Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur Microsoft Teams fungerar

Hur Microsoft Teams fungerar

Microsoft Teams det är en program för videokonferenser som ofta integreras med andra appar och mjukvara från Office-paket. Det låter dig föra samman användare i chattar eller kanaler och ger dem möjlighet att schemalägga möten och möten i en delad kalender.

där Teams historia det är mycket mer oroligt än man kan föreställa sig. Under en viss period riskerade programmet till och med att inte se ljuset. Microsoft verkade intresserade av att köpa ett annat verktyg för snabbmeddelanden och videokonferenser som heter Slack.

Alla som inte vet hur Teams fungerar borde först ladda ner från Microsofts officiella webbplats. Sedan är det bara att registrera sig och börja observera de grundläggande aspekterna av dess funktion.

Med Teams är det möjligt starta en videokonferens direkt efter att du klickat på “Logga in”: du kan generera omedelbart eller skjuta upp, kanske fixa det på den interna kalendern. Från huvudprogramskärmen kan du också få tillgång till information om ditt konto och allmänna inställningar.

Dessa två menyer är grundläggande för att använda Teams. När användaren väl är inloggad kan ingripa i aspekten av programmet: till exempel genom att välja det ljusa temat istället för det mörka. Burk välja vilken enhet som ska aktiveras under en videokonferens och kan bocka eller inte de olika inlägg dedikerade till integritet.

När gå med i ett möte om Teams användaren kan ingripa på olika sätt: genom sin egen röst, men också genom att använda intern skriftlig chatt eller “reaktioner”. I det här fallet kommer interventionerna att anförtros direkt till användningen av specifika emojis.

där Grundversionen av Microsoft Teams är gratis. Om du vill ha tillgång till premiumfunktioner och ytterligare verktyg kan du prenumerera på tre olika prenumerationer: Microsoft Teams EssentialsMicrosoft Teams Business Basic och Microsoft Teams Affärsstandarder.

 • 0. Kort historia om Microsoft Teams

  Microsoft Teams

  Shutterstock

  Version nummer ett av Microsoft Teams går tillbaka till november 2016. Från de inledande utvecklingsstadierna var tanken att utveckla en plattform som möjliggjorde både chatt och videokonferenserför att integreras med Office-paketet.

  Före lag Microsoft-användare kan använda en snabbmeddelandetjänst skapad i samarbete med Skype. Skype för företag det var tillgängligt i Microsoft 365-molnet i flera år, för att sedan dras tillbaka i slutet av juli 2021.

  Paradoxen är att det var Skype för företag som gjorde födelsen av Teams möjlig. I mars 2016 Microsoft var intresserade av att förvärva Slack: Ett affärssamarbetsverktyg som gjorde att snabbmeddelanden kunde skickas till olika medlemmar i ett team.

  Enligt flera källor det var Bill Gates som först motsatte sig operationen. Anledningen? Grundaren föredrog att fortsätta arbeta med att förbättra Skype för företag. Några månader efter detta beslut, Microsoft tillkännagav offentligt de nyfödda Teamsoch presenterar den bara som en direkt konkurrent till Slack.

  Teams föddes med idén att tävla direkt med Slack, men från början var det bara tillgängligt för Microsoft 365-prenumerationsinnehavare

  I sitt första skede av livet Lag Den hade inte riktigt vad som krävs för att konkurrera med Slack. Microsoft-programmet tillhandahålls faktiskt liknande funktioner som 365-prenumerationen och framför allt tillät den inte medlemskap av externa medlemmar.

  Saker och ting förändrades dramatiskt när Teams gjorde det möjligttillgång till plattformen även för användare utan Microsoft-prenumeration. Därefter, mot slutet av 2017, tillkännagav Redmond-företaget själva officiellt att Teams gradvis skulle ersätta Skype för företag.

  Ett annat nyckeldatum i Microsoft Teams historia är 12 juli 2018: dagen ett gjordes tillgänglig gratis version av programvaran, som erbjöd de mest övergripande funktionerna. De enda anmärkningsvärda begränsningarna var antalet användare som kunde bjudas in under en videokonferens och lagringsutrymmet för att spara arbetsgruppsfiler.

