Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Maximera din ROI: Vilket är det högst betalande annonsnätverket?

Maximera din ROI: Vilket är det högst betalande annonsnätverket?

Google har en 84,69 % av den globala sökmotormarknaden. Inte konstigt att företag fortsätter att investera i Google-annonser för att öka varumärkesmedvetenheten och generera omvandlingar.

Men om du letar efter de högst betalande annonsnätverken finns det en hel del alternativ till Google-annonser när det gäller att tjäna pengar på din webbplats.

För att se till att du får mest valuta för pengarna och maximera intäktspotentialen från annonser har vi sammanställt denna omfattande lista över de högst betalande annonsnätverken. Från Google Ads till Mediavine, utforska våra toppval nedan och ta reda på vilket som är det bästa annonsnätverket för dina annonskampanjer.

Vad är ett annonsnätverk?

Ett annonsnätverk är en tjänst som förbinder annonsörer med utgivares webbplatser som vill ha högkvalitativa annonser.

Det tillhandahåller en onlineplattform där företag kan hantera sina kampanjer och rikta in sig på rätt målgrupper. Annonsnätverk sammanställer allt tillgängligt annonsutrymme i ett centralt nav, så att publicister kan se hur mycket intäkter de genererar från varje kampanj.

Det finns flera fördelar med att arbeta med ett annonsnätverk, inklusive förbättrade inriktningsmöjligheter och ökad räckvidd. Genom att samarbeta med flera utgivare samtidigt kan annonsörer bättre inrikta sig på sin önskade målgrupp genom att placera annonser i främsta fastigheter på webbplatser med hög trafik relaterade till deras bransch. Detta innebär fler ögon på din produkt eller tjänst och högre konverteringsfrekvens för ditt företag.

Att använda ett annonsnätverk eliminerar dessutom behovet av att manuellt förhandla affärer med enskilda utgivare – vilket sparar tid och pengar på lång sikt.

Naturligtvis finns det några nackdelar med att använda ett annonsnätverk – nämligen kostnadseffektivitetsproblem på grund av begränsad kontroll över prismodeller och svårigheter att spåra prestandamått över olika plattformar på grund av bristande integration.

Om du kör kampanjer på mindre webbplatser som inte har tillgång till stora trafikvolymer kan det vara svårt för dig att få en bra avkastning på investeringen enbart genom dessa nätverk.

Tänk på följande faktorer när du väljer en annonsnätverksleverantör:

 • Prissättningsmodeller (CPM kontra CPC).
 • Rapporteringsfunktioner (dataprecision och komplexitet).
 • Kundtjänst (teknisk support och felsökning).
 • Sekretesspolicy (hur mycket data avslöjar de).
 • Optimeringsalternativ (inriktningsmöjligheter och A/B-testning).

Alla dessa element kommer att ha betydelse för din förmåga att inte bara skapa effektiva kampanjer utan också att övervaka dem exakt.

Vad är en Ad Exchange?

Annonsnätverk och annonsutbyten är inte helt identiska. De är mer som avlägsna släktingar med olika roller att utföra.

Annonsnätverk fungerar som matchmakers mellan utgivare som har annonsutrymme (annonsutrymme) att satsa på och annonsörer som letar efter en plats att visa upp sina annonser.

Genom annonsnätverk kan publicister tjäna pengar på sina webbplatser genom att visa relevanta annonser, medan annonsörer kan nå sin målgrupp genom dessa annonsplaceringar.

Nu ska vi prata om annonsutbyten.

Annonsbörser är plattformar som underlättar köp och försäljning av annonslager online. De fungerar som mellanhänder mellan annonsörer och publicister, vilket gör att annonsörer kan köpa annonsvisningar eller annonsutrymme på webbplatser eller appar på ett automatiserat sätt i realtid.

Visningar är i princip hur många gånger din annons visas.

Med andra ord: fler visningar = fler ögonglober på dina annonser.

Föreställ dig bara att det liknar att bjuda på ett auktionshus eller att handla aktier – bara här har vi att göra med digitala annonser istället.

