Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Topp 12 bästa WordPress-plugins för medlemskap (för- och nackdelar)

Topp 12 bästa WordPress-plugins för medlemskap (för- och nackdelar)

Letar du efter det bästa WordPress-medlemskapsplugin? Att skapa en webbplats för betalmedlemskap är ett utmärkt sätt att tjäna pengar på din webbplats och belöna lojala läsare med exklusivt innehåll.

Den här artikeln kommer att dela de bästa medlemskapsplugins för WordPress när du bygger en medlemssida.

Om du har bråttom, här är en snabb jämförelse av våra tre bästa val:

namn Nyckelfunktioner Fördelar Nackdelar Prissättning
MemberPress Enkel installation
innehållsbegränsning
droppinnehåll
banbyggare
Användarvänlig
kontrollera åtkomst
inbyggda kurser
betalningsportar
Begränsade betalningsalternativ
saknar integrationer
179,50 USD
MemberMouse Dynamiskt innehållsskydd
avancerad rapportering
Köplänkar med 1 klick
Kraftfull
flexibel
innehållskontroll
omfattande rapportering
Designbegränsningar
kan vara överväldigande
199,50 USD
Trivs Lärling Lätt att använda
anpassningsbar
engagerande funktioner
Användarvänlig
anpassningsbar
Begränsad rapportering
ingen gratisversion
149 USD

Vad är ett WordPress-medlemskapsplugin?

Ett WordPress-medlemskapsplugin är ett verktyg som låter dig skapa en medlemssida på din WordPress-webbplats. Det låter dig begränsa åtkomsten till visst innehåll, såsom inlägg, sidor eller nedladdningar, så att endast registrerade användare eller betalande medlemmar kan komma åt det.

De bästa WordPress-plugins för medlemskap

Det finns flera utmärkta WordPress-medlemskapsplugins att välja mellan. Var och en erbjuder olika funktioner för olika delar av ditt företag.

Men i den här guiden fokuserar vi på de allra bästa lösningarna. Med det i åtanke, här är våra favoritplugins för toppmedlemskap för WordPress:

1. MemberPress

Bästa WordPress-medlemskapsplugin

MemberPress är det mest populära WordPress-medlemskapspluginet och det enklaste att använda. Det är ett fullfjädrat plugin för medlemskapshantering med verktyg som fungerar med WordPress-plattformen.

Som ett resultat kan du göra vilken webbplats som helst till en användarvänlig medlemsplattform.

Fördelar

 • Lätt att använda – MemberPress gör det enkelt att skapa en medlemssida med WordPress. Det är så enkelt som att installera plugin, ange din betalningsgateway-information och lägga till några produkter, och du är igång. Den innehåller också användbara optimeringsfunktioner.
 • Styr åtkomst till innehåll – Du kan begränsa åtkomsten till inlägg, sidor, kategorier, taggar, filer, inloggningsformulärbyggare, anpassade inläggstyper, tilldela behörigheter till enskilda användare, etc.
 • Droppinnehåll – Med MemberPress kan du droppa begränsat innehåll och erbjuda kupongkoder till medlemmar över tid. Detta är idealiskt för att erbjuda kurser och utbildningsmaterial som nedladdningsbara PDF-filer.
 • Kursbyggare – Det inbyggda kurstillägget låter dig enkelt skapa, hantera och sälja onlinekurser på din medlemswebbplats.
 • Programvaruintegration – Anslut till populära e-postmarknadsföringstjänster för att utöka dina e-postlistor, som AWeber och MailChimp. Du kan till och med ansluta den med MonsterInsights för att spåra webbplatsaktivitet och Amazon Web Services.
 • Payment Gateways – Den har inbyggt stöd för populära betalningsgateways som PayPal, Stripe och Authorize.net med dess API. Du kan också lägga till inloggningswidgetar i sidofältet och skapa anpassade kassaskärmar med merförsäljningar och specialrabatter.

Nackdelar

 • Begränsade betalningsalternativ – Endast 3 betalningsgateways är tillgängliga i MemberPress. Så webbplatsägare från länder som inte stöds kan få problem.
 • Saknar integrationer – Detta plugin stöder de mest populära tjänsterna för att driva en medlemssida. Men det saknar andra populära integrationer för att bilda ett komplett paket. Som sagt, du kan betala någon för att integrera tjänsten du behöver.