  Inte överraskande i november 2019 Microsoft Teams nådde tröskeln till 20 miljoner aktiva användare, fördubbling av antalet på drygt ett år. För övrigt är 2020 året för Walkie Talkie-funktionalitetsom låter dig använda tryck för att prata både på smartphones och surfplattor, både via dataanslutning och via Wi-Fi.

  De 2021 det är året som Skype för företag officiellt gick i pension. Eftersom Lag det är den enda Microsoft-programvara med företagsmeddelandefunktion.

 • 1. Vad är Microsoft Teams

  person som använder Teams

  Shutterstock

  För att förstå hur Teams fungerar måste du först ta kontakt med olika kategorier av möte, grupp eller samtal finns i programvaran. Microsofts tjänst erbjuder att samla ett team via videokonferens.

  Det finns flera åtkomstmetoder. Den första består av en enkel URL-delning specifik. Alternativt är det också möjligt ta emot en Inbjudan av administratören eller ägaren av teamet i fråga direkt till din e-post.

  Det utrymme som är dedikerat till ett team kan i sin tur delas upp i flera kanaler. Alla medlemmar kan ställ in en eller flera kanaler och de kan göra det enligt deras personliga behov. Det är till exempel möjligt att skapa kanaler baserat på samtalsämnen specifik.

  På så sätt kan alla teammedlemmar håll dig uppdaterad om de olika uppgifterna eller affärsfrågor helt enkelt genom att hålla ett öga på den dedikerade kanalen. Dessutom är det alltid möjligt skicka privata meddelanden till en eller flera medlemmaräven inom en enda kanal.

  Ett annat sätt att kommunicera i Microsoft Teams är samtalsom kan utföras på olika sätt: via direktmeddelandegenom VoIP (Röst över IP) eller videokonferens. Programvaran låter dig ringa telefonnummer direkt från klienten, givet det stöder även PSTN-konferenser (allmänt telefonnät).

  Microsoft Teams låter dig skapa kanaler dedikerade till specifika ämnen och ringa samtal via det allmänna telefonnätet

  Slutligen, den mötensom är helt enkelt videokonferenser skapade ad hoc och annonserade i förväg. Teammedlemmar och kanalbesökare kan få en inbjudan i förväg. Alternativt kan de notera närvaro av ett eller flera pågående möten även när du loggar in.

  Läsa:  Hur man laddar ner musik från Youtube gratis

  Microsoft Teams integrerar sina huvudfunktioner med sk kontakter: av de tjänster de utnyttjar tredjepartsprogram och som låter dig skicka information inom en kanal på ett alternativt sätt. Bland de mest populära Teams-anslutningarna är t.ex Twitter, MailChimp, Facebook Och Bing.

  Dessutom har den funktioner specifikt utformade för särskilda sektorer. Till exempel Prenumerera på Microsoft 365 for Education kan dra nytta av en viss fliken som heter Uppgifter: ett system som gör det möjligt för lärare att snabbt publicera betyg och förslag, men också tilldela uppgifter till sina elever.

  På samma sätt kan teammedlemmar integrera Teams-planering med Microsoft Planner-planering. På så sätt blir det mycket enklare och mer omedelbart att övervaka komplexa projekt och dela dem med gruppmedlemmar.

 • 2. Så fungerar Microsoft Teams: ladda ner, logga in, konto

  Microsoft Teams på PC

  Shutterstock

  Microsoft Teams är tillgängligt för alla huvudsakliga operativsystem: från Windows till macOS, via Linux. Användaren kan välja att besök Teams webbplats och välj ladda ner av programmet direkt på din enhet. Alternativt är det möjligt använda Microsoft Teams också från en webbläsare.

