Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Introduktion av fantastiska animationseffekter och betalningsknapp med rand

Introduktion av fantastiska animationseffekter och betalningsknapp med rand

På Elementor är ett av våra huvudmål att göra det så enkelt som möjligt att anpassa din WordPress-webbplats. Med detta i åtanke är vi tillbaka med ännu en spännande funktionsversion för att göra din webbplats mer engagerande och användarvänlig utan kod.

Från och med idag kan du nu animera vilken del av din webbplats som helst med iögonfallande effekter. Vi har också släppt ett helt nytt WordPress-block som låter dig acceptera betalningar med Stripe.

Den här uppdateringen gör det enklare och roligare att arbeta med Elementor än någonsin. Kolla in videon nedan för en snabb översikt av den här utgåvan, eller fortsätt läsa för alla detaljer.

Animera enkelt ditt WordPress-tema

Fram till nu, om du vill lägga till animationseffekter på din WordPress-webbplats, måste du använda skrymmande externa WordPress-plugin-program eller anpassad kod. Men med SeedProds nya animationsalternativ kan alla med en Pro-plan släppa lös sin kreativitet för att designa unika animerade webbplatser utan att påverka prestandan eller anställa en utvecklare.

Så här fungerar det:

 • Öppna en layout i dra-och-släpp sidbyggaren
 • Klicka på valfritt element
 • Välj Avancerad fliken inställningar
 • Öppen Animationseffekter
 • Välj en animation

Med totalt 46 animationseffekter kan du lägga till iögonfallande övergångar och animationer till vilken sida som helst på din WordPress-webbplats. De är superenkla att använda och kräver bara några klick. Dessutom är de så fängslande att titta på att de är idealiska för att öka engagemanget.

Läsa:  Hur AI kan hjälpa dig att starta ett litet företag idag - Adoric

Låt oss ta en närmare titt på de olika tillgängliga animationerna.

Uppmärksamhetssökare

SeedProds “uppmärksamhetssökande” animationer är designade för att göra exakt det: stoppa besökarna i deras spår och få uppmärksamhet. De är ett utmärkt sätt att få besökare att titta på viktiga designelement som uppmaningsknappar, registreringsformulär och knappar för att lägga till i kundvagnen.

Det finns 18 Attention Seeker-animationer att välja mellan, inklusive:

 • Studsa
 • Blixt
 • Puls
 • Gummiband
 • Skaka X
 • Skaka Y
 • Skaka huvud
 • Gunga
 • Tada
 • Vingla
 • Jello
 • Hjärtslag
 • Studsa in
 • Flip
 • Vänd in X
 • Vänd in Y
 • Ljushastighet I Vänster
 • Ljushastighet i höger

Behöver du ett exempel?

Låt oss säga att du skapar en kommande sida och vill att besökare ska registrera sig för e-postaviseringar. Med några få klick kan du få ditt registreringsformulär att studsa så snart besökarna kommer in på sidan, vilket omedelbart fångar deras uppmärksamhet.

Vad händer om du marknadsför en app? I så fall kan du animera dina Google Play- eller App Store-bildlänkar till Flip, vilket gör dem omedelbart mer märkbara och klickbara.

Skjut, Tona, Zooma och Rotera

Om du letar efter mer subtila animationseffekter är våra Back In- och Fading-animationer fantastiska val.

Under Tillbaka in kan du välja mellan 4 olika glideffekter: ner, vänster, höger och upp. Eftersom de glider in på din sida från fyra olika håll är de idealiska för att introducera mindre brådskande innehåll som bildgallerier, teammedlemmar och tjänster.

Om du till exempel är en byrå kan du använda Back In-effekten för att försiktigt knuffa folks uppmärksamhet mot din portfölj.

På samma sätt Fading animationer hjälper dig att skapa några unika och spännande effekter. Du kan till exempel animera varje element på din sida för att tona uppåt när du rullar nedåt på sidan.

Läsa:  Hur man gör enkäter om WhatsApp från iPhone, Android och PC

Du kan till och med använda animeringseffekter på sidhuvud, sidfot och sidofältselement.

De Roterande och Zoomar effekter är perfekta för detta, så att du kan lyfta fram viktig information som dina sociala medieikoner, bloggkategorier, navigeringslänkar och mer.

Som med alla Elementor-funktioner är animationseffekter 100 % mobilresponsiva och anpassar sig till alla skärmstorlekar. De erbjuder oändliga sätt att anpassa din webbplats och är inte bara vackra utan kan också avsevärt förbättra användarupplevelsen av din webbplats.

Acceptera snabbt betalningar med Stripe

En annan spännande funktion som vi släpper idag är vår nya Stripe Payment Button. Tillgänglig för gratis och betalda användare, den låter dig ansluta ditt Stripe-konto till Elementor och samla in betalningar direkt från din WordPress-webbplats.

Notera: det tillkommer en avgift på 3 % per transaktion, plus Stripe-avgifter.

Du kan hitta Betalningsknapp blockera i avsnittet Avancerade WordPress-block och dra det till din sida.

När du öppnar blockinställningarna kan du klicka på knappen Anslut med Stripe för att länka Elementor till ditt Stripe-konto.

När du har godkänt anslutningen kommer du automatiskt tillbaka till din webbplats, där du kan anpassa betalningsknappen. Du kan redigera betalningsbeloppet, beskrivningen och valutan och lägga till en framgångsrik URL.

Framgångsadressen är ett fantastiskt sätt att behålla användare på din webbplats efter att ha gjort ett köp. Du kan till exempel använda Elementor för att skapa en anpassad tacksida som kunderna kommer att se efter att ha checkat ut.

Dessutom är det enkelt att styla din knapp. Klicka bara på Avancerade inställningar och välj dina egna alternativ för typografi, avstånd, färg och enhetssynlighet.

Läsa:  Förödande misstag! Bekännelser av en Social Media Manager

Vår Stripe Payment Button är fantastiska nyheter för mindre företagare. Det gör det mycket lättare att sälja enstaka eller flera varor och acceptera betalningar sömlöst utan att skapa en hel webbutik.

Uppdatera din Elementor-plugin idag

Vi hoppas att du tycker att dessa nya funktioner är lika spännande som vi gör. Uppdatera din webbplats till den senaste versionen av Elementor idag för att ta dem en sväng.

Om du är ny med Elementor-pluginet är det nu den bästa tiden att skaffa Elementor Pro och njuta av dess mest kraftfulla funktioner.

Om du har frågor om dessa funktioner, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi är alltid redo att hjälpa till.

Vi är så tacksamma för ditt stöd, förslag och feedback. Snälla fortsätt med dem. Vårt engagemang för att göra Elementor till den bästa WordPress-webbplatsbyggaren blir bara starkare när vi fortsätter att vinna tillsammans med våra kunder.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.