Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Hur webbutveckling är snabb, enkel och mer produktiv med Elementor

Hur webbutveckling är snabb, enkel och mer produktiv med Elementor

Funderar du på att lansera din webbplats utan att visa den röriga byggfasen för dina besökare? Behöver du ett enkelt sätt att ranka i sökmotorer innan din webbplats lanseras?

Mustard Seed använde Elementor för att bygga klientwebbplatser och driva trafik till nyligen lanserade webbplatser, och det lönade sig stort. Nu använder de Elementor på de flesta kundprojekt, vilket hjälper dem att växa sin kundbas och säkra lojala kunder.

Låt oss titta på hur de gjorde det.

Möt Mustard Seed eCommerce Inc

Senapsfrö eCommerce, Inc är en digital butiksbyrå som specialiserar sig på att utveckla WordPress-webbplatser. De har byggt innovativa och engagerande webbplatslösningar för kunder sedan 1998.

Som ett webbplatsutvecklingsföretag letar Mustard Seed alltid efter kreativa produkter i WordPress-ekosystemet för att hjälpa dem att erbjuda de bästa möjliga lösningarna till kunderna.

Geoff McKay, vice VD och medgrundare av Mustard Seed, pratade med oss ​​om hur han använder Elementor för att lansera och driva riktad trafik till klientwebbplatser.

Hur Senapsfrö använder Elementor

Geoff hade ett system på plats för att lansera klientwebbplatser från början.

Han skulle manuellt skapa en tillfällig målsida för att meddela besökare att en webbplats var under uppbyggnad. På så sätt kunde han designa och bygga den slutliga webbplatsen för kunder privat.

När sidan gick live tog han manuellt bort målsidan och avslöjade den färdiga sidan.

Läsa:  Fyra säkra tips för entreprenörer som vill lyckas med ett varumärke

Även om hans nuvarande lösning fungerade tog det mycket tid att manuellt skapa varje sida från grunden. Dessutom hade den här typen av sida flera problem:

 • Sidan var textbaserad och generisk
 • Den hade ingen uppmaning eller helskärmsbakgrundsbild för att fånga uppmärksamheten
 • Det fanns inget enkelt sätt att låta kunderna förhandsgranska projektet utan att gå live

Geoff var säker på att det måste finnas ett bättre sätt att tillkännage lanseringen av en ny webbplats.

Och han hade rätt.

Efter att ha upptäckt Elementor kunde Geoff välja mellan 150+ förgjorda mönster och skapa professionella målsidor för sina kunder på mindre än 30 minuter.

Här är vad han hade att säga om upplevelsen:

“Elementor ger oss en enorm fördel eftersom vi kan rulla ut en “Coming Soon”-målsida för vår kund nästan omedelbart. Våra kunder ser påtagliga resultat så fort vi börjar arbeta med dem, utan att behöva vänta tills hela projektet är klart.

Vi gillar särskilt mallarna Sales, Webinar och Lead Squeeze med deras framträdande Call-To-Action-knappar och Lead Capture-formulär.”

Om vi ​​tittar närmare ser vi att Geoff använder Elementor för klientwebbplatser på flera sätt.

Få omedelbar feedback från kunder

Visste du att 94 % av negativ feedback på en webbplats är relaterad till design?

Om du inte är på samma sida som din kund är det mycket svårare att bygga en webbplats som passar deras verksamhet och målgrupps behov.

Lyckligtvis kunde Geoff ta itu med det problemet med SeedProds inbyggda åtkomstkontroller för kommande snart och underhållssidor. Det gjorde det möjligt för Geoff att ge kunderna en hemlig länk för att kringgå den kommande snart-sidan och se webbplatsens framsteg.

Läsa:  Hur dyrt är SEO? En 2024 prisguide för SEO-tjänster

Därifrån kunde de ge värdefull feedback för att säkerställa att projektet gick smidigt.

Rangordna i sökmotorerna före lansering

Access var inte det enda som Geoff kunde erbjuda sina kunder. Han kunde också ge dem ett försprång genom att rangordna sina webbplatser i sökmotorer.

Google kan genomsöka och indexera SeedProds kommande snart-sidor. Så istället för att returnera trasiga länkar och fel som sökmotorer inte kommer att indexera, säger den till Google att din webbplats är redo att rangordnas.

