Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Revolutionera dina nyhetsbrev med beehiiv


Revolutionera dina nyhetsbrev med beehiiv

Om du är en innehållsskapare, SEO-byrå eller frilansskribent som siktar på att växa din publik snabbt under 2023, är ett nyhetsbrev ett måste-verktyg i ditt kit.

Över hela världen finns det 4 miljarder dagliga e-postanvändare. Och även om det tekniskt sett är en gammal teknik, 77 % av marknadsförarna säg att e-postengagemanget fortsätter att öka.

Som sagt, om du är helt ny på nyhetsbrev kan det verka överväldigande att skapa ett från början.

Lösningen jag har funnit otroligt användbar nyligen är beehiiven plattform utformad för att hjälpa dig att lansera och hantera nyhetsbrev utan ansträngning.

Till exempel mitt nyhetsbrev, AI Nyfikenär helt skriven och hanterad med beehiiv.

Varför skapade vi AI Curious?

På WriteSonic ville vi skapa ett AI-nyhetsbrev som svarar på “Så vad?” av AI-nyheter och ger läsarna användbar information om AI som inte bara är en sammanfattning av nya verktyg eller artiklar.

Vi ser en enorm möjlighet att minska den överbelastning som människor kan uppleva när de försöker hänga med all ny information, verktyg och utbildning som kommer ut dagligen – för att inte tala om att ge människor information om vad som är viktigt.

Med dessa mål i åtanke gav jag mig ut på ett uppdrag att hitta den bästa nyhetsbrevsplattformen, en som inte hade en enorm inlärningskurva och som skulle spara mig tid samtidigt som den var tillräckligt robust för att tillåta viss flexibilitet.

Som tur var fick jag höra i förbigående om beehiiv. När jag väl provade det blev jag fast. 🎣

Läsa:  Hur man använder Dark Social i din marknadsföring (och varför!)

Så vad skiljer beehiiv åt? Det är enkelt och lätt att använda, speciellt om du är nybörjare på nyhetsbrevetmen den har fortfarande en robust uppsättning funktioner.

Eftersom jag är i AI-området letar jag alltid efter sätt att spara tid på mina uppgifter, oavsett om det är med AI eller inte. Med beehiiv minskar tiden det tar att skriva varje nyhetsbrevsnummer drastiskt för mig.

Anpassade mallar, ett lättanvänt gränssnitt, en bra redigerare och enkla alternativ som delad testning av flera ämnesrader gör det enkelt att komma ut varje nytt nummer.

Men låt oss gräva djupare. Här är din introduktion till din nya bästa vän för att äntligen producera det nyhetsbrevet som du alltid har velat starta.

Innehållsförteckning

Inuti beehiiv Dashboard

Beehiiv-instrumentpanelen är användarvänlig och intuitiv. Den visar alla dina nyhetsbrev på ett ställe.

Beehivs huvudinstrumentpanel

Inläggsinstrumentpanelen, där du kan se alla dina nyhetsbrevsfrågor på ett ögonblick

Det ger dig också insikter om hur det går för ditt nyhetsbrev. Från statistik om din tillväxt till verktyg som hjälper dig att nå en större publik, den här instrumentpanelen är ditt nav för alla dina nyhetsbrevsbehov.

 • Analytics – Spåra mätvärden som öppna priser, klickfrekvenser och aktiva prenumeranter.
 • Tillväxtverktyg – Beehiv har inbyggda verktyg för tillväxt som segmenteringsalternativ och en-klicksundersökningar för att göra dina nyhetsbrev mer engagerande.

Skärmdump: Beehiv

Hur innehåll i skala använder beehiiv

På WriteSonic prioriterar vi effektivitet och publikengagemang. Det är därför vi valde beehiiv som vår föredragna plattform för att skapa och hantera våra nyhetsbrev.

 • Till att börja med användarvänlig och intuitiv instrumentpanel ger oss en heltäckande bild av vårt nyhetsbrev. Detta gör det inte bara möjligt för oss att hantera dem med lätthet utan erbjuder också praktiska insikter om tillväxtstatistik som öppningsfrekvenser, klickfrekvenser och antalet aktiva prenumeranter. Dessa insikter är ovärderliga för att skapa riktade strategier som ligger i linje med våra tillväxtambitioner.
 • De inbyggda tillväxtverktyg som erbjuds av beehiiv är otroligt fördelaktiga för att förbättra interaktionen med vår publik. Genom att använda funktioner som segmenteringsalternativ och ettklicksundersökningar har vi kunnat anpassa vårt innehåll, vilket gör våra nyhetsbrev mer engagerande och personliga.
 • En av våra favoritaspekter av beehiiv är kraften i mallar. Varje dag öppnar sig en flod av nya AI-nyheter, verktyg och handledningar i olika format, och att upprätthålla konsekvens i våra nyhetsbrev kan vara utmanande. Men med beehiivs lättanvända mallar har vi kunnat säkerställa ett enhetligt utseende och känsla i varje nummer. Detta sparar inte bara tid utan främjar också varumärkeskännedom och förtroende bland våra prenumeranter.
 • Ett annat element som skiljer beehiiv är dess Fullständig redaktör. Vi införlivar ofta en mängd olika medietyper i våra nyhetsbrev, och beehiivs robusta redigerare gör det enkelt att integrera bilder, kodblock och till och med inlägg på sociala medier i vårt innehåll. Den här funktionen berikar upplevelsen för våra läsare och uppmuntrar till högre engagemang.
 • Äntligen, med beehiiv Webbplatsfunktion, vi har kunnat ta våra nyhetsbrev bortom inkorgen. Våra nyhetsbrev är nu tillgängliga på dedikerade webbplatser, vilket säkerställer att vårt innehåll aldrig försvinner i röran i våra läsares inkorg. Denna ökade synlighet har förändrat spelet för oss, utökat vår räckvidd och ökat engagemanget.
Läsa:  Fördelar med moderna prylar