Några nyckeltermer du behöver veta om annonsutbyten:

 • Utgivare: En webbplatsägare eller apputvecklare som vill tjäna pengar på sina digitala egenskaper genom att visa annonser.
 • Annonsör: Ett företag eller en individ som vill marknadsföra sina produkter, tjänster eller varumärke genom onlineannonsering.
 • Ad Exchange: En teknikplattform som kopplar samman publicister och annonsörer. Det fungerar som en marknadsplats där annonsvisningar köps och säljs.
 • Annonsutrymme: Det tillgängliga annonsutrymmet på webbplatser eller appar. Utgivare gör sina annonslager tillgängliga för köp på annonsbörsen.
 • Annonsörens efterfrågan: Annonsörer anger sina inriktningskriterier som målgruppens demografi, intressen och geografisk plats, tillsammans med det högsta bud de är villiga att betala för en annonsvisning.
 • Budgivning i realtid (RTB): När en användare besöker en webbsida eller app blir ett annonsutrymme tillgängligt för auktion. Annonsörer deltar i realtidsauktioner som genomförs av annonsbörsen, där högstbjudande vinner möjligheten att visa sin annons.
 • Annonsvisning: När auktionen är klar visas den vinnande annonsen på användarens enhet i realtid. Hela processen sker inom millisekunder.
Läsa:  Hur man identifierar dåliga bakåtlänkar som drar ner din ranking

Även om annonsnätverk och annonsutbyten kan hjälpa till att generera intäkter genom kvalitetsannonser som använder avancerad teknik som programmatisk annonsering eller header-budgivningstekniker, finns det skillnader i fråga om kontroll över prisbeslut eller minimitrafikkrav bland annat.

Nu till vår lista över de högst betalande annonsnätverken.

Visa annonser i toppbetalande annonsnätverk

De “bästa” annonsnätverken kan variera beroende på dina specifika annonseringsmål, målgrupp och budget. Flera välrenommerade och allmänt använda annonsnätverk erbjuder olika funktioner och räckvidd.

Så vilken annonsplattform betalar mest?

För ren marknadsandel, Google Ads är det högst betalande annonsnätverket.

Google Ads tillåter företag att rikta in sig på potentiella kunder och spåra resultatet av deras kampanjer, och erbjuder en rad alternativ för att optimera annonsresultat.

Med ett globalt annonsnätverk som Google Ads, kan du skapa kampanjer som är skräddarsydda för din budget och målgrupp. Du kan också ställa in automatiska budgivningsstrategier för att optimera dina bud för maximal räckvidd eller kostnadseffektivitet. Med Google Ads kan du spåra resultatstatistik i realtid för att se till att dina annonskampanjer ger stora annonsintäkter.

Källa: WordStream

Google Ads erbjuder fördelen att kunna nå specifika målgrupper med olika inriktningsalternativ som ålder, område, intressen, sökord och enhetstyp. Dessutom tillhandahåller den en omfattande uppsättning verktyg inklusive remarketingfunktioner och dynamiska sökannonser som hjälper till att förbättra annonsrelevans, omvandlingar och annonsintäkter.

När dina annonser publiceras bör de synas i relevanta sökningar. Det är dock viktigt att observera deras framsteg genom Google Adwords analysinstrumentpanel genom att spåra statistik som klick och visningar.

För dem som vill utnyttja sin onlinenärvaro och maximera avkastningen på investeringen kan toppannonsnätverk som Google Ads vara en effektiv kanal för dina annonskampanjer.

Media.net

Om du letar efter bäst betalande annonsnätverk utanför Google Ads bör du kolla in Media.net.

Media.net är ett premiumannonsnätverk som ger tillgång till några av de högst betalda annonserna från ledande varumärken runt om i världen. Den erbjuder avancerade inriktningsfunktioner, detaljerad analys och automatiserade optimeringsverktyg för att hjälpa utgivare att maximera sin intäktspotential.

Media.net har varit ledande bland de bästa annonsnätverken sedan 2003, och gett över 500 miljoner visningar dagligen på mer än 500 000 webbplatser. Med sitt stora lager av kvalitetsannonser kan det ge annonsörer ett effektivt sätt att nå sin målgrupp i stor skala och samtidigt ge publicister en pålitlig inkomstkälla genom avtal om annonsintäkter.

Media.net betalar vanligtvis cirka 5 USD per 1 000 visningar, vilket är det bästa bland kvalitetsannonsnätverk.