Prissättning: Prissättningen för MemberPress börjar kl 179,50 USD per år för Grundplanen. Plus-planen är 299,50 USD per år.

MemberPress är den perfekta allt-i-ett-lösningen för nybörjare. Det är enkelt att installera och har kraftfulla funktioner för att bygga medlemswebbplatser.

Om du behöver hjälp med att skapa WordPress-registreringsformulär med anpassade fält, bör den här artikeln hjälpa.

2. MemberMouse

Mest avancerade WordPress Membership Plugin

MemberMouse är ett av de mest kraftfulla, flexibla och skalbara WordPress-medlemskapsplugin-programmen på marknaden idag. Ur förpackningen kommer den med många avancerade funktioner som du helt enkelt inte hittar i andra plugins.

Om du menar allvar med att bygga en kraftfull och lönsam medlemsverksamhet kan MemberMouse vara den perfekta plugin för dig.

Fördelar

 • Dynamiskt innehållsskydd och anpassning med SmartTags™ — MemberMouse SmartTags™ är kortkoder som ger dig fullständig kontroll över hur du skyddar och visar innehåll för dina medlemmar utan att behöva skriva en enda rad anpassad kod.
 • Advanced Reporting Suite — Få omedelbar tillgång till de kritiska affärsmått som du behöver för att växa ditt företag, som: Livstidskundvärde, retentions- och churnfrekvenser, medlemsengagemang och mer.
 • 1-Klicka på Köplänkar — Sälj ytterligare produkter – som merförsäljningar – till dina medlemmar utan att be dem ange sina kreditkortsuppgifter igen. Att öka vinsten på din webbplats är enkelt som ett klick!
 • Gratis och betalda provperioder — Något bra med MemberMouse är att du kan skapa både gratis och betalda provperioder för ditt medlemskap. Det här är en bra marknadsföringsstrategi och ett fantastiskt sätt att låta människor sätta tårna i din värld.
 • Automatisk hantering av försenade betalningar — För medlems- och prenumerationsföretag är att fånga upp misslyckade betalningar nyckeln till lönsamhet. Lyckligtvis har MemberMouse avancerade kravfunktioner som gör detta åt dig automatiskt.
 • Integrationer — MemberMouse har dussintals användbara integrationer för alla nyckelverktyg i din tekniska stack, som: ActiveCampaign, ConvertKit, MailChimp, Drip, GetResponse, Zapier, Stripe, PayPal, Authorize.Net, Sticky.io, ClickBank, Segmetrics och mer!
 • Klassens bästa support — Supportteamet på MemberMouse är några av de mest kunniga och hjälpsamma människorna som finns. Det finns få problem som medlemskapsajter stöter på som de inte redan har sett och löst. Förvänta dig snabba och professionella svar från dem!
Läsa:  En snabbguide för att skapa spelinnehåll för att komma igång

Nackdelar

 • Designbegränsningar: MemberMouse är beroende av WordPress och det tema som är installerat på din webbplats. Detta kan begränsa dina designalternativ.
 • Oändliga anpassningsalternativ: MemberMouse har ett omfattande anpassningsverktyg tillgängligt. Detta gör att du kan anpassa alla aspekter av din medlemssida i hög grad. Även om detta faktiskt är en fördel för de flesta användare, kan detta vara överväldigande för vissa.

Prissättning: Priset för MemberMouse börjar kl 199,50 USD för grundplanen. Plusplanen börjar kl $299,50 per åroch Pro-planen börjar på $399,50 per år.

MemberMouse är ett kraftfullt och funktionsrikt WordPress-medlemskapsplugin som är utformat för att hjälpa dig bygga och växa en lönsam onlineverksamhet. Världen är ditt ostron när du lär dig hur man använder alla deras spännande funktioner.

3. Trivs Lärling

Populärt WordPress-plugin för medlemskap

Trivs Lärling är ett annat plugin för lärandehanteringssystem (LMS) för WordPress som låter dig skapa och hantera onlinekurser. Du kan också använda den för att bygga upp en blomstrande online-verksamhet.

Det gör banskapandet roligt och enkelt med sin visuella kursbyggare och användarvänliga gränssnitt.

