Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Nya funktioner – Indexering och sökordsspårning

Nya funktioner - Indexering och sökordsspårning

Vi lyssnar ständigt på vad våra kunder säger till oss och använder denna feedback för att göra Ahrefs till en bättre produkt. Som en del av detta har vi släppt ett antal spännande nya funktioner, som beskrivs nedan. I synnerhet har omfattande webbplatsindexering och sökordsspårningsfunktioner gjorts till standard i alla planer utan prisändringar.

Om du är en befintlig kund kan du njuta av gratisfunktionerna!

Om du inte använder Ahrefs, kom och besök igen!

Indexering

Utför en omfattande genomsökning på alla sidor på webbplatsen för att hitta problem som hindrar dem från att rankas. Vi skannar sida för sida och visar de sidor med de mest eller mest akuta problemen. Du kan enkelt söka och filtrera efter sida eller ämneskategori att fokusera på.

White Label Plan-kunder kan utföra 10 genomsökningar per månad. Immersion-kunder kan slutföra 50.

Enkel investeringsspårning

Håll dig uppdaterad om sökordsresultat för din webbplats, dina konkurrenter eller dina kunder. Se uppskattad trafik för varje sökord. Visste du att rankningen varierar beroende på var du befinner dig? Har du kunder i flera länder? Ahrefs låter dig välja ditt lands spårningsplats för valfri uppsättning sökord för att ge dig de mest exakta resultaten.

Spåra 20, 100 eller 250 sökord på flera webbplatser beroende på din plan.

Sökordsrekommendationer

Vill du hitta sökord som maximerar trafiken? Ahrefs kontrollerar den aktuella rankningen av webbplatsen och textinnehållet på webbplatsen och rekommenderar sökord med hög volym och låg konkurrens. Lägg till dessa nyckelord till din spårare med ett knapptryck.

Läsa:  Hur man skriver en affärsplan för digital marknadsföringsbyrå (med PDF-mall)

Andra senaste förbättringar

Fullständig Javascript-rendering och utvärdering

Vi laddar upp varje webbplats till en virtuell Chrome-webbläsare i molnet så att den verkar så nära den verkliga tittarupplevelsen som möjligt innan den betygsätts.

Detta innebär att vår logik kan plocka upp dynamiskt Javascript-innehåll, skript och visuella effekter som andra botar och verktyg missar.

DIY SEO-produkt

Vi introducerade nyligen en tredje “DIY SEO”-plan utformad för småföretag att förbättra sina webbplatser utan de höga kostnaderna för SEO-byråer.

DIY SEO erbjuder indexering och sökordsspårning, rekommenderar tydliga, lätta att följa uppgifter med guider för olika webbplatstyper och visar dina framsteg över tid.

Intresserad av en funktion?

Kontakta oss via Livechat så kan vi inkludera det i vår produktplan.