Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Topp 7 bildskärms väggfästen

Eftersom bildskärmar blir större och bättre, håller vi snabbt på att få slut på skrivbordsutrymme för att klämma in dessa bildskärmar på plats. Det är här vägg- och skrivbordsfästen för bildskärmar kommer till användning.

I den här artikeln går vi igenom de sju översta bildskärmsfästena du kan få just nu.

Varumärke: AmazonBasics | Pris: 22,69 USD

Även om fästet från början är avsett för en TV, betyder dess VESA-kompatibilitet att du inte har några problem med att koppla en bildskärm till detta robusta metallstycke. Om du tänker använda en enda väggmonterad bildskärm utan mycket rörelse är detta det perfekta valet för dig. Den kan passa skärmar från var som helst mellan 23-50 tum med vrid- och lutningsmöjligheter.

” alt=”Topp 7 bildskärms väggfästen | Candid.Technology” width=”1024″ height=”576″ data-src=”https://favtechies.com/wp-content/uploads/2023/12/Topp-7-bildskarms-vaggfasten.jpg” data-=”” />Topp 7 bildskärms väggfästen |  Candid.Technology

Du kan få AmazonBasics Single Arm Wall mount här.

Läs också: Topp 7 YIFY-alternativ

Varumärke: Huanuoav | Pris: 29,99 USD

Även om varumärket kan vara en munsbit på den här, erbjuder själva bildskärmsfästet mycket för pengarna. Du får ett fullt justerbart gasfjäderfäste som kan luta, panorera och svänga utan problem; Du kan också justera höjden och rotationen. Fästet kommer med ett VESA-fäste och kan hålla skärmar upp till 32″, som väger 17,6 pund.

Du kan få Huanuoav full motion monitor väggfäste här.

Varumärke: ErGear | Pris: 39,99 USD

Nu kommer ErGear-skärmfästet säkert till en premie, men passformen och finishen gör ett bra jobb för att motivera de extra pengarna. Du kan hänga upp en bildskärm på upp till 32″, som väger 17,6 pund här med ett komplett utbud av fyra VESA-monteringshål. Du kan också förlänga armen upp till 18,3 tum. Utöver detta får du full 360-graders rotation och +/- 35 graders lutning och vridning.

Läsa:  Topp 10 fördelar med hanteringsverktyg för sociala medier 2024
Topp 7 bildskärms väggfästen |  Candid.Technology

Du kan köpa ErGear Monitor väggfäste här.

Läs också: Topp 7 Powerbeats Pro-fodral

Varumärke: Huanuo | Pris: 33,99 USD

Huanuo är förmodligen det snyggaste fästet på den här listan, med inbyggd kabelhantering och en liten bubbelskala för att säkerställa att du fäster fästet perfekt på väggen. Du kan ansluta en bildskärm som är upp till 35 tum bred och väger upp till 26,4 pund.

Topp 7 bildskärms väggfästen |  Candid.Technology

Du kan köpa Huanuo Monitor väggfäste här.

Varumärke: AVLT | Pris: 79,99 USD

Om du funderar på att hänga mer än en bildskärm kommer detta praktiska fäste från AVLT att göra dig gott. Du kan hänga två separata skärmar upp till 32″, som väger 17,6 pund vardera. Detta kommer med 75 och 100 mm VESA-fästen, så du behöver inte oroa dig för kompatibilitet heller.

Du får ett komplett utbud av rörelse, inklusive lutning, höjd, rotation och vridning med höjdjustering upp till 11″ tack vare de gasbelastade fjädrarna i armarna.

Topp 7 monitor väggfästen |  Candid.Technology

Du kan få AVLT dubbelskärmsfäste här.

Varumärke: Sitt upp | Pris: 59,99 USD

Om du letar efter något som kan göra samma sak som AVLT-fästet men sparar lite pengar, kan Mountup-erbjudandet vara perfekt. Du kan hänga två separata skärmar upp till 32″, som väger 17,6 pund vardera. Detta kommer med 75 och 100 mm VESA-fästen, så du behöver inte oroa dig för kompatibilitet heller.

Topp 7 monitor väggfästen |  Candid.Technology

Du kan köpa Mountup väggfäste för dubbla skärmar här.

Varumärke: Wali | Pris: 25,99 USD

Slutligen, Wali-fästet är ett bra val om du vill ha en affär på ett fäste för dubbla skärmar. För $25 får du ett ganska snyggt bildskärmsfäste för att hänga upp två skärmar upp till 27″ som väger upp till 14,3 pund vardera, tillsammans med inbyggd kabelhantering, 75 och 100 mm VESA-fästen och ett komplett utbud av rörelse.

Läsa:  Oculus-uppdatering gör multiplayer enklare; lägger till säkerhetsförbättringar
Topp 7 monitor väggfästen |  Candid.Technology

Du kan få Wali dubbelskärmsfäste här.

Läs också: Topp 7 väggmonterade PC-byggen.