Fördelar

 • Lätt att använda: Thrive Apprentice har ett användarvänligt gränssnitt som gör det enkelt att skapa och hantera onlinekurser utan någon teknisk expertis.
 • Anpassningsbar: Pluginet erbjuder ett brett utbud av anpassningsalternativ, vilket gör att du kan skapa kurser som matchar ditt varumärkes utseende och känsla.
 • Engagerande: Thrive Apprentice innehåller funktioner som gör kurser engagerande och interaktiva, såsom frågesporter, uppgifter och interaktivt multimediainnehåll.
 • Integrationer: Thrive Apprentice integreras med andra Thrive-produkter och en mängd tredjepartsverktyg, vilket gör det enkelt att utöka dess funktionalitet.

Nackdelar

 • Begränsad rapportering: Thrive Apprentice erbjuder inte omfattande rapportering och analyser, vilket kan begränsa dess användbarhet för att spåra kursprestanda.
 • Ingen gratisversion: Plugin-programmet erbjuder inte en gratisversion som du kan använda för att testa dess funktioner.

Prissättning: Priset för Thrive Apprentice börjar från $149 per år. Du kan också få hela Thrive Themes-sviten av plugins för $299 per år.

4. önskelista medlem

Premium WordPress Membership Plugin

önskelista medlem är ett annat kraftfullt WordPress-medlemskapsplugin som låter dig skapa flexibla medlemssidor på WordPress-plattformen. Med sina lättanvända funktioner kan du skydda ditt innehåll och göra det tillgängligt exklusivt för medlemmar som har registrerat sig och betalat för åtkomst till din webbplats.

Fördelar

 • Enkel installation: WishList Member är användarvänlig och integreras sömlöst med WordPress, vilket gör det enkelt att konfigurera och hantera din medlemssida.
 • Innehållsskydd: Insticksprogrammet erbjuder solida alternativ för innehållsskydd, så att du kan säkra ditt innehåll och göra det tillgängligt endast för registrerade medlemmar.
 • Flexibla medlemsnivåer: Med möjligheten att skapa obegränsade medlemsnivåer kan du erbjuda olika åtkomstprivilegier och prissättningsalternativ för att tillgodose olika medlemsbehov.
 • Funktion för droppinnehåll: Drip-innehållsfunktionen låter dig schemalägga utgivningen av innehåll över tid, hålla medlemmarna engagerade och förbättra retentionsgraden.
 • Integrationer: WishList Member integrerar med populära betalningsgateways, e-postmarknadsföringstjänster och andra verktyg, vilket effektiviserar hanteringen av din medlemssida.
 • Aktivt stöd och gemenskap: Plugin-programmet kommer med dedikerad kundsupport och en stark gemenskap av användare, som ger hjälp och resurser när det behövs.

Nackdelar

 • Kosta: WishList Member är ett premiumplugin, och kostnaden kan vara en barriär för vissa användare, särskilt de som startar en medlemssida med en begränsad budget.
 • Inlärningskurva: Även om plugin-programmet är användarvänligt kan det ta lite tid för nya användare att bekanta sig med alla funktioner och inställningar.
 • Ingen inbyggd betalningsgateway: WishList Member förlitar sig på integrationer med externa betalningsgateways för att behandla betalningar, vilket kan vara mindre bekvämt för vissa användare jämfört med plugins med inbyggd betalningshantering.

Prissättning: Priset för WishList Member börjar från $149,50 per år för startplanen. Den avancerade planen börjar från $249,50 per år.

Läsa:  Hur strategi för omnikanalsmarknadsföring löser utmaningar

5. LearnDash

Bästa WordPress-medlemskapsplugin för Learning Management

LearnDash är det mest betrodda WordPress LMS plugin, samt ett populärt WordPress-medlemskapsplugin. Den är fullspäckad med ett stort utbud av funktioner för att skapa medlemswebbplatser och avancerade administratörsfunktioner.

Fördelar

 • Lätt att använda – Att ställa in LearnDash är ganska enkelt samtidigt som det är ännu enklare att använda det. Många verktyg hjälper dig att organisera medlemsinnehåll, lägga till det på olika medlemsnivåer och till och med erbjuda gratiskurser.
 • Innehållsbegränsning – Med LearnDash är det enkelt att dölja allt innehåll. Du kan också begränsa åtkomsten till specifika medlemsgrupper och enskilda inlägg.
 • Försäljning av avancerad kurs – LearnDash är användbart för att sälja onlinekurser på grund av dess intuitiva dra-och-släpp-kursbyggare. Med detta kan du bygga kurser på flera nivåer med uppgifter, kategorier och ämnen.
 • Gemenskapsfunktioner – Detta medlemskapsplugin har verktyg för att hålla medlemmarna på nätet engagerade. Du kan erbjuda kursforum, användarmärken, frågesporter, användarprofiler, e-postaviseringar etc.

