Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Livstidslicenser för Microsoft Office, vad de är och när de kommer tillbaka

Livstidslicenser för Microsoft Office, vad de är och när de kommer tillbaka

Microsoft Office det är en svit som görs tillgänglig för användare alla verktyg de behöver för arbete och dagliga aktiviteter. Dessa inkluderar program som Microsoft Word, Excel, PowerPoint och mycket mer. Det handlar om lösningar som är mycket uppskattade över hela världensom laddas ner och används dagligen av proffs av alla slag, studenter och webbanvändare (och inte bara).

För att komma åt Microsoft Office behöver du behörighet, som kan erhållas med genom att prenumerera på ett abonnemang eller köpa en livstidslicenssom verkar vara redo att bli tillgänglig igen tillsammans med andra mycket viktiga nyheter.

Microsoft Office, vad är nytt

Microsoft Office förblir i takt med tiden, tack vare de många innovationer som kommer att beröra kontorspaketet. Först och främst finns det införandet av artificiell intelligens på den mest populära programvaran, bland vilka Excel, PowerPoint och Word sticker ut. Användare kommer att ha nya verktyg som kommer att underlätta operationerna att utföra på de olika verktygen och skapa innehåll, men det slutar inte där.

För 2024 Office 2024 förväntas släppas, som kan se ljuset under andra halvan av nästa år. Nyfikenheten att lära sig om de nya funktionerna som planeras för applikationerna är skyhög, men kan inte vara helt nöjd ännu eftersom detaljerna ännu inte har avslöjats.

Microsoft Office 2024 och livstidslicensen: allt du behöver veta

För närvarande Microsoft föreslår två typer av lösningar. En är Microsoft 365, vilket innebär att man tecknar ett abonnemang, med olika kostnader baserat på den valda planen, vilket ger tillgång till Microsoft Office-paketet och alla applikationer som utgör den. Dessutom ger den tillgång till molntjänster, som OneDrive.

Läsa:  Returvaruauktorisering, RMA-innebörd, användning, antal, konkurrenter

Abonnemanget förnyas med den frekvens som fastställts av användaren och garanterar användningen av en alltid uppdaterad version och tillgång till alla de senaste funktionerna i tjänsten.

Alternativt kan du köpa Microsoft Office 2021 med livstidslicensbetalar endast en gång för produkten som kan installeras på en persondator eller på en Mac.

Livstidslicensen för Office inte förutser tillgång till molnlagring, Outlook, löpande teknisk support, andra användbara verktyg och framtida uppdateringar. Det kan vara en utmärkt lösning för dig som vill spara pengar genom att avstå från förmåner och för dig som vill äga produkten.

Om företaget hittills verkade fokusera på prenumerationer, kunde vi med Microsoft Office 2024 se en förändring av riktningen. Verkligen, Office 2024 kan också vara tillgängligt med en livstidslicens, genom köpet med engångsbetalning och till fullt pris och inte genom att teckna ett abonnemang som förnyas regelbundet. För Microsoft 365-användare kommer övergången till den nya sviten att vara gratis.

De har inte släppts i nuläget mer detaljerad information. Det kommer att bli nödvändigt att vänta lite längre på officiella meddelanden.

Av Cultur-e