Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

The White Label Success Series: SEO

The White Label Success Series: SEO

White label har visat sig vara en framgångsrik företagstjänst i över 3 decennier nu, och allt eftersom det sprids om hur fördelaktigt det kan vara för så många, kommer det troligen bara att stiga i höjden. Men vad är white label, och vad har det med SEO att göra?

Idag kommer vi att undersöka framgången med white label SEO, avslöja vad det är, varför det är fördelaktigt och vad du kan förvänta dig om du väljer att ansluta dig till den vinnande sidan av internet.

Definitionen av White Label Services

White label-tjänster är tjänster som säljs till en annan byrå som kan placera sitt varumärke och sin logotyp på det färdiga arbetet och sälja det som sitt eget till sina kunder. De behöver inte göra något benarbete – tredjepartsföretaget kommer att hantera forskning, implementering, rapportering och mätning – förutom att marknadsföra och sälja sin nya tjänst till befintliga och nya kunder. Alla arbeten kommer att framstå för kunderna som de som byrån har producerat verket, snarare än ett tredjepartsföretag.

Vem är White Label SEO-tjänster för?

De som drar fördel av affärsmodellen för white label är vanligtvis tillverkare, återförsäljare och onlineförsäljare, men de som söker white label SEO-tjänster är ofta byråer inom områden som:

  • webbdesign
  • Sociala media
  • SEO
  • PPC
  • Allmän marknadsföring

Om du passar ett av dessa fält kan white label SEO-tjänster vara perfekta, särskilt om du funderar på att utöka dina tjänster och växa ditt företag men ännu inte har teamet eller budgeten.

Fördelar White Label SEO kan ge ditt team

Anledningen till att white label SEO-tjänster är så populära är på grund av de många fördelarna som det medför. Det ger till exempel ditt företag chansen att expandera enkelt. Dessutom stärker du även lojaliteten hos kunderna. Du kan börja erbjuda din nya SEO-tjänst på nolltid, locka nya kunder och göra det möjligt för dig att hänga med i toppkonkurrensen på din marknad utan att det påverkar deadlines för kunder som vill ha dina andra tjänster.

Hur gynnar white label SEO-tjänster specifikt ditt team?

Minska trycket

När du utökar din verksamhet och tar på dig mer arbete finns det en chans att det kan leda ditt team på en enkelriktad väg mot stress. När anställda är stressade har de större chans att bli sjuka eller göra misstag. Du vill inte att ditt team ska känna så här, så om ditt SEO-team börjar känna påfrestningar eller det har skett en plötslig ökning av beställningar, och du har lediga teammedlemmar, är white label-tjänster här för att hjälpa. Ett företag som vårt kan ta en stor del av arbetet för dina kunder, inklusive revisioner, SEO-berikat innehåll, länkbyggandeLänkbyggande är en process för att skaffa länkar som pekar till din webbplats. Dessa länkar erhålls genom att skapa innehåll, delta i sociala medier eller kommentera andra bloggar. kampanjer och mer och hjälper dig genom denna hektiska period. Om denna hektiska period fortsätter att vara kan du fortsätta att använda våra tjänster när du tar fram en långsiktig plan för att bygga in-house support för ditt team. Vi är det stöd du behöver för ditt team på kort eller lång sikt – vad som än passar dig. Kontakta oss för mer information om vad vi kan erbjuda din byrå under dessa behov.

Läsa:  Hub and Spoke SEO: 5 steg till din webbplatss framtid

Ge dem tid att träna ordentligt

Om du vill starta en ny SEO-tjänst, men dina teammedlemmar bara har grundläggande utbildning, eller om du har nya erfarna SEO-teammedlemmar som måste lära sig linorna i ditt företag, vänta inte på att de ska komma upp till standarden du behöver. Du har stöd från ett white label-företag och kan börja producera expertinnehåll från början även om ditt interna team inte är riktigt redo. Det kommer inte att finnas någon ökande press på dem att arbeta med verkliga kunders arbete. Istället kan de övningsköra och utveckla sina bästa tekniker.

Ger dem ett ännu stabilare företag att arbeta för

Varje anställd gillar att veta att deras jobb är tryggt och att starta en ny tjänst kan göra det till en stenig miljö. Kommer den nya tjänsten att bli framgångsrik? Kommer det att bidra till att skapa vinst eller ta en bit? Genom att outsourca dina SEO-tjänster till en tredje part när och när du får en beställning, kan du bygga upp denna nya tjänst utan något okänt hot mot ditt företags ekonomi. Detta kan försäkra din personal om att de arbetar i ett stabilt företag som siktar på att växa till allas bästa.

