Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man skapar ett e-postkonto

Hur man skapar ett e-postkonto

1. Hur man skapar ett e-postkonto med Outlook

Microsoft

Syn är Microsofts e-posttjänst och är en del av sviten Microsoft 365: en typ av molnutvecklingen av Office-paketetsom låter dig skapa och dela filer och information.

Bland de viktigaste produkterna i sviten är ordbehandlingsprogrammet Ordprogrammet för att skapa kalkylblad Excel och presentationsprogrammet PowerPoint.

Outlook är, förutom att tillåta mottagning och sändning av e-post, utrustad med en kalenderen kolumn av kontakter det är en'dagordning att planera dina aktiviteter. Den har också en dagbokav ytterligare en funktion tillägnad Notera och av en molnlagring från 15 GB.

Att skapa förstå hur skapa en e-postkonto med Outlook besök helt enkelt kundens officiella webbplats. Sedan måste du klicka på knappen som säger: “Skapa gratis konto”, som finns längst ner på skärmen (både i desktop- och mobilversionen).

Outlook ber dig först att göra det Skriv in din mailadress som du har i åtanke och säger välj en av domänerna tillgängligt: ​​du kan välja @outlook.it, @outlook.com eller @hotmail.com.

Då måste du ange ditt lösenord för att komma åt och välja om du vill kryssa i en ruta för att ta emot information och kommersiella kampanjer av Microsoft.

Slutligen måste du ange din egen Förnamnens Efternamnens egen födelsedatum (dag/månad/år) och by eller geografiskt område. Detta är information som gör att Outlook kan tillhandahåller automatiskt produktinställningar lämplig för användaren.

Läsa:  Strategisk tystnad: Att veta när och hur man ska kommunicera på arbetsplatsen för medarbetarnas engagemang
2. Hur man skapar ett e-postkonto med Gmail

Skapa e-post med Gmail-skärmen

Google

Gmail är e-postadressen till Google: en av de mest uppskattade och använda någonsin. Gmail är tillgängligt från båda webbläsare som tillgriper klient specifika, som t.ex Syn eller Thunderbird. Dessutom finns den i både desktop- och mobilversion.

Gmail är en del av Google Workspaceen gång känd som G-Suite: en uppsättning produkter tillägnad produktivitettillorganisation av data och skapandet av delade uppgifter.

Bland de olika mjukvarorna som ingår i Google Workspace är det förutom Gmail värt att nämna åtminstone Kör: en tjänst av molnlagring som erbjuder alla ägare av en Google-e-post 15 GB för datalagring. Ett utrymme som kan utökas genom att köpa specifika paket.

För skapa en e-postadress med Gmail besök helt enkelt kundens officiella webbplats och klicka på knappen som lyder: “Skapa ett konto”. Det bör vara nära botten av versionsskärmen skrivbordet.

mobil istället måste du klicka på “Använd Gmail” och härifrån följer proceduren för att skapa ett nytt konto. Om du redan har ett mejl kan du klicka på “Logga in” och välj sedan “Använd ett annat konto” > “Lägg till ett konto på din enhet”.

Gmail ber användaren att göra det ange typ av e-post som du vill skapa: det kan vara en låda för personlig användningav en låda utformad för användning av ett barn (kanske en son), eller av en låda utformad för en professionell användning.

När detta är gjort går vi vidare till att identifiera e-postadressen. Du måste ange din egen Förnamnens Efternamn och din egen Användarnamn: det namn som du känner igen med av programvaran och som föregår tecknet (@) och domännamnet (google.com).

Läsa:  Vilka svårigheter uppstår när man registrerar sig i en spelapplikation

Nästa steg består i att infoga en telefonnummer och en annan e-postadress för återställning. I båda fallen handlar det om valfria fältsom användaren också kan välja att inte fylla i.

Återställningstelefonnumret och e-postadressen är för skydda ditt kontos säkerhet: används av Google för att skicka verifieringsmeddelanden, om användaren glömma eller förlora dina referenser tillgång.

Äntligen kommer vi kl konfigurationvad kan vara “snabbt” eller “manuell”. Dessa inställningar har att göra med samtycken relaterade till insamling av personuppgifter av Google. Specifikt måste användaren deklarera om han vill acceptera sökmotorn eller inte spåra några av dina surfpreferenser på webben.

3. Hur man skapar ett e-postkonto med iCloud

Skapa e-post med iCloud-skärmen

iCloud

Äntligen plats för iCloudsom inte är en enkel klient utan snarare en bredare samling av tjänster utvecklade avÄpple. Bland de olika iCloud-produkterna är det möjligt att identifiera en Kalendera Kör, Kontakter (en kolumn) och exakt Post.

Ägare av iPhone, iPad eller Macbook behöver inte öppna ett iCloud-konto. Genom att göra det kan jag dock utnyttja enheterna fullt ut utvecklat av företaget som grundades av Steve Jobs.

Förfarandet för skapa ett e-postmeddelande med iCloud från iPhone det går väldigt snabbt. Vi utgår från inställningar av enheten och du måste leta efter objektet “Logga in på iPhone”. Så du måste trycka på “Skapa Apple ID”.

Vid det här laget anger du bara dina uppgifter och väljer vilken e-postadress du vill använda. En kan användas box av en extern klienteller alternativt tryck på “Har du ingen e-postadress?” och sedan på “Skaffa en iCloud-e-postadress”.