Media.net är ett av de mest omfattande CPM-annonsnätverken som finns, vilket gör att både små och stora webbplatser kan få maximal kontroll över sina kampanjer samtidigt som de säkerställer kvalitetsresultat. Dessa funktioner inkluderar:

 • Realtidsrapportering
 • Dynamisk prissättning – gör att bud kan justeras baserat på konkurrens
 • Flexibla betalningsalternativ som PayPal eller banköverföring
 • 24/7 kundsupport

Adsterra

Ett av de högst betalande annonsnätverken, Adsterra ger publicister tillgång till högbetalda kampanjer från toppannonsörer runt om i världen. Den erbjuder olika funktioner och verktyg, såsom avancerade inriktningsalternativ, detaljerad analys, automatiserade optimeringsverktyg, flera betalningsalternativ och mer.

Adsterras huvudsakliga mål är att hjälpa publicister att maximera sin annonsintäktspotential genom att förse dem med de högst betalande annonserna på marknaden.

Plattformen möjliggör enkel integration med flera annonsnätverk som Google Ads, Media.net, PropellerAds, Bidvertiser och andra. Adsterra har också stränga antibedrägeriåtgärder för att säkerställa att all trafik som körs genom systemet är uppriktig och legitim.

PropellerAds

På vår lista över högst betalande annonsnätverk finns också Propellerannonser.

PropellerAds är ett av de mest framstående bloggannonsnätverken som ger publicister möjligheten att tjäna pengar på sina visningsannonser. Utgivare kan välja mellan olika annonstyper som visningsannonser, popunder-annonser, bannerannonser, mellansidesannonser och push-meddelanden. Med sitt självbetjäningsgränssnitt gör PropellerAds det enkelt för publicister att komma igång utan någon teknisk expertis.

PropellerAds erbjuder användarna möjligheten att skräddarsy sina kampanjer efter sina egna preferenser. Du kan välja en lämplig prismodell (CPM/CPC/CPV), välja målgruppsparametrar som åldersgrupp och plats, ställa in dagliga budgetgränser och mer.

Läsa:  6 bästa företagstelefonsystem jämförda för 2024

PropellerAds presenterar ett stort urval för dem som vill utöka sin annonsintäktspotential, med olika tjänster och funktioner som gör intäktsgenerering enkel.

Mediavin

Mediavin är ett bra annonsnätverk som ger innehållsskapare verktyg och resurser för att optimera sina annonsformat och annonsplaceringar, använda rubrikbudgivning och arbeta direkt med annonsörer. Genom Mediavines plattform kan publicister ansöka om sitt bloggannonsnätverk genom att fylla i ett ansökningsformulär som ställer frågor om webbadresser, tidigare ansökningar till Mediavine och trafiknummer under de senaste 30 dagarna.

Med fler sökande än någonsin tidigare det senaste året har Mediavine höjt sina minimitrafikkrav för att erbjuda bättre support och annonsprestanda till befintliga publiceringsbaser.

Mediavine hjälper innehållsskapare att maximera SEO-insatser genom sin optimerade annonsplaceringsfunktion som gör att annonser kan placeras strategiskt på webbplatser utan att kompromissa med användarupplevelsen eller förringa webbplatsens innehåll.

Ezoic

Ezoic’s annonsteknik hjälper utgivare att öka sina intäkter genom att automatiskt optimera annonser baserat på besökarnas beteende. Plattformen använder artificiell intelligens (AI) och maskininlärningsalgoritmer för att analysera användardata för att optimera annonser för maximal prestanda.

Med Ezoics AI-drivna annonsoptimeringsfunktioner kan publicister maximera sina intäkter samtidigt som de ger besökarna en bättre upplevelse genom relevant annonsinnehåll som är skräddarsytt specifikt för dem.

Förutom att hjälpa publicister tjäna annonsintäkter från optimerade annonsplaceringar, tillhandahåller Ezoic lösningar för innehållsmarknadsföring och sökmotoroptimering som är skräddarsydda specifikt för bloggar och andra digitala publikationer. Genom innehållsmarknadsföringskampanjer som gästbloggningsmöjligheter eller sponsrade inlägg kan Ezoic hjälpa till att öka webbplatstrafiken genom att koppla ihop bloggare med varumärken som söker exponering.

Ezoic erbjuder en mängd olika betalningsmetoder för sina utgivare, inklusive PayPal, banköverföring, ACH och mer. Företaget har också ett automatiserat betalningssystem som låter dig ställa in din föredragna metod för att ta emot betalningar.

