Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur man tar bort grupper av e-postmeddelanden i Gmail

Hur man tar bort grupper av e-postmeddelanden i Gmail

Gmail är en av e-posttjänsterna mest kända och mest använda i världen. Varje dag skickar och tar miljontals användare emot meddelanden via sina inkorgar, vilket gör det bästa av all potential som företaget kan erbjuda.

Men när inkorgen börjar bli ganska full och meddelandena verkar alldeles för många för att behålla, det måste du veta det är möjligt radera alla Gmail-e-postmeddelanden snabbt och enkelt.

Naturligtvis du behöver inte välja ett meddelande i taget och spendera timmar och timmar på att rensa ut din inkorg, men det finns en hel rad lösningar som är designade för Radera snabbt e-postmeddelanden som inte längre behövs.

Låt oss se hur man gör det.

 • 1. Ta bort alla Gmail-e-postmeddelanden från datorn: Välj funktionen Alla

  Gmail

  Ett av sätten att ta bort e-postmeddelanden från din inkorg är funktionen Välj alla finns uppe till vänster i inkorgen.

  Genom att klicka på knappen kommer de har valt alla meddelanden som finns på den visade sidan. Genom att välja borttagningsalternativet (papperskorgsikonen) blir det därför möjligt att radera alla utan att göra någon åtskillnad.

  När du väl har valt den här inställningen låter Gmail dig också göra det ta bort alla e-postmeddelanden i din inkorgklickar Välj alla XXX konversationer i din inkorg.

  Läsa:  Vad är Form 1120? Grunderna i hur man arkiverar formulär 1120-W

  Den här inställningen är mycket användbar om det finns många “överflödiga” meddelanden som kan raderas samtidigt utan att användaren avmarkerar de som han kan behöva.

  Den perfekta lösningen, kort sagt, för dem med en överbelastad Gmail-inkorg och vill beställa snabbt och enkelt.

  Det är viktigt att komma ihåg det raderade meddelanden hamnar i papperskorgen i 30 dagarinom denna period kommer det att vara möjligt att återställa dem eller besluta att ta bort dem permanent.

 • 2. Ta bort alla Gmail-e-postmeddelanden från datorn: Välj specifika kategorier av meddelanden

  Välj specifika meddelandekategorier

  Gmail

  Bredvid rutan för att välja all post i inkorgen finns även pilen som låter dig komma åt till rullgardinsmenyn för att endast välja vissa kategorier av meddelanden.

  Genom att klicka på ikonen, faktiskt, Raderingsalternativen visas som gör att du kan radera lästa, olästa, stjärnmärkta och stjärnmärkta meddelanden.

  Fastän en “grov” kategorisering det låter dig fortfarande gör ett snabbt urval av ditt eget innehåll Gmails inkorg och fortsätt med att radera flera e-postmeddelanden samtidigt.

 • 3. Ta bort alla Gmail-e-postmeddelanden från datorn: välj meddelanden manuellt

   välj meddelanden manuellt

  Gmail

  Klart det är inte nödvändigt radera alla e-postmeddelanden i ett slag och användaren kommer också att ha möjlighet att välj e-postmeddelandet som ska raderas manuellt.

  För att göra detta räcker det klicka i den lilla fyrkanten till vänster om varje mejl och efter att ha valt alla meddelanden du inte längre behöverklicka på papperskorgen längst upp till vänster.

  Denna lösning, även om den är något mer besvärlig, låter användaren sortera sin e-post och radera endast “onyttigt” innehåll. Det kan dock vara en opraktisk operation i fallet med extremt fulla inkorgar.

  Läsa:  7 metoder för att tjäna pengar hemma
 • 4. Ta bort alla Gmail-e-postmeddelanden från datorn: sök och etiketter

  Ta bort alla Gmail-e-postmeddelanden från datorn

  Gmail

  På Gmail kan du självklart radera allt e-post med hjälp av vissa kriterier som användaren valt.

  Det är möjligt använd sökfältet högst upp på sidan och skriv till exempel namnet på en specifik kontakt. På detta sätt kommer rutan bara att välja de e-postmeddelanden som uppfyller det sökkriteriet och användaren kan radera dem alla tillsammans eller manuellt välja de som ska raderas.

  För att göra en ännu mer exakt sökning du kan klicka på ikonen till höger om sökfältet Och ställ in ett urval med ännu mer riktade filter.

  I detta fall är det också möjligt välj meddelanden med en viss etikett anger bredvid sökinställningen vilken kategori av meddelanden som ska visas.

  Det här är kanske det mest specifika sättet att radera e-postmeddelandenvilket gör att användaren kan rengöra sin inkorg på ett enkelt och snabbt men framför allt extremt riktat sätt.

  Naturligtvis tar det längre tid att identifiera vilka meddelanden som ska raderas och vilka som ska behållas, men om du har tydliga idéer kan det vara en utmärkt lösning för att städa i inkorgen.

 • 5. Ta bort alla Gmail-e-postmeddelanden från Android- eller iOS-smarttelefoner

  Gmail

  Jimmy Tudeschi / Shutterstock.com

  Ta bort e-postmeddelanden från officiella applikationer Gmail, tillgänglig gratis för Android och iOS, det är möjligt men det är en operation som har flera begränsningar jämfört med desktopversionen.

  Det måste vi faktiskt komma ihåg det är inte möjligt att välja alla meddelanden eller sök efter alla e-postmeddelanden som passar vissa sökkriterier.

  Han är ensam Du kan välja mer än ett meddelande av e-post genom att trycka på cirkeln som visas bredvid e-postmeddelandena i inkorgen och fortsätt med att ta bort de olika innehållen i inkorgen.

  Läsa:  Tips och tricks för att öka produktiviteten med Onelaunch

  Så för att rengöra din inkorg på djupet är förslaget alltid att komma åt en webbläsare på datorn och följa proceduren ovan.