Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

The White Label Success Series: Content Writing

The White Label Success Series: Content Writing

På Click Intelligence vet vi att att driva en framgångsrik byrå, oavsett bransch, kräver hårt arbete, långa timmar och många tallrikar. Denna konstanta cykel har sett white label-tjänster växa i popularitet.

Nästan alla företag behöver skriftligt innehåll, men det förbises ofta, och vissa tror att de kan producera det internt utan att inse att skrivandet är ett hantverk som kräver tid och energi.

När du fokuserar på andra delar av din verksamhet, har du inte tid att producera nytt innehåll, eller så kanske skrivandet inte intresserar dig. Lösningen? Att välja att arbeta med en digital marknadsföringsbyrå som erbjuder white label-innehåll som vi skriver.

I nästa del av The White Label Success Series tittar vi på allt vad white label-innehåll skriver, vad det är, dess fördelar och hur det kan hjälpa dig.

Definitionen av White Label-innehållsskrivning

White label-innehållsskrivning är när en byrå köper skrivet innehåll som producerats av en annan byrå för att framstå som sitt eget eller sälja vidare till sina kunder som sin egen tjänst.

Det är ett smart drag för alla byråer eftersom de kan luta sig tillbaka och koppla av medan tredjepartsbyrån sköter forskningen, skrivningen och korrektur av innehållet, redo att lämna över i ett färdigt paket för dig att lägga din märkesstämpel på.

Vilka typer av White Label-innehåll finns det?

Det finns många olika typer av innehåll, och i princip allt skriftligt innehåll kan tillhandahållas genom white label-tjänster.

De mest populära inkluderar:

 • Blogginlägg
 • Artiklar
 • Webbkopia
 • Försäljningsexemplar
 • Myndighetsartiklar
 • vita papper
 • E-böcker
 • Flerspråkigt innehåll
 • Produktbeskrivningar
 • pressmeddelande
 • SEO-innehåll

Om du behöver något av ovanstående innehåll antingen för din egen företagsblogg och webbplats eller för dina kunder, kan det vara den perfekta lösningen för dig att nå ut till ett företag som tillhandahåller white label-innehåll! På Click Intelligence är vi specialister på innehållsskrivande och vet hur man gör det rätt, vilket sparar tid och hjälper dig att få en position som expert i din bransch.

Läsa:  Content Creation vs Content Curation: En guide för chefer för sociala medier

Fördelarna med White Label-innehåll

White label-innehållsskrivande är populärt eftersom det för med sig många fördelar som hjälper dig att ge dig en fördel gentemot dina konkurrenter. Det frigör tid för dig att fokusera på andra delar av din verksamhet, gör att du kan hålla dina kunder nöjda, attrahera nya och hänga med i din branschkonkurrens.

Här är 6 sätt som outsourcing av white label-innehållsskrivande kan gynna dig.

Sparar tid

Genom att använda en byrå som erbjuder en tjänst för att skriva innehåll kan du fokusera på huvudansvaret för ditt arbete. Du kanske vill skapa innehållet själv så att du har full kontroll över din produktion, men att skriva starkt innehåll är tidskrävande och kan bli ett heltidsåtagande som tar dig bort från de kärnuppgifter du måste göra för ditt företag att fortsätta fungera och växa.

Genom att outsourca till en white label-byrå för innehållsskrivande, lämnar du över ditt innehåll till specialister inom sitt område som kommer att överväga viktiga aspekter som sökmotoroptimering (SEO) när du skriver kopior som kommer att omvandlas till konverteringar. Detta säkerställer att dina träffar på ditt innehåll Webbsidesträffar var på modet i början av internet, men har sedan dess ersatts av mycket mer detaljerade, värdefulla data. märket varje gång och sparar dig dyrbar tid om du inte delar samma expertis.

Sparar pengar

Det kan vara kostsamt att anställa och utbilda intern personal för dina behov för att skriva innehåll. White label-innehåll är mer överkomligt och du kan köpa det engångsföreteelse, när och när du behöver det eller som en del av en prenumerationstjänst. Det betyder att du inte slösar onödiga ekonomiska resurser på personal som du inte behöver.

Läsa:  The White Label Success Series: SEO

Att gå ner på vägen för white label breddar din byrås kapacitet och låter dig erbjuda mer innehåll till dina kunder, vilket ökar dina intäkter på lång sikt.

Ökar trovärdigheten

Att skriva innehåll är ett hantverk och du kanske inte besitter samma kompetensnivå som en extern byrå. Beroende på vilken typ av innehåll du behöver kanske du inte har den kompetens som krävs för att producera högkvalitativt innehåll som kryssar i de rätta rutorna.

Att välja white label-innehåll skrivet av branschexperter ger din trovärdighet ett lyft och gör att du sticker ut som en tankeledare.

Låter dig fokusera på andra områden

Att skriva kopior och ha kontakt med skribenter tar så mycket tid. Genom att använda en byrå som erbjuder white label-tjänster kan du fokusera på andra delar av ditt företag, inklusive att hålla dina egna kunder nöjda.