  Om du vill organisera ett team, en kanal eller ett möte är det första du ska göra registrera dina referenser. För att göra detta måste du hitta Teams-området som är dedikerat till logga in (Logga in): Oavsett om du använder offlineprogramvaran, webbläsarversionen eller någon av de olika mobilapparna som finns tillgängliga.

  För att komma åt det är nödvändigt har ett Microsoft-kontosom kan skapas med vilken e-postadress som helst som användarnamn: Outlook, Gmail, men även Yahoo!

  Då måste du tydligt ange rätt lösenord och vid behov de ytterligare element som krävs för eventuell tvåfaktorsautentisering.

  Vid det här laget återstår bara att förstå hur Teams fungerar på sitt eget sätt huvudskärm (skrivbordsversionen tas som referens). Längst upp till höger kan du se Kontoinformation vem som loggat in.

  Huvudskärmen för skrivbordsversionen av Microsoft Teams är uppdelad i tre delar: en vertikal kolumn uppe till vänster, ett centralt utrymme och en användarprofilbild uppe till höger.

  Härifrån kan användaren ställ in din status, kanske genom att välja från någon av de föreslagna: från Tillgänglig till Ej tillgänglig, från Offline till Jag kommer genast tillbaka. Alternativt kan du också skriva ditt eget statusmeddelande och till och med ställa in tiden efter vilken det automatiskt raderas.

  Genom att klicka på användarprofilbilden du går in i kontohantering: utrymmet där det kommer att vara möjligt att lägga till en ny adress, till exempel företagets adress. Bredvid profilbilden kan du dock, genom att klicka på ikonen som representerar tre horisontella punkter, komma åt olika objekt: du börjar med möjligheten att förstora eller minska storleken av skärmen.

  Du kommer till möjligheten att uppdatera din version av Microsoft Teams eller ladda ner mobilappen (tillgänglig för Android och iOS).

  Med utgångspunkt från ikonen som representerar tre horisontella punkter kan användaren också se olika teknisk information: de som avser version installerade, men också de Rättslig och de som rör Integritet Hallå Småkakor. Äntligen, härifrån är det möjligt komma åt de allmänna inställningarnasom kommer att analyseras i detalj i följande stycken.

 • 3. Så fungerar Microsoft Teams: Inställningar

  Microsoft Teams

  Shutterstock

  För att lära sig hur man använder Microsoft Teams, efter att ha loggat in, är det definitivt värt det observera inställningarna i mer detalj. Rösten Allmän låter dig utföra olika estetiska ingrepp: till exempel Temavalsom kan vara standard (ljus), mörk eller ha en högre kontrast än normalt.

  Från objektet Allmänt är det också möjligt att ingripa på meddelandetäthet som visas i ett fönster, som möjligt välj språk av appen och tangentbordets. Det är också möjligt välja om du vill öppna chattar i det aktuella fönstret eller i ett nytt.

  Alltid från Inställningar > Allmänt du kan kryssa för eller inte de föremål som är dedikerade tillTeams öppnas automatiskt vid start och underhålla programmet efter att ha stängt skärmen. Men också de som är dedikerade tillmöjliggör eller att inaktivera hårdvaruacceleration och inspelning av möten i diagnostiska syften.

  Inställningsobjektet dedikerat tillkonton låter dig återgå till några steg som redan beskrivits i föregående stycken. Den tillägnad Planer och uppdateringar låter dig observera fördelarna med en Premiumkonton och utför en uppgradering.

  Microsoft Teams-inställningar låter dig ingripa i allmänna aspekter, ändra eller lägga till konton, byta till premiumfunktioner och mycket mer

  Rösten Integritet det är väldigt viktigt, först och främst för att det tillåter dig aktivera eller avaktivera kontaktsynkronisering hittas via mobil enhet. Dessutom är det alltid möjligt härifrån visa eller redigera listan över blockerade kontakter: de som inte kan ringa användaren eller se honom när han är online.

  Från Privacy är det också möjligt uppdatera ditt telefonnummer och din e-postadress kopplade till sina användare och besluta om de ska visas för allmänheten eller inte. Slutligen, från Privacy kan du markera ytterligare objekt: de som är dedikerade till användningen av tangentbordsgenvägarkl läsa kvittonatt delta i Microsoft Teams-undersökningar.