Varför vårt team är kvalificerat

Fördelarna för ditt företag och ditt team är tydliga, så det är lätt att bestämma sig för att prova white label SEO. Din nästa utmaning är att hitta ett företag du kan köpa white label-tjänsterna från, men det behöver inte vara tidskrävande. Du har ett team här som väntar på att hjälpa dig på Click Intelligence.

Läsa:  Undersöker företagens ESG-ansträngningar och om de är effektiva

Vårt SEO-team har expertkunskaper, kunskaper och erfarenheter som krävs för att skapa skräddarsydda SEO-kampanjer unika för varje kund som kommer i vår väg genom dig. Att ha sådana experter ombord innebär att vi använder flera kreativa och tekniska tekniker som ger enastående resultat till dina kunder, och vi kan sälja alla våra SEO-tjänster.

Vårt innehållsteam av interna redaktörer kommer att ta hand om alla behov av innehållsmarknadsföring som din kund har, i nära samarbete med vårt enorma team av skribenter som har erfarenhet av nischer, allt från spelande till resor till utbildning och hälsovård. Våra skribenter kan skriva korrekt och högkvalitativt innehåll för länkbyggande, bloggar och webbkopiering.

Under tiden har vårt Outreach-team ägnat år åt att utveckla de bästa teknikerna för att hitta relevanta webbplatser för detta fantastiska innehåll. Det är inte ett lätt jobb, men vårt team får det att verka så, att enkelt hitta de webbplatser dina kunder behöver och matcha dem med de som kommer att göra störst skillnad.

Du kommer att upptäcka att de flesta white label-företag har team inom liknande områden som arbetar för dig, men inte alla kommer att ha ett annat element. Här på Click Intelligence, som en del av vårt white label SEO-team, har vi även våra kontoansvariga. Dessa kommer att vara din kontaktpunkt och ha den kompetens som krävs för att guida dig genom hela tjänsten.

Du kommer inte hitta ett mer passionerat team som också är det mest erfarna och skickligaste. Om det finns ett team som hjälper din kund att komma till toppen av Google är det vårt.

Varje medlem i företaget vet vikten av att anpassa alla kampanjer till din kunds mål, och det beror på att vi är en byrå som förstår våra kunder.

Hur vi levererar framgång: Kampanjprocesser

Vi lovar framgång till byråer som kommer till oss för white label-tjänster, men hur kan vi göra detta? Sanningen är att vi följer en mycket specifik process som ändras och justeras för att säkerställa att den är skräddarsydd för dina kunder.

Varje gång en byrå kommer till oss börjar vi den på samma sätt: med forskning.

Varför forskning är viktig

Det spelar ingen roll vilken SEO-tjänst du väljer från vår white label-tjänst, din kunds mål är viktiga för dig, och därför är de också viktiga för oss, så vi kommer att få veta vad dessa är och utföra effektiv forskning som kommer att hjälpa till att bygga sin kampanj. Genom att göra research kan en mer effektiv kampanj utvecklas som är utformad för att leverera resultat.

När forskningen är klar följs den av:

  • SEO-revisioner
  • SEO-kampanjhantering
  • Länkbygge
  • Innehållsmarknadsföring
Läsa:  Google PageRank: Vad det är och varför det fortfarande är relevant för SEO

Detta är vad du kan förvänta dig från varje steg.

1. SEO-revisioner

Vi tittar på vad som har gått rätt hittills och vad som behöver förbättringar eller förändringar, och fyller i en SEO-revision så att du kan presentera för dina kunder de förslag de behöver göra för att förbättra deras chanser att klättra uppåt bland SERP:erna. Utan en fullständig SEO-revision skulle ytterligare arbete kunna vara förgäves. Vi ger din kund alla råd och förslag de behöver för att komma igång på bästa möjliga sätt.

2. SEO-kampanjhantering

Vårt team tror inte på en en-och-klar-process. SEO uppdateras ständigt – vilka tekniker och kampanjer som fungerade förra året kanske inte nödvändigtvis är rätt drag i år. Våra experter kommer kontinuerligt att granska och hantera alla kampanjer de har arbetat med, och täcker allt som en del av deras strategi. Detta är något som skiljer oss från många byråer som erbjuder white label-tjänster.