Det är möjligt att utöka dina tjänster

Du utökar automatiskt dina tjänster som standard när du arbetar med en white label-byrå. Detta låter dig erbjuda dina kunder mer utan att förlita dig på intern personal.

SEO redo

På Click Intelligence är vi SEO-specialister. När du väljer att skriva white label-innehåll via oss kan du vara säker på att vi använder bästa praxis för att skapa innehåll som är optimerat för sökmotorer för att hjälpa dig att förbättra dina kunders synlighet och din byrås trovärdighet.

Hur vårt team kan hjälpa till

Nu du vet vilka fördelar som white label-innehållsskrivning kan ge dig, måste du tänka noga på vilken typ av byrå som skulle fungera bra för dina behov. Kolla inte vidare; Teamet på Click Intelligence är här för att hjälpa till. Så här kan vi göra just det.

1. Vår expertis

Vårt innehållsteam omsätter i genomsnitt 4 000 artiklar per månad – och den siffran ökar hela tiden. Click Intelligences team av interna redaktörer vet vad som gör att innehåll sticker ut över resten och kan ta kontroll över dina kunders behov av att skriva innehåll.

Läsa:  Tankeledarskap inom B2B Content Marketing: 4 bästa B2B...

Vi har ett omfattande nätverk av specialiserade innehållsskribenter med erfarenhet av att producera skräddarsydda artiklar inom ett brett utbud av branschnischer, inklusive hälsovård, utbildning, resor, finansiella tjänster, spel, mode och evenemang. Med så mycket erfarenhet får vårt enorma team av skribenter det rätt varje gång och kan producera högkvalitativt och väl undersökt innehåll med en snabb vändning.

2. Hög kvalitet, alltid

Vårt interna team tar sig tid att lära känna dina kunder och handplockar noggrant den bästa författaren för deras behov. Vändningen beror på storleken på din beställning och hur djupgående du vill att våra skribenter ska gå. Men vi strävar alltid efter att snabbt få tillbaka innehållet till dig.

När vår skribent har slutfört det första utkastet, kliver vårt team av dedikerade kopieredigerare in för att bevisa och redigera innehållet innan de delar det med dig för ditt godkännande.

3. Obegränsade revisioner

Vi vill att du ska vara 100 % nöjd med innehållet vi har producerat. Detta är inte annorlunda för våra white label-tjänster. Ett av sätten vi garanterar hög kvalitet är genom de obegränsade revisioner vi erbjuder – om din kund inte är nöjd är vi inte nöjda.

Om de inte är helt nöjda, låt oss veta, så kommer vårt interna team att redigera innehållet efter deras krav. Du kan komma tillbaka till oss så många gånger du behöver. Redigeringarna vi erbjuder är obegränsade!

4. Våra kontoansvariga

Det kan vara skrämmande när du litar på att ett white label-företag producerar innehåll för din räkning. Det är trots allt ditt rykte på spel! Du behöver dock inte oroa dig när du väljer Click Intelligence.

När du lämnar över dina beställningar till oss kanske du undrar om innehållsskrivandet kommer att hålla den standard du hoppas, om informationen kommer att vara korrekt och riktad till rätt personer, och ännu viktigare, kommer det att imponera på din klient och göra dem hungriga för mer?

Läsa:  Ta itu med SEO Duplicate Content: Beprövade lösningar

Varje kund vi arbetar med har en dedikerad kundansvarig som är tillgänglig dygnet runt för att diskutera din kunds behov och problem. Våra kontoansvariga har många års erfarenhet av att arbeta med byråer precis som din och kommer att få dig att känna att du är i trygga händer. Efter att ha pratat med din engagerade kontoansvarige kommer du att se att de bryr sig lika mycket om att göra din kund nöjd som du gör.

Förutom att de är tillgängliga när du behöver det, är de skickliga kommunikatörer som håller dig uppdaterad varje steg på vägen och svarar på dina frågor oavsett hur stora eller små. De övervakar processen, så att du alltid är i slingan.

Kontakta oss idag

Nu vet du vilka fördelar som white label-innehållsskrivning kan erbjuda för din byrå. Vad hindrar dig från att lägga ut den här aspekten av ditt företag på entreprenad till Click Intelligence och skörda frukterna?

White label-tjänster kan hjälpa dig att imponera på dina kunder och sticka ut från dina konkurrenter. Genom att använda en white label-byrå kan du utöka de tjänster du erbjuder så mycket du vill samtidigt som du kan skala upp din verksamhet och antalet kunder du kan ta på dig. Du kan fokusera på andra delar av ditt företag genom att frigöra din dyrbara tid och pengar.

Om du vill lägga ut ditt innehållsskrivande på entreprenad till oss, eller om du är intresserad av något av de andra white label-tjänsterna vi erbjuder, kontakta oss för att ta reda på vad vi kan göra för dig idag!