  Inställningsobjektet dedikerat till Aviseringar låter dig välja var man kan få vägbeskrivningar om du får ett omnämnande, ett meddelande, en “gilla” eller en reaktion. Beroende på meddelandet kan du välja banerför foder eller för båda. Dessutom kan du härifrån välja om spela upp ljud tillsammans med en avisering eller ett samtal.

  Läsa:  Hur man skapar modulärt innehåll (med exempel)

  Det sista objektet i Microsoft Teams-inställningarna är tillägnat Enheter. Det låter dig konfigurera ljud- och videoenheter som kommer att användas under samtal och videokonferenser. Detta sträcker sig från valet av högtalare till mikrofonens, vars känslighet kan justeras automatiskt.

  Det är möjligt eliminera överdrivet bullervälj närvaron av någon sekundär ringsignal och ange videokamera för användning i videokonferenser. I det senare fallet är det också möjligt att se en liveförhandsvisning av den tillgängliga bilden.

 • 4. Så fungerar Microsoft Teams: Chatt, Möten, Kalender

  Microsoft Teams på din telefon

  Shutterstock

  där central del av Microsoft Teams-skärmen ändras beroende på menyn eller avsnittet som valts av användaren. Huvudposterna finns i ett vertikal kolumn, som finns längst upp till vänster i skrivbordsversionen av programmet.

  Härifrån kan du utföra många olika operationer. Rösten Handlingar låter dig observera ett flöde dedikerat till senaste användaraktivitet uppkopplad. En lista över mottagna svar och omnämnanden, eller mer allmänt en lista över allmänna meddelanden.

  Rösten Chatt Det låter dig skapa en ny videokonferens, men också att observera historiken för dina tidigare deltagande. Microsoft Teams erbjuder först och främst Förinställda chattmallar: den tillägnad familjen, den tillägnad företagsnätverket och den tillägnad vänner.

  Namnposten Kalender, är den där du kan se alla chattar, möten eller videokonferenser som användaren har blivit inbjuden till. Från det här avsnittet kan du också starta ett nytt möte eller gå med i ett pågående möte. Slutligen Microsoft Teams kalender han kan integreras med Googles.

  Äntligen rösten Börja möteeller den som är tillägnad skapande av videokonferenser. Användaren kan välja om den ska ställa in en i realtid, men också att skjuta upp den till ett specifikt datum, kanske ställa in den direkt i kalendern.

 • 5. Hur en videokonferens fungerar på Microsoft Teams

  videokonferens om Teams

  Shutterstock

  Efter att ha observerat hur Teams fungerar vad gäller nedladdning, inloggning, skärm och inställningar återstår bara att gå in på detaljerna videokonferenser. När du börjar a nytt möte i realtid du står inför en skärm dedikerad till inbjudan.

  Härifrån kan användaren lägga till mötesdeltagare på olika sätt: till exempel kan kopiera en URL specifikt och skicka det på det sätt du föredrar. Alternativt kan du använda alternativen direkt delning föreslagna av programmet: den via Outlook Calendar (Office Suite), den via Google Calendar och den via standardmail.

  Om du loggar in som extern användare (gäst)det första du ska göra är att infoga namn som ska identifieras med från de andra deltagarna. Det gäller både om du startar ett eget möte och om du bjuds in av andra.

  Under ett möte kan användaren aktivera eller avaktivera webbkameran och mikrofonen. Det kan ändra bakgrundsbild och kan applicera en oskärpa effekt på bilden

  Skärmen som är dedikerad till att ange användarnamnet är också den där det är möjligt slå på eller av ljud eller video. Kringutrustningen kan fortfarande aktiveras eller inaktiveras även under videokonferensen, genom att klicka på de medföljande ikonerna, dedikerade till respektive webbkamera och mikrofon.