Nackdelar

 • Saknar medlemsfunktioner – Om du inte vill sälja kurser kanske LearnDashs funktioner inte är vad du letar efter.
 • Mycket att lära – LearnDash har mycket att ta tag i på grund av dess många funktioner. Detta kan vara för mycket att hantera om du bara behöver en enkel medlemssida.

Prissättning: Priset för LearnDash börjar kl 199 USD för användning på en enda webbplats med WordPress-plugin, med 1 års support och uppdateringar.

LearnDash är det perfekta WordPress-plugin-programmet endast för medlemmar om du är intresserad av att skapa en onlinekurs för att sälja på din webbplats. Den stora mängden tillägg och integrationer hjälper dig att bygga en spännande plattform.

6. Begränsa Content Pro

Bästa WordPress-medlemskapsplugin för innehållslåsning

Restrict Content Pro är en fullfjädrad och robust medlemskapslösning för WordPress. Det kommer från samma team bakom de populära Easy Digital Downloads. Dessutom är det ett lätt plugin som hjälper dig in gating exklusivt innehåll så endast uppskattade medlemmar kan få tillgång.

Fördelar

 • Enkel användning – Detta plugin integreras enkelt med WordPress-gränssnittet, så det är lätt att lära sig hur man använder det.
 • Inbyggda integrationer – De inbyggda integrationerna med Restrict Content Pro är en spelomvandlare. Med andra plugins för medlemskap måste du köpa dem som tillägg. Integreringarna inkluderar Stripe, Braintree, 2Checkout, Authorize.net och PayPal, för att nämna några.
 • Obegränsade prenumerationspaket – Skapa många prenumerationsnivåer, som gratis, provperiod och premium.
 • Rabatter och kampanjer – Du kan erbjuda dina medlemmar ett obegränsat antal rabattkoder, procentsatser och schablonbaserade rabatter.

Nackdelar

 • Begränsade integrationer – Integrationer med tredjepartstjänster är begränsade, särskilt jämfört med andra plugins för innehållsbegränsning.

Prissättning: Priset för detta plugin börjar kl 99 USD per år för en enda webbplatslicens, inklusive 12 gratis tillägg.

Restrict Content Pro är lämpligt för webbplatsägare som behöver en lösning för att låsa innehåll som inte stör deras befintliga webbplats.

7. Lärbar

Bästa WordPress medlemskapsplugin för onlinekurser

Teachable är en allomfattande onlinekursbyggare. Den erbjuder en medlemswebbplats, ett lärandehanteringssystem (LMS), e-postmarknadsföring och mer under en enda instrumentpanel.

Fördelar

 • Lätt att använda – Du behöver inga tekniska färdigheter för att använda Teachable. Det är enkelt att skapa nytt medlemsinnehåll och de inbyggda verktygen hjälper dig ladda upp alla möjliga material snabbt och se dem i användargränssnittet.
 • Anpassning av medlemssidor – Du kan anpassa innehåll och förvandla det till en fantastisk onlinekurs. Arbeta på din befintliga WordPress-webbplats, eller bygg kursmålsidor på lärbara med hjälp av dra och släpp sidbyggaren. Dessutom är allt mobilt responsivt. Du kan till och med skapa ett anpassningsbart affiliateprogram.
 • Engagemangsverktyg – Erbjud diskussionsforum, frågesporter och andra verktyg för medlemmarnas engagemang.

Nackdelar

 • Inget WordPress-plugin för medlemskap – Teachable har för närvarande inget WordPress-plugin. För att använda det på WordPress för att skapa medlemsområden måste du lägga till länkar eller använda en underdomän.
 • Dyr – Allt ingår i Teachable. Detta gör det till en dyrare medlemskapslösning än den andra medlemskapsprogramvaran på den här listan.

Prissättning: Prissättningen för Teachable börjar kl 29 USD per månad, faktureras varje år.