Med 23 % av alla webbplatsbesök utgående från organiska sökresultat, ranking tidigt i sökmotorer gjorde det möjligt för Geoff att generera trafik för sina kunder innan webbplatsen lanserades.

Generera potentiella kunder från dag 1

Har du någonsin undrat hur man marknadsför en webbplats före lansering? Det är ganska knepigt om ditt företag inte har många kunder.

Men om du börjar bygga en e-postlista kan du hålla människor som är intresserade av ditt företag uppdaterade om din webbplatss framsteg och be dem sprida budskapet.

Du kan till exempel skicka nyhetsbrev före, under och efter lanseringsdagen för att skapa en buzz och spänning. Inne i nyhetsbreven kan du även erbjuda rabatt eller pris i utbyte mot att du delar din sida på sociala medier.

72 % av kunderna föredrar e-post som sin primära kanal för affärskommunikation. Så Geoff behövde hjälpa sina kunder att bygga en e-postlista och marknadsföra deras webbplats.

Han gjorde det genom att använda SeedProds dra-och-släpp-innehållsblock, inklusive:

 • Nedräkningstimer för att skapa brådska och spänning
 • Rekommendationer för värdefulla sociala bevis och för att bygga förtroende
 • Bilder för att engagera besökarna och hålla dem på plats längre
Läsa:  Hur man tjänar pengar med betala per klick-annonser

Här är vad Geoff hade att säga om detta:

“Innan Elementor var våra kunder tvungna att vänta tills webbplatsen lanserades för att se resultat. Nu drar de direkt nytta av en professionell “Coming Soon”-målsida som uppmärksammas.

Våra kunder kan enkelt få e-postprenumeranter och följare på sociala medier från och med den första dagen av webbplatsprojektet, istället för att behöva vänta tills den slutliga webbplatsen har distribuerats.”

Enklare WordPress-temautveckling

Geoff har använt Elementor sedan 2014, så han har sett pluginet utvecklas från en enkel plugin som kommer snart till en fullvärdig WordPress-webbplatsbyggare.

Med Geoffs ord är det senaste tillägget av WordPress Theme Builder en “game-changer” för webbdesign och utveckling.

En typisk WordPress-webbplats kan ta månader att skapa, beroende på projektets komplexitet. En blogg uppskattar att det kan ta upp till 14 veckor från början till slut:

 • 3 veckors upptäckt
 • 6 veckors design
 • 3 veckors utveckling
 • 2 veckors ändringar

Geoff fann dock att han kunde minska den tiden avsevärt med SeedProds Theme Builder. Istället för att koda varje del av ett anpassat WordPress-tema från början skapade han snabbt ett helt anpassat tema och genererade automatiskt all nödvändig CSS.

Geoff hade detta att säga:

“Theme Builder låter oss hantera sidhuvudet, sidfoten och sidofältet separat. Dessutom kan vi anpassa utseendet och känslan för sidor, inlägg, bloggindex, arkiv, sökning och hemsida.

Utveckling av WordPress-tema har aldrig varit så lätt.”

Resultat

Genom att använda Elementor gjorde Geoff sin webbdesign- och utvecklingsprocess snabbare, enklare och mer produktiv.

Innan han lanserade sina webbplatser hjälpte han dessutom sina kunder att:

 • Generera leads och kontakter
 • Öka varumärkesmedvetenheten
 • Rank i sökmotorer
 • Engagera sin målgrupp
Läsa:  Hur kontrollerar jag Twitch-loggar? – Ta reda på de bästa sätten

Sammanfattning

Att generera resultat för dina kunder behöver inte vara långsamt och komplicerat.

Med bara några klick låter Elementor dig skapa anpassade WordPress-teman och målsidor snabbt och effektivt. På så sätt kan du spara tid på att bygga och designa webbplatser och lägga mer tid på att säkerställa att dina kunder har det de behöver.

I slutändan kan Elementor hjälpa dig att bygga upp ditt rykte som ett kvalitetsföretag som levererar resultat.

“Vi har litat på Elementor i många år, och vår förstahandserfarenhet har varit utmärkt. Elementor-pluginet förbättras hela tiden, med nya funktioner som läggs till regelbundet.

Och Elementor-support har alltid funnits där när vi behöver det.”

Geoff McKay, vicepresident och medgrundare av Mustard Seed eCommerce Inc.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.