Sammanfattningsvis har beehiiv effektiviserat vår process för att skapa nyhetsbrev, hjälpt oss att engagera oss mer effektivt med vår publik och stärkt vårt varumärkes konsistens och visat sig vara ett oumbärligt verktyg i vår innehållsmarknadsföringsarsenal.

Låt oss gå igenom var och en av våra favoritfunktioner för att visa dig hur de fungerar lite mer ingående.

Kraften med mallar

En av beehiivs utmärkande funktioner är möjligheten att skapa och använda mallar. Dessa mallar hjälper till att behålla formatet för varje nyhetsbrevsnummer och bibehåller konsistens för dina läsare.

Mallar kommer att spara mycket tid om du har återkommande element i dina nyhetsbrev, till exempel en introduktion i början eller en uppmaning mot slutet.

Behöver du fler tips för att komma igång med att skapa ditt nyhetsbrev? Kolla in vår guide om hur du utformar ditt nyhetsbrev för fantastiska resultat.

Släpp lös hela redigeraren

Vad händer om du inte är nybörjare på nyhetsbrevet och verkligen vill förbättra ditt e-postspel? Beehiivs robusta editor låter dig lägga till element med bara ett klick. Du kan enkelt integrera bilder, kodblock, sektioner, TikTok-videor, Instagram-inlägg och mer.

Som sagt, de avancerade funktionerna håller inte nya användare på avstånd. Det användarvänliga gränssnittet låter dig också lägga till en titel och undertext, ändra din URL-slug och inkludera din miniatyrbild. Med beehiiv blir det enkelt att skapa engagerande nyhetsbrev, även om du aldrig har gjort det förut.

Tillsammans med publicering AI Nyfiken på beehiiv syndikerar jag det också till LinkedIn via deras Nyhetsbrev funktion.

Den erfarenhet jag får av att skriva ett nyhetsbrev om beehiiv är dock sätt bättre än att skriva på LinkedIn.

Läsa:  7 SEO Essentials för innehållsförfattare

Till exempel är de tillgängliga formateringsalternativen mer robusta, du har fler alternativ i media som du kan inkludera (som större filstorlekar), och du kan enkelt och intuitivt dra och ordna om delar av ditt nyhetsbrev. Du får inte den nivån av användarvänlighet gratis med de flesta andra nyhetsbrevsplattformar.

beehiiv Webbplatsfunktion: A Game-Changer

Inte bara en nyhetsbrevsplattform för e-post, beehiiv gör det också möjligt för dig att skapa och anpassa din egen nyhetsbrevswebbplats. Detta lägger till ytterligare en kanal för dina läsare att komma åt ditt innehåll. Till exempel min AI Nyfiken nyhetsbrev finns tillgängligt på dess egen hemsida, aicurious.com.

Det är lätt för ditt nyhetsbrev att begravas i dina läsares inkorgar, så att ha ett alternativ för dem att få tillgång till det och läsa det när de vill är en gamechanger.

Prissättning – Väx med din målgrupp

Hur är det med kostnaden?

Goda nyheter! beehiiv erbjuder en gratis plan för att hjälpa dig få igång ditt nyhetsbrev. Den innehåller också några riktigt bra funktioner, som:

 • webbhotell
 • Analytics
 • Målgruppssegmentering
 • Ett CMS för att hantera dina nyhetsbrev
 • Anpassningsalternativ
 • Och mer

Och när din publik växer kan du uppgradera din plan i enlighet med detta, vilket innebär att din beehiiv-prenumeration växer med dig.

På WriteSonic använder vi “Scale”-planen eftersom vi vill att alla funktioner ska hjälpa oss att bygga och utveckla ett episkt nyhetsbrev.

beehiiv: Otroliga nyhetsbrev, förenklat

Sammanfattningsvis är beehiiv ett oumbärligt verktyg om du vill förenkla din nyhetsbrevsprocess. Dess lättanvända redigerare, mallfunktion och webbplatsfunktionalitet gör den till mitt bästa verktyg för mitt AI Curious-nyhetsbrev.

Läsa:  Hur man integrerar hållbarhet i din marknadsföringsstrategi

Kolla in beehiiv just nu och låt det revolutionera ditt nyhetsbrevsspel, precis som det gjorde för mig! 🐝