redan existerande program.

  Insticksprograms roll är att förbättra ovanstående program: till exempel öka dess prestandamen också utöka utbudet av funktioner och tjänster förväntas. I vissa fall är det möjligt att stöta på alternativa formuleringar, som plug-ins och plug-ins. De är alla korrekta, så användaren kan använda den han föredrar.

  De ytterligare funktioner som är typiska för plugin-program de beror ofta på sammanhanget och referenssektorn. I videospelsfältresulterar ofta plugin-program i utbyggnader: extra innehåll som ansluter till det grundläggande videospelet, vilket utökar dess underhållningsmöjligheter. Till exempel genom att lägga till nya karaktärer och nya berättelser. Men också genom att utöka storleken på spelkartan.

  I huvudsak är plugin-program programvara som integreras med din webbläsare för att förbättra dess prestanda.

  Läsa:  Lokal SEO: Hur man gör det och varför det är en viktig strategi

  När du pratar webbläsare plugin-program kallas också förlängningar. Ämnet förblir ungefär detsamma, med skillnaden är förlängningarna de är inte nödvändigtvis gjorda av utvecklarna själva programvara för att öppna webbplatser och sidor på webben.

  Det finns plug-ins för alla större webbläsare på marknaden: från och med Google Chrometills du kommer till Microsoft Edge och Apple Safari. Också Mozilla Firefox är inget undantag och erbjuder en uppsättning tillägg och tillägg som är lättillgängliga från vilken navigeringsskärm som helst.

  Denna aspekt väcker en viktig fråga om IT-säkerhet. Speciellt i de fall där plugin-programmet skapas av en tredje part och av ett föga känt företag.

  Råden i denna mening består av: läs informationen mycket noggrant relaterat till hanteringen av användardata. Men kontrollera även att tillbyggnaden i fråga är utrustad med alla nödvändiga tillstånd.

 • 2. Hur Firefox-tillägg fungerar

  Hantering av tillägg

  Mozilla Firefox

  Proceduren att följa för börja lägga till plugins till Firefox det är väldigt enkelt. Det första du ska göra är att öppna en navigeringsflik.

  Härifrån kan du fortsätta på två sätt: genom att klicka direkt på knapp i form av en pusselbitsom heter Tillägg, som ligger bredvid adressfältet. Eller alternativt passera genom den första Inställningsmeny.

  Firefox extension manager erbjuder först och främst den så kallade aktiva tillägg: de där plugins installerade som standard med webbläsaren. Detta är alltså mjukvara som redan är aktiv från första användningen.

  Den första av dessa plugins är Adblock plusen gratis programvara som blockerar automatiskt oönskade annonser och popup-fönster, men inte bara. Adblock Plus slutar också skadlig programvara av olika slag, som hjälper till att förbättra IT-säkerhet av användaren.

  Läsa:  Hur du förbättrar dina Facebook-marknadsföringsstrategier på 5 enkla...

  Den andra är Google Translator för Firefox: ett tillägg som gör att du snabbt kan interagera med webbläsare märket Mozilla and the översättningsprogram utvecklad av Mountain View-jätten.

  Följande Snygg Och Video DownloadHelper. Det första är ett stilhanteringsverktyg: det låter användaren ändra utseendet på din webbläsare med bara några klick, att välja mellan olika teman och layouter. Det andra är ett verktyg som hjälper ladda ner en video från webben direkt på användarens enhet.

  Att pausa eller inaktivera Adblock och den andra aktiva Firefox-tillägg du kan använda valknappen. Eller alternativt avbrytagenom att klicka på tre horisontella prickar till höger om dem och välj sedan post med namnet Ta bort.

 • 3. Hur man installerar nya tillägg på Firefox

  Tillägg för webbläsaren Firefox

  Mozilla Firefox

  Fönstret av Firefox-tilläggshantering det är också platsen att leta efter nya plugin-program att ladda ner. De bästa grupperas inom det namngivna området Rekommenderade tillägg. För ladda ner dem klicka bara på namnknappenLägg till i Firefoxtill höger om programvarans namn.

  Alla förlängningar åtföljs av en kort beskrivning som hjälper till att förstå deras användbarhet. Men också från en genomsnittligt betyg från 0 till 5 stjärnortillsammans med antalet användare som har uttryckt en åsikt om plugin-programmet i fråga.

  Firefox föreslår ett första urval av rekommenderade tilläggbaserat på flera faktorer: från de mest röstade absolut i ett enda historiskt ögonblick. Tills vi kommer till de som verkar lämpligast till användarens surfbehov.

  För att se ett större antal Firefox-tillägg måste du klicka på namnknappen Hitta fler tillägg. Detta tar dig till en ny sida, som först och främst erbjuder vissa alternativ tillägg som valts av Mozillas personal.

  Läsa:  De 10 bästa copywriting-programvaran & Verktyg för din byrå

  De första tilläggen som föreslås av Firefox är de som redan är aktiva i webbläsaren och de som föreslås.

  De första som föreslås är de som förbättras webbläsarens integritet och säkerhet. Följande är de som är relaterade till anpassning av Youtube. Äntligen en serie förlängningspaket perfekta för en nybörjare.

  För att komma åt komplett urval av tilläggen som är tillgängliga för webbläsaren Firefox måste du klicka på namnknappen Visa alla tillägg. Vid det här laget kommer det att vara möjligt att bläddra igenom de många tillgängliga kategorierna.

  Vi börjar med plugin-program relaterade tilljag väntar av webbläsaren, al ladda ner och filhantering. Nedan är de perfekta plugins för fans av foton, musik och videor. Men även de för de som använder Firefox till spela och ha kul online. Vi går sedan från tilläggen för handla till de för i social; från sökverktyg till webbutvecklingsverktyg.