  Väl inne i ett möte, toppen av skärmen innehåller en horisontell meny. Härifrån kan du observera Deltagareöppna Chatt eller publicera Reaktioner via emoji: ett hjärta i uppskattning, en hand upp för att be att få tala, och så vidare.

  En särskilt viktig aspekt som det är möjligt att ingripa i gäller Bakgrundsinställningar. Du kan komma dit genom att klicka på objektet Mer, representerat av tre horisontella prickar. Denna undermeny låter användaren ändra bakgrunden bakom honom: du kan välja enstandardbild, precis som du kan ladda upp en opublicerad. Alternativt är det också möjligt att tillämpa en oskärpa effekt på bildens verkliga bakgrund.

 • 6. Hur mycket kostar Microsoft Teams

  Microsoft Teams

  Shutterstock

  Lagen är gratisåtminstone i hans mest grundläggande versionen. För att använda programvaran för videokonferenser integrerad med Office räcker detta besök den officiella Microsoft-webbplatsen och registrera dig.

  Alternativt kan du välja flera Betalversioner av Teams. Kostnaden per användare och per månad varierar beroende på typ av abonnemang begäran. De olika alternativen erbjuder ständigt ökande fördelar.

  Microsoft Teams Essentials lägger till möjligheten att prestera till funktionerna i gratisversionen obegränsade gruppmöten (max 30 timmar), engagerande upp till 300 deltagare per möte. Det erbjuder också användaren 10 GB molnlagring Och webb- och telefonsupport tillägnad.

  Microsoft Teams Business Basic öka molnlagringsutrymme till 1 TB och låter dig spela in möten med transkription. Lägger till en högre nivå av standardsäkerhet och möjligheten att använda företagets e-post. Det låter dig också använda mobil- och webbversionerna av Office-apparna.

  I slutet Microsoft Teams Business Standardsom framför allt erbjuder funktionalitet premie direkt till Office-apparna (skrivbordsversionen).

  Det tillåter värd för webbseminarier och erbjuder flera ytterligare verktyg: från de för rapportering och inspelning av mötesdeltagare, till de för att hantera möten.

 • 7. Hur man uppdaterar galleriet i Teams

  Microsoft Teams Gallery

  DANIEL CONSTANTE / Shutterstock.com

  Ordet “Galleri“, inuti Microsoft Teams, är länkad till de olika layouter som är tillgängliga för användaren. Genom att komma åt galleriobjektet har användaren därför möjlighet att ingripa i olika aspekter relaterade till titta på videokonferenser.

  Det kan det till exempel ändra bakgrunden bakom honom, precis som han kan ingripa på layouten och dimensionerna av grill: den del av skärmen som innehåller de olika elementen i den deltagare i ett möte.

  Stegen att följa för uppdatera Teams Gallery kan variera beroende på enhet utgångspunkt (smarttelefon, surfplatta eller PC). Likaså de som loggar in från appen eller från Microsoft 365 suite (tidigare Office 365), kan du komma på att du gör något annorlunda val än de som kommer åt direkt från webbläsare.

  Teams låter dig redigera galleriet under sina möteneller videokonferenser. För att komma åt måste du gå igenom en inlägg med namnet Other: representeras av tre horisontella punkter och är placerad överst på skärmen.

  Med Galleri-objektet i Microsoft Teams kan du ändra hur deltagare i ett möte visas

  Härifrån måste du flytta upp till Gallerisektion, som innehåller flera röster inom sig. där Galleri inträde det är det klassiska kvadratiska rutnätet som vanligtvis visas som standard: det är tänkt att visa en högst fyra deltagare På mötet.

  Läsa:  Hur man hittar gillade inlägg på Facebook 2024

  där Stor samlingsobjekt kan “värda” upp till 49 deltagare i ett möte: i detta fall grill displayen är av typen 7×7. För att aktivera Stor samling måste de vara anslutna minst 10 deltagare.

  Den sista röst av gallerisektionen kallas Tillsammans läge och tillåter skapandet av ett slags virtuellt utrymme: Användaren kan välja mellan olika scener och tillämpa dem på mötet. För att komma åt denna post måste du vara arrangör eller talare av det pågående mötet. De måste också kopplas ihop minst 5 deltagare.