Om du till exempel väljer att ta emot betalningar via PayPal eller ACH kommer pengarna att skickas direkt till ditt konto den 30:e dagen i varje månad då tjänsterna användes. Detta gör det enklare och snabbare för dig att få betalt utan att manuellt behöva begära en betalning varje månad.

Intäktsträffar

En global hit på vår lista över högst betalande annonsnätverk är RevenueHits.

RevenueHits tillhandahåller olika annonstyper som kan användas på bloggsidor som visningsannonser, mellansidesannonser, reglage, sidfötter och direktlänkar för affiliate-marknadsföring. Detta gör att du kan anpassa utseendet på dina annonser samtidigt som det är ett effektivt sätt att tjäna pengar på ditt blogginnehåll utan att störa användarupplevelsen.

Den största fördelen med att använda RevenueHits är att det är kostnadsfritt att visa annonser på sin plattform – det finns inga installationsavgifter eller månatliga prenumerationskostnader. Den har också ett lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt för även nybörjare bloggare att komma igång även utan förkunskaper om onlineannonseringsnätverk.

Dessutom erbjuder RevenueHits kundsupport 24/7 så att hjälp alltid finns till hands när det behövs.

RevenueHits erbjuder en registreringsprocess i ett steg. Allt du behöver göra är att skicka in ditt namn, webbadress och kategori. Det finns inga krav för att ansluta till nätverket och inte heller några minimikrav på trafik. De kommer dock att övervaka din trafik i kvalitetssäkringssyfte.

RevenueHits använder ett netto-30 betalningsschema med flera tillgängliga betalningsmetoder inklusive PayPal och Payoneer. De erbjuder även ytterligare bonusar om du hänvisar andra publicister till deras plattform.

Vad är integrerade annonsnätverk?

Inbyggda annonsnätverk är plattformar som gör det möjligt för publicister att tjäna pengar på sina webbplatser genom distribution av integrerade annonser. Dessa annonser smälter in i utgivarens innehåll och ger en icke-påträngande användarupplevelse. De har vanligtvis högre klickfrekvenser (CTR) än visningsannonser, vilket gör dem till en lukrativ intäktskälla för publicister.

Hur fungerar integrerade annonser?

Integrerade annonser visas vanligtvis som rekommenderat innehåll längst ner i artiklar eller i sociala medier. Målet är att få dem att känna sig som en del av det naturliga sidflödet så att de inte stör läsarnas upplevelser på en webbplats eller app. Det betyder att de måste vara relevanta för både ämnet som diskuteras och läsarnas intressen.

När de klickas på leder inbyggda annonser användare utanför platsen där de kan få tillgång till ytterligare information om produkter eller tjänster relaterade till det som diskuterades på den ursprungliga sidan.

Den största fördelen med att köpa annonsplatser i integrerade annonsnätverk är ökade CTR jämfört med andra typer av digitala annonsformat. Dessa nätverk tillåter publicister att dela sitt innehåll med andra platser på webben samtidigt som de tillhandahåller bakåtlänkar som hjälper till att optimera sökmotorernas rankning.

Läsa:  Varför är Business Analytics viktigt i dagens affärsmiljö?

Slutligen erbjuder många populära integrerade annonsnätverk funktioner som liveövervakning och A/B-testning som hjälper till att säkerställa maximal prestanda från kampanjer utan att behöva justera inställningarna manuellt.

Typer av Native Advertising

Innehållsrekommendationer är integrerade annonser som visas längst ned i en artikel, vanligtvis som en lista. De föreslår relaterade artiklar för enskilda användare och markeras som sponsrat innehåll.

Om du till exempel läser en nyhet om politik kan du se en lista med andra artiklar om politiska frågor under den. Dessa kan vara användbara för läsare som vill utforska mer djupgående ämnen utan att behöva söka efter dem manuellt.

Med integrerade annonser i artikeln visar du annonser mellan två olika stycken i mitten av en artikel. De tenderar att visas i listor som liknar innehållsrekommendationer. Detta gör att publiken kan se annonsen samtidigt som de kontrollerar hur mycket tid de spenderar med den – om de inte vill engagera sig i den kan de bara rulla förbi den.

