Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Så här anpassar du den nya fliken i Google Chrome

Så här anpassar du den nya fliken i Google Chrome

Google Chrome är en av de webbläsare som används mest av webbanvändare. Den har ett intuitivt gränssnitt, lätt att förstå och med en hög anpassningshastighet. Webbläsarfliken, eller sidan för ny flik, är skärmen som visas när du startar plattformen och behöver ansluta till en webbplats eller göra en onlinesökning.

Google Chrome sidan kan ändras enligt användarens behov, så att han kan utföra rutinåtgärder på snabbast möjliga sätt och har allt de behöver bara ett klick bort.

Det är enkelt att anpassa webbläsarsidan, ändra teman och lägga till genvägar i Google Chromeefter några enkla steg. Låt oss ta reda på hur man gör det.

 • 1. Hur man ställer in en startsida i Google Chrome

  Fastweb Plus skärmdump

  Sättet som Netflix fungerar utformades för att ge en hel familj tillgång till innehållskatalogen. Varje medlem kan ha sin egen profil och beroende på vilken typ av prenumeration man prenumererar på kan filmer och tv-serier ses på en eller flera skärmar samtidigt.

  Plattformens policy är att tillåta möjligheten till kontodelning endast till medlemmar av samma familjeenhet. Men tack vare bruket av lösenordsdelning fanns det i verkligheten många användare, även om de inte bodde tillsammans, som registrerade sig och använde ett enda abonnemang och ett enda konto.

  Läsa:  Sidfot för webbplatsens bästa metoder för SEO

  Netflix har beslutat att blockera lösenordsdelning även i Italien. För att inte förlora visat innehåll, skräddarsydda förslag, inställningar, listor och favoriter kan det vara användbart för medlemmar att komma åt profilöverföringen från ett gammalt konto till ett nytt konto.

 • 2. Ändra bakgrunden på sidan Ny flik i Google Chrome

  Byt bakgrund Google Chrome

  Fastweb Plus skärmdump

  Anpassning kan göras inte bara i innehållet på fliken Google Chrome, utan också på hans utseende. För att ingripa på bakgrunden och ändra den, öppna sidan med ny flik och klicka på pennikonen som finns i det nedre högra hörnet bredvid objektet Anpassa Chrome.

  I fältet som visas på vänster sida kan du välja de olika alternativen för ändra utseendet på Google Chrome. Du kan välja en av färgerna som presenteras eller välja en anpassad färg.

  För att ändra tapeten och infoga din egen bildKlicka på Byta tema och välj Ladda upp en bild. Välj ett foto eller grafik som finns på din enhet och klicka Du öppnar. Bilden visas omedelbart på Googles startsida.

 • 3. Ändra temat på sidan Ny flik i Google Chrome

  Ändra Google Chrome-tema

  Fastweb Plus skärmdump

  Om du inte vill använda din egen bild, men vill ändra utseendet på Google och göra det mer intressant kan du ändra temat och välj ett av de som föreslås av plattformen.

  För att göra detta, öppna en ny flik och klicka Anpassa Chrome, ett objekt som finns längst ner till höger på skärmen och markerat med en pennikon. Klicka på Byta tema och välj en av de föreslagna samlingarna.

  Om de föreslagna samlingarna inte anses vara tillfredsställande och du vill se annat innehåll, klicka på den sista ikonen, en sida öppnas där alla teman som finns i Google Store presenteras. Välj din favorit och klicka vidare Lägg till. Temat installeras och tillämpas omedelbart.

  Läsa:  Prisvärda diamantbröllopspresenter till din fästman

  I området som öppnas väljer du önskat tema. Den kan ändras så många gånger du vill och när som helst Det är möjligt att återgå till Googles traditionella utseende.

 • 4. Se genvägarna i den nya fliken i Google Chrome

  Lägg till Google Chrome-genvägar

  Fastweb Plus skärmdump

  Genvägar på sidan Ny flik de låter dig nå de mest besökta webbplatserna dagligen eller de som anses vara mest användbara med bara ett klick. Dessa representeras av en ikon under sökfältet och välj helt enkelt den för att omdirigeras till önskad sida.

  För att infoga och anpassa dem klickar du på pennikonen längst ner till höger på sidan Ny flik. Slå på strömbrytaren finns bredvid objektet Visa genvägar. För att dölja dem, inaktivera helt enkelt strömbrytaren.

  Välj om du personligen vill ange genvägarna som ska visas genom att välja Mina genvägareller om du vill tillåta webbläsaren att automatiskt välja de webbplatser som ska visas bland de du ansluter till oftast genom att välja Mest besökta webbplatser.

 • 5. Ändra genvägarna på fliken Ny flik i Google Chrome

  Ändra Google Chrome-genvägar

  Fastweb Plus skärmdump

  Om du aktiverar genvägar och väljer alternativet Mina genvägar, måste du anpassa sidan Ny flik och personligen ange vilka sidor du vill länka till. För att göra detta, öppna sidan Ny flik.

  Klicka på under sökfältet knapp [+]. Ange genvägens namn. Det är lämpligt att välja en vägledande, som gör att du omedelbart kan förstå vilken sida länken omdirigerar till. Lägg till URL:en och klicka slutet.

  Operationen kan upprepas när du vill lägga till en ny genväg till sidan Ny flik.

  Läsa:  Hur man skapar en delad kalender med Google Kalender