Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man skapar enkla anpassade inläggstyper och fält i WordPress – Webinar

Hur man skapar enkla anpassade inläggstyper och fält i WordPress - Webinar

Anpassade inläggstyper och fält lägger till ett lager för att skapa innehåll som gör att människor kan skapa nästan vilken webbplats de vill. I detta webbseminarium kommer vår alldeles egna Marco Berrocal att visa dig hur du enkelt skapar dem och varför du vill.

Även om WordPress inte erbjuder anpassade inläggstyper direkt, lägger många plugins och teman till dem till vissa funktioner. Detta är utöver vad du kan göra själv i det här webbinariet.

WordPress är väldigt flexibelt, vilket är en av anledningarna till det över 40 % av alla webbplatser Använd en plattform på Internet. Anpassade inläggstyper och fält är bara ett par av de många funktionerna som får denna WordPress-pärla att glänsa.

Vad är tillgängligt i detta webbseminarium om anpassade meddelandetyper och fält?

I den här videon går Marco igenom de viktiga delarna av WordPress och hur själva inläggstyperna fungerar. För dem som vill ta sitt innehåll till nästa nivå finns det en hel del information här som du kanske vill kolla in.

Det är viktigt att notera att anpassade inläggstyper och fält ger mer till WordPress-plattformen. Du kan bokstavligen skapa vilken webbplats du vill utanför bloggandet.

Faktum är att jag känner flera personer som använder WordPress för att driva en enda målsida för hela sin webbplats.

Skillnad mellan inlägg och sidor

Som standard har WordPress två primära innehållstyper: inlägg och sidor. Båda fungerar väldigt olika, även om de är ganska lika i design.

Läsa:  Hur jag återhämtade mig från Google Panda-straffet

Enkelt uttryckt är inlägg vanliga delar av innehåll som publiceras med olika intervall, medan sidor är för mer statiskt innehåll. Sidan används ofta till exempelvis kontaktformulär, företagsinformation och platser, och Om-sidor… för material som inte förändras.

Inlägg i WordPress visas vanligtvis i kronologisk ordning, med det senaste först.

Skapa anpassade meddelandetyper

I detta webbseminarium visar Marco dig hur du använder Anpassat gränssnitt för meddelandetyp ansluta. Det låter dig skapa anpassade inläggstyper och taxonomier i WordPress för nästan alla ändamål. Det är också en av de mest populära tilläggen som finns tillgängliga för utvecklare.

Han visar också hur man ställer in grundläggande inställningar och varför vissa fält är nödvändiga för att skapa meddelandetyper.

Lite om modellhierarkin

I den här videon förklarar Marco hur modellhierarkin fungerar och hur du kan använda den till din fördel. Med hjälp av ett realtidsexempel från filmer visar Marco hur allt innehåll hänger ihop.

Beroende på vilka typer av inlägg du skapar, är mallhierarkin mycket viktig när du söker efter specifika filer på din webbplats.

Vad är anpassade fält och varför används de?

Anpassade fält är delar av information som du kan lägga till i ett meddelande som utökar innehållet du skapar. Du kan till exempel lägga till ett “betyg”-fält tillsammans med meddelandetexten.

I verkligheten kan du lägga till nästan vilken typ av innehåll som helst i fältet. Detta inkluderar bilder, videor, alternativknappar och mer.

Marco delar också vad du kan göra med ett annat otroligt populärt plugin, Avancerade anpassade fält. Han visar hur man ställer in fältgrupper och deras inställningar.

Som du kan se är det inte så svårt att skapa ett anpassat fält för nästan vilken information du vill dela med dina besökare.

Läsa:  Onewalmart Gta Portal – Hur man loggar in Onewalmart Gta Portal

WordPress är ganska flexibelt

En av de största anledningarna till att WordPress har en så stor marknadsandel på Internet är dess flexibilitet. Det som började som “bara en bloggplattform” har blivit ett av de mest använda systemen för att skapa en webbplats.

Anpassade inläggstyper och fält är bara några sätt du kan erbjuda mer till dina besökare.

Vilka typer av inlägg och fält ska du göra?