Säg till exempel att du läser en artikel om sport. Det kan finnas flera korta blurbs från annonsörer placerade strategiskt i verket som länkar ut till deras webbplatser eller produkter.

Integrerade videoannonser fungerar annorlunda än pre-roll-videor eftersom de bara börjar spelas efter att någon klickar på dem (klicka för att spela). Istället för att tvingas titta på något när de läser artikeln får tittarna välja om de vill se det eller inte genom att klicka på spela upp.

De bästa integrerade annonsnätverken

Vilket är det högst betalda annonsnätverket för integrerade annonser? Här är två av våra favoriter.

Dianomi

Dianomi är ett stort inbyggt annonsnätverk som når 515 miljoner användare över hela världen och fokuserar på premiummålgrupper med en genomsnittlig inkomst som överstiger 100 000 USD. Det samarbetar med affärsorienterade publikationer som Forbes, Bloomberg och Reuters.

Annonsörer har tillgång till detaljerad analys som kan användas för att skräddarsy kampanjer för maximalt engagemang. Annonsintäkterna delas mellan utgivaren och annonsören enligt förutbestämda villkor. Dianomi tar dock inte ut några ytterligare avgifter eller provisioner utöver detta avtal.

Taboola

För integrerade annonser, Taboola är ett namn som du kommer att se på en lista över högst betalande annonsnätverk.

Taboola är en kraftfull plattform för inbyggd reklam som vänder sig till över en miljard användare i sina partnerpublikationer. Dess typiska annons visas som en uppsättning innehållsrekommendationer i flödet eller i slutet av en artikel. Den erbjuder också videosponsring och ger utgivare handlingsbara användardata för redaktionella insikter, vilket gör att AB-testning kan mäta effektiviteten i rekommendationer av innehåll.

Betalningar görs månadsvis via Payoneers pengaöverföringstjänst, där Taboola tar en del som man har kommit överens om i förväg.

Är CPM-annonsnätverk rätt för dig?

Beslutet om du vill samarbeta med AdCash, Google Adsense eller något annat toppannonsnätverk beror till stor del på din webbplats trafik.

Tumregeln är att om du får mindre än en miljon sidvisningar per månad kan du överväga att registrera dig för ett eller flera annonsnätverk.

Men om det är mer än en miljon kan det vara mer fördelaktigt att utforska alternativ som privata marknadsplatser och budgivning i realtid.

Tänk på att även om partnerskap med flera annonsnätverk kan öka intäktspotentialen, kanske de inte alltid ger den högsta avkastningen på investeringen. I vissa fall kan val av programmatisk annonsering via plattformar som Google ADX ge bättre resultat.

Valet mellan dessa två beror till stor del på din webbplatss månatliga trafiksiffror. Om du har bestämt dig för att gå vidare med CPM (Cost Per Mille) annonsnätverk – som betalar baserat på de visningar som levereras – är det avgörande att hålla koll på din webbtrafik konsekvent. Inte ens högkvalitativa annonser från toppleverantörer kommer att generera betydande intäkter om det inte finns tillräckligt många besökare som tittar på dem.

Obs! De uppskattade CPM-hastigheterna som nämns här är just det – uppskattningar. De kommer att variera beroende på flera faktorer inklusive men inte begränsat till webbplatsens kvalitet och målgruppsdemografi. Det rekommenderas att direkt kontakta din valda Google Adsense eller AdCash-representant innan du ställer förväntningar på potentiella intäkter.

Övervinna utmaningar med annonsblockerare

Annonsblockerare innebär utmaningar för annonsörer och utgivare eftersom fler användare installerar dessa verktyg för att förhindra att annonser visas.

Läsa:  Utforska webbplatswidgetar: Öka din webbplats funktionalitet

Svår nöt att knäcka? Inte riktigt.

Kontextbaserade annonser eller integrerade annonser kan hjälpa till att lösa problemet. Dessa typer av annonser är utformade på ett sätt så att de inte stör användarupplevelsen utan snarare smälter in sömlöst i innehållet – vilket gör dem mindre benägna att blockeras av annonsblockerare.

Låt oss titta på några strategier för att minimera effekten av annonsblockerare och förbättra effektiviteten i dina annonseringsinsatser:

Innehållsinriktning: Fokusera på kontextuellt relevanta annonser som matchar innehållet på sidan eller användarnas intressen. Relevanta annonser tolereras mer sannolikt av användare och kan ge bättre resultat när det gäller engagemang och konverteringar.