3. Länkbygge

Inom våra white label SEO-tjänster är länkbyggande det mest populära, och det utgör därför en stor del av vad vi erbjuder. Om dina kunder vill ha framgång med SERP och få mer trafik, har vårt Outreach-team de bästa teknikerna för att bygga relationer med bloggare, vilket gör det möjligt för oss att placera länkarHyperlänkar, även kända som länkar, är anslutningspunkterna på en webbsida som tar dig till andra webbsidor . tillbaka till dina kunders webbplatser. Dessa kommer alltid att ha hög auktoritet och relevanta för dina kunder.

4. Innehållsmarknadsföring

Länkbyggande kräver kvalitetsinnehåll för att gå med det. Innehåll spelar en stor roll i SEO, och vi har ett team som kan hantera alla dina behov av innehållsmarknadsföring. Vårt enorma team av skribenter kan producera innehållet du behöver för en naturlig länkinkludering som är skräddarsydd och unik för dina kunder. Utöver länkbyggande kan våra kunniga skribenter skapa en övertygande webbkopia som drar dem som klickar på din kunds länk till din kassa när de kommer till deras webbplats.

5. Rapportering

Vårt jobb är inte klart i det ögonblick vi slutför arbetet. Vi är ett datadrivet företag, så vi övervakar noga hur väl dina kunders arbete fungerar, rapporterar tillbaka eventuella bevis på förbättringar och gör justeringar för att säkerställa att din kund börjar få detta om en kampanjmetod inte har fungerat lika bra. Genom att ta emot rapporter kan du enkelt hålla dig uppdaterad, liksom dina kunder. Du behöver inte ens sätta din logotyp och företagsnamn på några rapporter – vi kan göra det åt dig! När vi säger att vi gör allt, menar vi det verkligen.

Leverera framgång med vår transparenta rapporteringspanel

Eftersom du inte är inblandad i själva SEO-arbetet, kanske du undrar hur du kommer att kunna svara på eventuella frågor som dina kunder kan ha, som hur deras SEO-kampanj går och om detta är någon ROI hittills. Som en byrå som tror på datadrivna resultat och transparens gjorde vi det till en prioritet att skapa ett rapporteringssystem som fungerade för alla inblandade. Vår rapporteringspanel uppdateras i realtid med siffror för ROI och information, klickfrekvenser, kostnad per konvertering och konvertering. En konvertering är ett önskvärt resultat på en webbplats som leder till en åtgärd som att slutföra en beställning, fylla i en formuläret eller helt enkelt klicka på en länk. priser.

Läsa:  Kan SEO och digital PR arbeta tillsammans för att förstärka ditt varumärke?

Få tillgång till detta när som helst och häll över en jargongfri rapport som du enkelt kan informera din kund om – det fungerar för dig, oss och din kund. Att berätta för dem dessa fantastiska resultat kommer att lämna dem med en stor åsikt om dig.

Erfarenheten hos våra kontoansvariga

Vissa white label-företag kanske inte håller dig uppdaterad eller informerar dig om hur kampanjer går, men det är långt ifrån fallet här på Click Intelligence. Varje gång en ny byrå kommer till oss ser vi till att de har en kontaktpunkt under hela sin tid hos oss. En dedikerad kontoansvarig kommer att finnas tillgänglig för alla frågor du har om hur processen fungerar och hur din kunds kampanjer fortskrider och kommer att kunna vidarebefordra relevant information och feedback du har till SEO-, Content- och Outreach-teamet. Oavsett vad du behöver dem till har våra kontoansvariga erfarenheten som gör att du känner dig bekväm under hela tiden vi skapar dina SEO-kampanjer. När du hanterar dina beställningar och frågor kommer de också att få dig att känna dig säker på den här tjänsten genom att checka in, kommunicera så ofta du vill och ge råd om vad din kund behöver göra.

Förtroende för vårt team

Genom att följa våra fastställda white label SEO-processer och ha ett så skickligt team kan du vara säker på vår förmåga att utföra det jobb du lovar att dina kunder kommer att få. När du har förtroende för ditt white label-team kommer du att kunna ropa från hustaken om din nya tjänst. Vi kan enkelt arbeta tillsammans med ditt interna team eller vara din återförsäljare om du vill utöka dina tjänster – kontakta oss idag.