Om du behöver skapa fantastiska onlinekurser med en mängd anpassningsalternativ och inte har något emot prislappen, är Teachable ett utmärkt val.

8. s2Medlem

Bästa gratis plugin för WordPress-medlemskap

s2Member är ett gratis medlemskapsplugin med en betalversion för sajtägare som vill ha fler funktioner. Dessutom är det en välkänd prenumerationslösning med en lojal användarbas.

Fördelar

 • Gratis plugin – Basplugin för s2Member är gratis att använda. Även om gratisversionen har begränsad funktionalitet, är det ett utmärkt ställe att börja med att bygga din prenumerationswebbplats.
 • Droppinnehåll – Schemalägg premiuminnehåll för betalda medlemmar på din webbplats och sätt det på plats med WordPress-kortkoder. Detta är endast tillgängligt med den betalda versionen.
 • Betalningsgatewayalternativ – Med gratisversionen av s2Member kan du använda PayPals betalningsgateway. Ändå behöver du den betalda versionen för att använda Stripe och Authorize.net.
 • Tredjepartsintegration – s2Member är förintegrerat med MailChimp, AWeber och GetResponse. Den integreras också med bbPress och BuddyPress för forum- och sociala nätverksfunktioner.
 • Dokumentation – Detta plugin har omfattande dokumentation som hjälper dig att bygga din premiummedlemswebbplats. Du får även tillgång till e-postbaserad support.
Läsa:  Är det värt att betala för LinkedIn Premium? Ifylld information

Nackdelar

 • Svår att använda – Detta WordPress-plugin är inte lika lätt att använda som många andra på den här listan.
 • Begränsad basversion – Gratisversionen av s2Memeber är ganska begränsad. Den stöder bara PayPal-betalningar, har bara 4 medlemsnivåer och utelämnar innehåll som droppar.

Prissättning: Gratisversionen av s2Member kostar inget att använda. För en enda webbplatslicens av premiumversionen måste du betala en 89 USD engångsavgift, vilket ger dig tillgång till extra funktioner och premiumtillägg.

Detta plugin är idealiskt om du letar efter något mer robust. Det har funnits ett tag och har massor av dokumentation för att utöka din kunskap.

9. aMember Pro

Populärt WordPress-prenumerationsplugin

En annan stor del av medlemskapsprogramvara är aMember Pro. Och även om det inte är ett inbyggt WordPress-plugin, integreras det med WordPress för att skapa en fungerande medlemssida.

Fördelar

 • Automatisering – Med aMemember Pro kan du automatisera kundregistreringsprocessen. Välj bara fält, produkter och betalningsgateways, så är resten automatiskt.
 • Innehållet droppar – Droppflödesinnehåll dag för dag för att hålla kunderna engagerade, prenumererade och fakturerade.
 • Medlemskap på flera nivåer – Ställ in valfritt antal prenumerationsnivåer och produkter. Och erbjuda olika priser och prenumerationsvillkor för dina medlemmar.
 • Integrerade moduler – Denna medlemskapsprogramvara har flera moduler. Du kan använda ett opt-in nyhetsbrev, helpdesk, affiliate management och en kundvagn.

Nackdelar

 • Daterat gränssnitt – Gränssnittet för aMember Pro är relativt enkelt och går inte att jämföra med de många moderna alternativen.
 • Saknar avancerade funktioner – aMember Pro saknar funktioner som event management. Det är inte lämpligt för typiska föreningar och klubbar. Det finns inte heller någon donationsfunktion.

Prissättning: Du behöver bara betala en engångsavgift för att dra nytta av aMember Pro. Det kostar $149, och du kan använda den på så många webbplatser du vill.

Engångsbetalningen och medföljande medlemsfunktioner gör den enkla medlemskapsmjukvaran lämplig. Medlemsbaserade bloggar, detaljhandelswebbplatser och medlemsforum kommer att njuta av det. Men webbplatsägare med mer komplexa medlemsbehov måste leta någon annanstans.

Betald medlemsprenumerationer WordPress-plugin

Paid Memberships Pro är ett enkelt och populärt WordPress-plugin för medlemskap. Den har över 80 000 aktiva WordPress-installationer.