Godkända annonser: Vissa annonsblockerare tillåter “acceptabla annonser” som uppfyller specifika kriterier, såsom icke-intrång och relevans. Se till att dina annonser följer dessa kriterier för att öka chanserna att visas för användare som har installerat annonsblockerare. Överväg att samarbeta med annonsblockerare och organisationer för att förstå deras kriterier för acceptabla annonser och arbeta för att hitta en gemensam grund som gynnar både annonsörer och användare.

Utbilda användare: Överväg att lägga till ett meddelande eller en banner på din webbplats som artigt ber användarna att inaktivera sina annonsblockerare för att stödja webbplatsens innehåll eller tjänster. Vissa användare kan vara villiga att vitlista din webbplats om de förstår effekten av annonsblockerare på dina intäkter.

Skript mot annonsblockerare: Det finns verktyg och skript tillgängliga som kan upptäcka annonsblockerare och uppmana användare att inaktivera dem för att komma åt innehållet. Var dock försiktig eftersom vissa användare kan tycka att dessa meddelanden är påträngande eller kan välja att lämna webbplatsen helt och hållet.

Diversifiera intäktsströmmar: Att enbart förlita sig på annonsintäkter kan vara riskabelt, särskilt med förekomsten av annonsblockerare. Överväg att utforska andra intäktsströmmar som prenumerationer, sponsrat innehåll, affiliate-marknadsföring eller premiumtjänster för att minska ditt beroende av annonser.

Förbättra användarupplevelsen: Annonsblockerare installeras ofta eftersom användare tycker att påträngande och störande annonser är irriterande. Genom att fokusera på att förbättra användarupplevelsen och leverera icke-påträngande annonser kan du minska antalet användare som väljer att blockera annonser.

A/B-testning: Testa kontinuerligt olika annonsformat, placeringar och inriktningsstrategier för att identifiera vad som fungerar bäst för din målgrupp. Optimera din annonseringsmetod baserat på resultaten av dessa tester.

Respektera användarnas integritet: Undvik invasiva metoder för spårning och datainsamling som kan leda till att användare installerar annonsblockerare i första hand. Var transparent om din dataanvändning och ge användarna tydliga alternativ för att hantera sina preferenser.

Kom ihåg att annonsblockering ofta drivs av användares önskan om en bättre onlineupplevelse och oro för integritet och säkerhet. Att balansera användarpreferenser med effektiva annonseringsstrategier är nyckeln till att övervinna utmaningar med annonsblockerare samtidigt som du upprätthåller en positiv relation med din publik.

Så ja – det finns hopp även mitt i stigande trender i användningen av annonsblockerare.

Vanliga frågor – Högst betalande annonsnätverk

Vilken annonsplattform betalar mest?

Ett av de bäst betalande och högst eCPM (effektiv kostnad per mill) annonsnätverk är RevContent, men det kräver minst 50 000 besökare per månad.

Vilka är de bästa annonsnätverken?

 • Google AdSense.
 • Amazon.
 • AdRoll.
 • Adsterra.
 • Dianomi.
 • Epom annonsserver.
 • GroundTruth.
 • Infolänkar.

Vilka är de tre olika typerna av annonsnätverk?

 • Vertikala nätverk: Dessa är ämnesspecifika annonsnätverk som fokuserar på mode, företag, bilar och andra produktkategorier.
 • Premiumnätverk: Dessa annonsnätverk erbjuder annonsutrymme från populära utgivare.
 • Lagerspecifika nätverk: Dessa annonsnätverk tillhandahåller en specifik typ av annonsutrymme, till exempel video eller mobil.

Slutsats

Den här listan över de högst betalande annonsnätverken är en värdefull resurs för publicister som vill maximera sina annonsintäkter. Alla dessa plattformar har något unikt att erbjuda så det är viktigt att undersöka var och en innan du fattar några beslut om vilket nätverk som fungerar bäst för dig.

Visste du att du kan automatisera att skriva kopior för dina annonskampanjer? Upptäck hur Innehåll i skala kan förbättra dina klickfrekvenser genom att skriva övertygande innehåll för bäst betalande annonsnätverk.