Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Tillkännage domänmappning: Skapa målsidor för vilken domän som helst

Tillkännage domänmappning: Skapa målsidor för vilken domän som helst

Förra månaden släppte vi den förnyade versionen av Elementor som en dra-och-släpp-målsidebyggare. Efter att ha fått massor av bra feedback för det förbättrade pluginet gick vi direkt tillbaka till arbetet med nästa nya funktion.

Idag är vi glada över att kunna presentera den nya domänkartläggningsfunktionen för Elite-användare av Elementor!

Skapa målsidor för alla domäner

Har du någonsin velat skapa en enkel målsida för en ny domän, utan att behöva sätta upp en helt ny WordPress-webbplats?

Med Elementor Domain Mapping är det enkelt!

Nu kan du skapa en målsida på din webbplats och få den att visas på en annan domän.

Låter det lite tekniskt?

Låt oss säga att du till exempel har en webbdesignbyrå på bestsites.com och du vill sälja en ny SEO-kurs. Men du vill marknadsföra kursen på ett annat domännamn som bestseocourse.com.

Nu finns det inget behov av att skapa en helt ny WordPress-installation.

Med SeedProds domänmappningsfunktion kan du skapa en registreringsmålsida på din befintliga webbplats (bestsites.com) och peka den till ditt valda domännamn (bestseocourse.com).

Det finns så många olika sätt du kan använda domänmappning för att spara tid.

Vill du skapa en kommande sida för en ny webbplats?

Du behöver inte vänta – starta bara den kommande sidan från en befintlig webbplats och använd Domain Mapping för att konfigurera den på din nya domän.

Här är några fler idéer:

  • Fastighetsbolag: Istället för att lista egenskaperna chsrealestate.com/1mainstreet och chsrealestate.com/2mainstreet kan du skapa enskilda sidor som 1mainstreet.com och 2 mainstreet.com. Sedan kan du spåra resultatet för varje domän separat i Google Analytics.
  • Webinar marknadsföring: Du kan starta ett webbseminarium för ditt företag på howtosetupwordpress.com och ha webbinariet på howtosetupwordpresswebinar.com. Med en webbseminariumsida på en annan domän kan den ha ett annat utseende och känsla än huvudwebbplatsen.
Läsa:  Teman i WordPress: Varför du behöver barnteman för din blogg

Nu är det enkelt att skapa flera mikrosajter utan att installera WordPress på varje domän.

Du kan lära dig mer om alla detaljer i domänkartläggningsdokumentationen.

Det var allt för nu, men vi har massor att vänta i framtiden. Håll utkik på bloggen för nästa besked.

Domänmappning är tillgänglig för Elite Elementor-planer. Om du inte använder Elementor än, klicka här för att komma igång idag!

Som alltid, tack för ditt fortsatta stöd för att hjälpa oss att göra Elementor till den bästa målsidesbyggaren för WordPress.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.

Avslöjande: Vårt innehåll är läsarstödt. Det betyder att om du klickar på några av våra länkar kan vi tjäna en provision. Vi rekommenderar endast produkter som vi tror kommer att ge värde till våra läsare.