Fördelar

 • Gratis version – Om du undrar om Paid Membership Pro är gratis, har du tur. Det finns en gratisversion som levereras med 19 gratis tillägg.
 • Obegränsade medlemsnivåer – Styr åtkomst till innehåll för valfritt antal medlemsnivåer. Medlemmar läggs till som WordPress-användare på prenumerantnivå, och du kan strukturera hierarkin på vilket sätt du vill.
 • Payment Gateways – Den erbjuder 6 betalningsportar, inklusive Stripe, Authorize.net, PayPal och Braintree. Du kan komma åt dem alla i gratisversionen.

Nackdelar

 • Begränsad gratisversion – Den kostnadsfria versionen av detta WordPress-plugin är begränsad till användning på endast 1 webbplats och inkluderar inte obegränsade supportbiljetter.
 • Dyr betalversion – Även om de betalda versionerna bara är engångsbetalningar, är de fortfarande dyra. Mer så, med tanke på att du får de flesta funktionerna med det kostnadsfria alternativet.

Prissättning: Det finns en gratisversion av Paid Memberships Pro, så det kostar dig ingenting. Men för att använda det på fler webbplatser och för mer support börjar betalplaner kl 247 USD.

Så om att betala för ett medlemskapsplugin inte är på korten för dig, är Paid Memberships Pro ett funktionsspäckat val som inte behöver kosta en krona.

Alternativ: Ultimate medlem

Gratis plugin för WordPress-prenumeration

Betalda medlemsprenumerationer är en av de bästa prenumerationsplugins för WordPress. Det låter dig begränsa produktvisning och köp till betalande medlemmar.

Fördelar

 • Prenumerationshantering – Du kan hantera din medlems prenumerationer. Det är också möjligt att återkalla och bevilja åtkomst till sidor, kategorier etc., allt baserat på användarens prenumerationsnivå.
 • Enkel integration – Detta plugin kommer inte att störa din WordPress-webbplats. Den integreras sömlöst i ditt innehåll och din webbplats.
 • Lätt att ställa in – Detta plugin är också lätt att ställa in. Lägg till din PayPal-e-postadress och prenumerationer och ställ in begränsningar individuellt på varje sidas eller inläggs metabox.

Nackdelar

 • Begränsad integration – Detta plugin innehåller alla funktioner som behövs för en medlemswebbplats. Men det saknar integration i tredjepartstjänster som Authorize.net och Zapier.
 • Tydlighet i återbetalningspolicy – Den erbjuder en 15-dagars återbetalningspolicy. Men de ber dig först att kontakta deras supportteam för att se om de kan lösa dina problem. Enligt vår mening skulle detta kunna vara tydligare.
Läsa:  DE BÄSTA GRATIS IPHONE-SPELEN 2024

Prissättning: En gratisversion av detta måste-ha medlemskapsplugin är tillgänglig med begränsade alternativ. Men för att få alla funktioner du behöver för en fullt fungerande WordPress-medlemskapswebbplats; du måste uppgradera. Pro-versioner börjar kl 69 USD för en enda webbplats med 9 grundläggande tillägg.

12. WooCommerce-medlemskap

Bästa WordPress-medlemskapsplugin för WooCommerce

WooCommerce Memberships är ett WooCommerce-plugin för WordPress. Det låter dig begränsa försäljningen av produkter och tjänster till registrerade medlemmar på din e-handelswebbplats.

Fördelar

 • Flexibla medlemsnivåer – Skapa olika typer av medlemsalternativ. Du kan göra fristående produktköp, månadsprenumerationer och årsprenumerationer.
 • Droppinnehåll – Välj när medlemmar får se ditt innehåll och kontrollera hur dessa användare kommer åt innehållet på din webbplats. Du kan köra en gratis provperiod som låser sig efter provperioden, vilket uppmanar användare att prenumerera för att återfå åtkomst.
 • Medlemsbelöningar – WooCommerce-medlemskap låter dig erbjuda gratis frakt, kuponger och rabatter. Om du redan säljer digitala nedladdningar kan du även sälja medlemskap på din webbplats. Detta är ett bra sätt att belöna lojala medlemmar.
 • Hantera medlemmar enkelt – Att hantera medlemskap är enkelt för dig och dina medlemmar. Användare kan se allt innehåll de har tillgång till, se framtida utgåvor och se sina medlemsuppgifter.

