Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

NYA Shape Dividers: Skapa fantastiska designeffekter

NYA Shape Dividers: Skapa fantastiska designeffekter

Webbdesigntrender kommer och går, men vissa stannar kvar för att bli framträdande webbplatsfunktioner. På Elementor inser vi kraften i en engagerande webbplats, så när vi ser en trend som fungerar är vi ivriga att erbjuda den till våra användare.

En av dessa trender är formavdelaren.

Vi är glada att kunna meddela att från och med idag kan alla med en premium Elementor-licens skapa iögonfallande formavdelare utan kod.

Låt oss dyka in och titta på alla detaljer.

Få uppmärksamhet med WordPress Shape Dividers

Den här uppdateringen gör det superenkelt att lägga till Shape Dividers till sektioner, rader och kolumner med SeedProds dra-och-släpp-sidbyggare.

Shape Dividers är anpassade former och effekter som du kan lägga till din webbdesign. De låter dig skapa sömlösa övergångar mellan innehåll, vilket ger en kreativ touch till din webbplats.

Det är enkelt att lägga till formavdelare

Du kan hitta funktionen Shape Dividers genom att redigera valfri sektion, rad eller kolumn i SeedProds visuella redigerare. Expandera sedan fliken Shape Dividers på fliken Avancerat för att se de olika anpassningsalternativen för Shape Divider som ….

Välj bland 18 responsiva former

Det finns 18 olika former, och efter att ha valt en, kommer du att se ännu fler anpassningsalternativ som bara tar några få klick att implementera.

Läsa:  Topp 15 ExpressExpense-alternativ för att skapa fakturor online

För att säkerställa att Shape Dividers är lätta och ser utmärkta ut på vilken skärm eller upplösning som helst, gjorde vi dem med SVG, vilket gör att de kan skalas utan att förlora kvalitet.

Varje form ser perfekt ut på retinaskärmar, anpassar sig sömlöst till alla mobila enheter och kommer inte att skada din webbplatss laddningshastighet.

Ändra storlek, Vänd och Anpassa

Anpassa varje form helt genom att ändra bredd och höjd med det praktiska skjutreglaget. Du kan också välja formfärger som matchar ditt tema och ditt varumärke.

Vill du ha 2 helt olika avdelare för en sektion? Du kan lägga till olika formavdelare till toppen och botten av valfri sektion, rad eller kolumn för några ganska imponerande resultat.

Du kan också placera vilken form som helst framför en sektion eller bakom den, så att du kan skapa intressanta effekter genom att lägga bilder på lager.

Creative Shape Divider Exempel

Det finns många sätt att använda Shape Dividers på din WordPress-webbplats, och SeedProds visuella redigerare hjälper dig att göra det med några få klick. Här är flera exempel för att få igång din kreativitet:

Snygga funktioner

Shape Dividers är ett utmärkt sätt att lyfta fram dina funktioner, produkter och tjänster. I det här exemplet representerar vågformen surfing, vilket hjälper besökare att föreställa sig att de rider på vågorna.

Läckra headers

Använd droppformen för att kittla smaklökar på din matblogg eller restaurangwebbplats. Genom att matcha färgerna till populära livsmedel kan du göra besökarna hungriga på att lära sig mer och så småningom köpa av dig.

Läsa:  Verkar du i en svår eller tråkig nisch? Så här skapar du innehåll som fungerar

Fängslande vittnesmål

72 % av konsumenterna säger att positiva vittnesmål ökar deras förtroende för ett företag, så varför inte få ditt att sticka ut med formavdelare som drar blickarna till sig? Det här exemplet använder bergsformen på toppen och botten, vilket skapar en effekt som är svår att ignorera.

Anmärkningsvärd bloggsida

Du kan använda formavdelare i stort sett var som helst, inklusive produktsidor, sidofält och till och med på din bloggsida. Det här exemplet använder Tilt-formen på bloggindex och arkivsidan för att knyta ihop hela webbdesignen med en färgklick.

Prova Shape Dividers idag

Det var allt tills vidare!

Alla med en premium Elementor-prenumeration kan uppdatera plugin-programmet och prova denna nya uppdatering idag. Vi ser fram emot att se din kreativitet i aktion.

Klicka på knappen nedan om du är redo att hoppa in och ge Elementor en chans.

Fortsätt komma med funktionsförfrågningar och feedback och kontakta oss med dina tankar! Och som alltid, tack för ditt fortsatta stöd för att göra Elementor till den bästa WordPress-sidbyggarplugin.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.

Avslöjande: Vårt innehåll är läsarstödt. Det betyder att om du klickar på några av våra länkar kan vi tjäna en provision. Vi rekommenderar endast produkter som vi tror kommer att ge värde till våra läsare.