Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man skriver effektiva inlägg på sociala medier – Webinar

Hur man skriver effektiva inlägg på sociala medier - Webinar

Miljontals och åter miljoner människor använder sociala medier varje dag. Detta ger dig miljontals möjligheter att engagera din publik med ditt innehåll. Men alla meddelanden fungerar inte på samma sätt. I detta webbseminarium får du lära dig hur du skriver meddelanden i sociala medier på rätt sätt.

Vår gästföreläsare Bridget Willard kommer att visa dig det mest effektiva sättet att engagera din målgrupp på saker som Twitter och Facebook.

Varför är sociala medier så viktiga?

Ju mer du växer varumärket, desto fler kommer att se ditt budskap, så enkelt är det. De som följer din sociala närvaro är sannolikt de som köper dina produkter eller använder dina tjänster.

I detta webbseminarium berättar Bridget om Scott Strattens “10/10/10 Twitter Rule”. Det betyder att statistiskt sett är cirka 10 % av dina följare online vid varje given tidpunkt.

Då ser ungefär 10 % av dessa personer något som liknar tweeten.

Mycket av detta beror förmodligen på att du kan fylla upp ditt sociala flöde ganska snabbt. Det gör att alla vars inlägg du följer snabbt kan sjunka djupt in i flödet.

Slutligen svarar cirka 10 % av dessa personer.

Låt oss till exempel säga att jag har 500 följare på Twitter. Med hänsyn till denna regel betyder det att endast 50 är online åt gången, och endast 5 svarar, vare sig det är en gilla eller en kommentar.

Läsa:  https://www.Webdew.com/blog/linkedin-ads-cost-structure-breakdown/

Så är fallet även om budskapet är något som är relevant för innehållet jag producerar.

Vad finns i detta webbseminarium på sociala medier?

I den här videon bryter Bridget ner de mest synliga elementen som direkt påverkar interaktionen med sociala medier. Således kommer du att lära dig hur du strukturerar dina budskap för att uppnå maximal exponering och interaktion.

Varför design är viktigt

Sättet du designar allt online är mycket viktigt. Oavsett om du publicerar ett blogginlägg, laddar upp en YouTube-video eller skriver ett inlägg på sociala medier, påverkar hur ditt innehåll formateras hur det tas emot.

När det kommer till sociala medier, närmar sig folk det ofta med samma attityd som de närmar sig blogginnehåll: äventyr för sammanhang.

I detta webbseminarium förklarar Bridget varför design är viktigt och hur det påverkar dig och ditt varumärke.

Hur man formaterar meddelanden för att bli uppmärksammad

Hela poängen med sociala medier är att interagera med andra. Annars kan du bara sitta i ditt vardagsrum med en anteckningsbok och skriva småsaker till dig själv.

Bridget visar dig hur du formaterar dina sociala inlägg för maximalt engagemang. Detta inkluderar att veta hur varje nätverk fungerar och hur man anpassar sig till trendämnen.

Kom alltid ihåg att varje social webbplats är unik och att var och en behöver sin egen struktur för att bli framgångsrik.

Använder mallformat

Mallar ger ett sätt att vara konsekvent med den typ av innehåll du publicerar. Det kan också hjälpa dig att strukturera vad du ska säga när som helst.

Idag förklarar Bridget sitt “Templated Format” och hur det ökar engagemanget på sociala medier. Detta inkluderar var man ska placera hashtags, vilka bilder man ska använda och varför det fungerar.

Läsa:  Är sociala medier döda 2024?

I videon kan du se den exakta metoden Bridget använder för sin styling på de mest populära sociala medierna som Twitter, Instagram och Facebook.

Han går också igenom hur man kan förbättra tillgängligheten för dem som använder röststödd teknik. Det sista du vill är att förvirra någon som kanske inte kan läsa texten.

Underskatta aldrig värdet av sociala medier

Sociala medier är en integrerad del av din tillväxt i framtiden. Sedan starten har olika sociala centra vuxit fram, som erbjuder en myriad av olika upplevelser.

Du kan utnyttja dessa webbplatser och förstärka ditt budskap med en bra innehållsstrategi. I detta webbseminarium kommer du att lära dig mycket av Bridget om att skapa dina egna effektiva metoder.

Prova olika tillvägagångssätt för din publik och håll dig till det som fungerar.