  Teams erbjuder användaren en rad redan etablerade scener: från det runda bordet, till universitetsklassen. För skapa en scen i total autonomi är det möjligt att använda ett annat program Microsoft 365 som heter Utvecklarprogram.

  För ytterligare information: Så här uppdaterar du galleriet i Teams

 • 8. Windows 11: Hur man avinstallerar Microsoft Teams

  Microsoft Teams på persondatorer

  monticello / Shutterstock.com

  Lag är programmet i Microsoft 365-sviten (tidigare känt som Office 365) som låter dig organisera videokonferenser och möten med kollegor, vänner och familj. Det är en programvara som är särskilt uppskattad i arbetslivet, också på grund av dess integration med andra verktyg: från uppgiftshanterare till kalendrar, från e-postmeddelanden till molnet.

  Icke desto mindre kan det hända att en Windows-användare bestämmer sig för det ta bort Microsoft Teams, fortsätter med avinstallationen. Skälen bakom detta val kan vara de mest olikartade: det finns de som behöver större minne på sin enhet och de som vill “ljusa” den för förbättra dess prestanda.

  Windows 11 det är det senaste operativsystemet från Microsoft och erbjuder tre olika processer att avinstallera vilket program som helst. Användaren kan välja den väg han föredrar: i slutändan kommer han fortfarande att ha lyckats ta bort programvaran i fråga (i det här fallet Teams).

  Windows 11 tillåter användare att avinstallera Microsoft Teams från Start-knappen, Inställningar eller, alternativt, Kontrollpanelen

  De första metoden för att avinstallera Microsoft Teams krävs ett steg genom startmenyn Start. Härifrån måste du söka efter namninmatningen Alla apparvilket kommer att visa en lista över program.

  Vid denna tidpunkt måste användaren först hitta Teams-ikonen och flytta muspekaren eller styrplattan över den. Sedan kan du välja om du vill hålla ned vänster knapp eller klicka på höger knapp. I båda fallen måste det välj alternativet Avinstallera för att slutföra operationen.

  De andra metoden för att avinstallera Microsoft Teams på Windows 11 gå igenom inställningar: Ett annat objekt som kan väljas från Startknapp ovan.

  Från Inställningar (eller Inställningar) måste du söka efter objektet Appar och sedan rösten Appar och funktioner. Då måste du hitta programmet för att avinstallera, välj alternativet Annat och sedan välj alternativet Avinstallera.

  Denna procedur har begränsningen att endast tillåta avinstallation av 64-bitars appar. Om du vill avinstallera en 32-bitars app vi måste utgå från Kontrollpanel: det grafiska gränssnittet för Windows 11 för att komma åt de viktigaste grundläggande inställningarna.

  För ytterligare information: Windows 11: hur man avinstallerar Microsoft Teams

 • 9. Ställ in Teams ljud och samtal

  Microsoft Teams på enheter

  Esragul / Shutterstock.com

  Lag är programvaran för videokonferenser av Microsoft 365-sviten, känd för en tid sedan som Office 365. Den är perfekt för att organisera Affärsmötenmen också för att hålla kontakten med släkt och vänner.

  En grundläggande aspekt av Meetings (Teams videokonferenser) är kvalitetbåde när det gälleraudio Att den video. Det är därför det är mycket viktigt att lära sig hur man korrekt ställer in de olika tillgängliga inställningarna.

  Välj den enhet eller den inkommande och utgående enheten, ställ in volymernaradera i ljud: dessa är alla steg som gör att den genomsnittliga kvaliteten på videokonferenser kan höjas, vilket garanterar de inblandade användarna en snabbare och effektivare kommunikation.

  Teams låter dig ingripa på ljud- och videokonfiguration genom två olika vägar. Den första börjar kl inställningar, som i skrivbordsappen visas i den övre högra delen av skärmen. Mer exakt gäller det tre horisontella prickar som finns bredvid den anslutna användarens profilbild.