Nackdelar

 • Kräver WooCommerce-prenumerationer – Detta plugin är inte en komplett medlemskapslösning. Du måste använda WooCommerce Subscriptions-plugin för att acceptera återkommande betalningar. Du behöver detta plugin för att uppgradera och nedgradera prenumerationer också.

Prissättning: Kostnaden för detta WordPress-medlemskapsplugin börjar kl 199 USD per år för en enda webbplatslicens.

Alternativ: WP-Members och Membermouse är också bra lösningar för att bygga en medlemssida.

Vilket är det bästa WordPress-medlemskapsplugin?

Efter att ha tittat på lösningarna på den här listan drar vi slutsatsen att det bästa medlemskapsplugin för WordPress är MemberPress. Detta plugin är superlätt att använda, erbjuder kraftfulla medlemslösningar och fungerar sömlöst med alla WordPress-webbplatser.

Vilka typer av WordPress-medlemswebbplatser kan du skapa?

Det finns flera typer av medlemssidor som du kan skapa med WordPress-plugin för medlemskap, inklusive:

 • Innehållsbaserat: Den här typen av webbplats erbjuder exklusivt innehåll, såsom artiklar, videor eller poddsändningar, till medlemmar som betalar för åtkomst. Du kan erbjuda olika nivåer av medlemskap med olika åtkomstnivåer och priser.
 • Kursbaserad: Med den här typen av medlemswebbplatser kan du erbjuda onlinekurser, handledningar eller workshops till betalande medlemmar. Dessutom kan du tillhandahålla strukturerade lektioner, frågesporter och intyg om slutförande.
 • Gemenskapsbaserat: Den här webbplatsen erbjuder en plattform för medlemmar att få kontakt med varandra, dela idéer och delta i diskussioner. Du kan erbjuda forum, chattrum, medlemskataloger eller privata meddelanden för att underlätta kommunikationen.
 • Produktbaserat: Den här typen av medlemswebbplatser erbjuder digitala produkter, såsom e-böcker, programvara eller mallar, till betalande användare. Du kan erbjuda rabatter, bonusar eller tidig tillgång till nya produkter till dina medlemmar.
 • Tjänstebaserad: Den här webbplatstypen erbjuder tillgång till tjänster, såsom coaching, rådgivning eller support, till medlemmar som betalar för åtkomst. Du kan erbjuda en-till-en-sessioner, gruppcoachning eller personlig feedback till dina medlemmar.

WordPress Membership Plugin Vanliga frågor

Kan jag skapa en gratis medlemssida med WordPress?

Du kan skapa en gratis medlemssida med WordPress med hjälp av ett medlemskapsplugin som stöder gratis registrering. Många av plugins i den här listan, som MemberPress, Restrict Content Pro och Paid Memberships Pro, erbjuder alternativ för att skapa gratis medlemsnivåer tillsammans med betalda nivåer.

Fungerar WordPress-plugins för medlemskap med populära sidbyggare?

De flesta WordPress-plugins för medlemskap är kompatibla med populära sidbyggare som Elementor, Elementor, Beaver Builder och Divi. När du väljer ett medlemskapsplugin, kontrollera dess dokumentation eller supportforum för att säkerställa kompatibilitet med din föredragna sidbyggare.

Hur ställer jag in återkommande betalningar för min WordPress-medlemssida?

För att ställa in återkommande betalningar för din WordPress-medlemswebbplats, välj ett medlemskapsplugin som stöder prenumerationsfakturering och integreras med din föredragna betalningsgateway, som PayPal eller Stripe.

De flesta plugins som listas, inklusive MemberPress, Restrict Content Pro och Paid Memberships Pro, erbjuder återkommande betalningsalternativ. Konfigurera dina medlemsnivåer och betalningsinställningar enligt pluginens dokumentation för att möjliggöra återkommande fakturering för dina medlemmar.

Kom igång med de bästa WordPress Membership Plugins

Vi hoppas att den här guiden har hjälpt dig att hitta de bästa WordPress-medlemskapspluginerna för att förvandla vilken WordPress-webbplats som helst till en robust medlemsplattform. Om du vill ha fler tips för att förbättra din WordPress-webbplats, kolla in följande guider:

Och glöm inte att kolla in oss på Twitter och Facebook för ännu fler bra WordPress-handledningar och tips.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.