  Ljud- och videokonfigurationen av Microsoft Teams gäller val av kringutrustning, justering av volymer och eliminering av bakgrundsbrus

  Härifrån måste du leta efter den berömda kugghjulsikonen som representerar inställningarna för många program. Efter det måste du leta efter en post som heter Enhetersom låter dig välja de olika ljudenheter som finns tillgängliga.

  Lag identifierar autonomt de tillgängliga enheterna och placerar dem i specifika undermenyer som t.ex Mikrofon eller Högtalare. För att kunna utföra manuella ingrepp kan användaren välja en namninmatning Anpassad konfiguration.

  Detsamma gäller för videokamera som används vid möten. Användaren kan välja mellan integrerad kringutrustning som smartphonekameran och externa webbkameror.

  Den andra metoden för att konfigurera Teams ljud och video börjar direkt från Möten. Härifrån är det möjligt aktivera eller inaktivera webbkamera och mikrofonmen också tillgång inställningar mer djupgående. Från volymjustering till nivåval eliminering av bakgrundsljud.

  För ytterligare information: Konfigurera Teams ljud och samtal

 • 10. Hur man lägger till en app i Microsoft Teams

  Microsoft Teams-appen

  AVC Photo Studio / Shutterstock.com

  De grundläggande funktionalitet of Teams involverar främst skapandet av videokonferenser känd som möten: onlinemöten som kan schemaläggas i din egen kalender och på dina kollegor eller vänner.

  Programmet för Microsoft 365-sviten (tidigare Office 365), i sin premiumversionmen gör att den kan berikas med många olika appar. För att göra detta, gå helt enkelt från huvudskärmen och uppmärksamma vänster kolumn: här (i skrivbordsversionen) finns det flera menyalternativ. Till exempel aktiviteter, chattar och möten.

  Läsa:  Hur man lägger till Arcane Bot på Discord – Arcane Bot Custom Commands

  Längst ner i denna kolumn finns ytterligare en röst som kallas sin egen App. Genom att klicka på den kommer du till ett slags dedikerat hem till applikationer och program utformade för att implementera funktionerna i Microsoft Teams.

  För att lägga till externa appar till Teams, öppna helt enkelt Microsoft-programmets hem. De tillgängliga programmen är indelade i specifika kategorier

  Innehållet klassificeras bekvämt baserat påämne eller attmål som de hänvisar till. Till exempel urvalet av appar designade förUtbildning eller för Produktivitet. Alternativt kan du välja mellan så kallade appar FörstGolv: den mest populära mjukvaran för tillfället, de som laddas ner mest av användare, eller alternativt de som precis laddats upp till butiken.

  Äntligen, fortfarande på samma Teams-skärm Användarens app: de som redan har installerats av din profil eller som redan levereras avorganisation som den är en del av. Tänk i denna mening på de företag som väljer Microsoft-programvara och ger den till sina anställda att använda.

  För ladda ner valfri Teams-app klicka bara på dess namn: du kommer att gå igenom en beskrivande skärm, som kommer att vara mer eller mindre djupgående baserat på det individuella innehållet. Vissa appar har bara en generisk beskrivningandra erbjuder användaren ett slags video tutorials. Härifrån måste vi leta efter Lägg till objekt och välj det alternativ du föredrar: allt från generisk nedladdning till tillägg inom ett team, en chatt eller ett specifikt möte.

  För ytterligare information: Hur man lägger till en app i Microsoft Teams

 • 11. Hur man ändrar bakgrunden i Teams

  Microsoft Teams på smartphones

  Diego Thomazini / Shutterstock.com

  De Möten de är Teams bankande hjärta. De videokonferenser av Microsoft 365-programmet (tidigare Office 365) kopplar samman miljontals människor runt om i världen och används i både den professionella och privata sektorn.

  I båda fallen händer det ibland att en användare vill ingripa i bakgrunden, eller vad som dyker upp bakom honom inom ramen. De skäl bakom detta behov kan det finnas de mest olikartade: å ena sidan finns det de som arbetar hemifrån och kanske bryr sig om sina egna Integritet.

  Å andra sidan finns det många omständigheter där valet av bakgrund på Teams föreslås direkt av arbetsgivare. Vissa företag får det att hända märkesvaror tapeter att visa din egen logotypderas egen färgereller kanske någon annan innehåll anses betydande.

  För ändra en bakgrund på Teams under ett möte måste du leta efter Annat föremål: representeras av tre horisontella punkter och är placerad överst på skärmen (i skrivbordsappen). Så du måste leta efter det Använd bakgrundseffektersom öppnar en ny undermeny.

  Microsoft Teams låter dig ändra bakgrunden eller applicera effekter både under videokonferenser och från den så kallade pre-join-skärmen

  Härifrån kan du välja en av de förinställda bakgrundsbilder av lag, eller, alternativt, ladda upp någon bild från din enhet. Det är alltid möjligt härifrån välj oskärpa: en effekt som inte kommer att ersätta bakgrunden i bilden, men som gör den oförståelig.

  Alla ovanstående alternativ kan också aktiveras innan du går med i ett möte som du var inbjuden till. där föranslutningsskärmförutom att tillåta dig att delta, erbjuder möjligheten att klicka på en knappen som heter Bakgrundseffekter.

  Typen av bakgrund eller effekt som väljs ändras baserat påmål du har i åtanke. Vissa bara sudda ut miljön där de finns, andra föredrar att välja en bild som simulerar ett kontor. Ytterligare andra använder bakgrundsväxlaren i roligare eller kreativare sätt: de väljer foton av tropiska landskap, undervattenshavsbottnar eller kanske rymdpanorama.

  För ytterligare information:Hur man ändrar bakgrunden i Teams

 • 12. Microsoft Teams: de nya funktionerna från 2022

  Microsoft Teams-applikation

  sdx15 / Shutterstock.com

  Under 2022 Lag var huvudpersonen i ganska viktiga uppdateringar. Den senaste i kronologisk ordning (när denna artikel skrivs) är den av juli: en mycket tät uppgradering, som ökade mängden alternativ och tjänster tillgängliga för användaren.

  Den viktigaste nyheten gäller förmodligen integrationen av Teams med Forms: programmet för Microsoft 365-sviten (tidigare Office 365) som låter dig skapa, dela och visa onlineundersökningar. Och skapandet av undersökningar har förändrats ganska radikalt.

  Den tidigare appen som heter Forms har ersatts av en ny som heter Undersökningar: En app som kan hittas och installeras av internbutik i Teams. Men inte bara det: undersökningar kan också användas direkt på ett möte (namnet Teams kallar sina videokonferenser).

  Den senaste Teams-uppdateringen gav en stark integration med Microsoft Forms, programmet för enkätsvar. Men det ökade också tjänsterna för Common Area Phone-licensen

  En annan förbättring av Surveys-gränssnittet gäller möjligheten att förhandsgranska en undersökning, innan du delar det i ett möte. Arrangören kan också välja att bara dela sina resultat. Slutligen skapades några Betygsfrågorsom gör att de som röstar i undersökningen kan göra mycket mer riktade bedömningar.

  Nyheterna relaterade tillUppdatering juli 2022 av team är inte begränsade till formulär. De handlar också om en mycket djupare integration med de olika tjänster som är kopplade till den sk Common Area Phone-licens.

  Äntligen några ändringar övergripande minderåriga, vilket dock förenklar upplevelsen av att använda Teams ur många synvinklar. Till exempel använder den uppdaterade programvaran språk som ställts in av användaren att meddela början av samtalsinspelningar.

  Även där samtalshantering har blivit djupare och nu kan användaren lägga till eller ta bort dem från kronologi allmän. Och så den nya Hantera-knappsom bland annat gör det möjligt att frigöra eller utvinna reserverade rum.

  För ytterligare information: Microsoft Teams: de nya funktionerna från 2022