Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Topp 7 Hootsuite-alternativ för spirande marknadsföringsbyråer


Topp 7 Hootsuite-alternativ för spirande marknadsföringsbyråer

Visste du a vanliga sociala medier-användare spenderar 2 timmar och 25 minuter på sociala medier?

4,2 miljarder människor använder sociala medier dagligen, så kan du föreställa dig hur kraftfulla dessa virtuella plattformar har blivit?

Och denna ökade användning av sociala medier ledde till behovet av en enhetlig hantering av sociala medier. Eftersom vår onlinenärvaro inte är begränsad till bara en webbplats, tenderar vi att använda mer än en social medieplattform för att hålla oss uppdaterade.

Den tidiga användare som identifierade denna lucka och började med sina tjänster för hantering av sociala medier är Hootsuite.

Hootsuite är ett av de äldsta verktygen för hantering av sociala medier, och även om det är en mycket populär och pålitlig plattform har Hootsuite också några brister. Till exempel saknar den CRM-integrationer, är inte mobilvänlig och dess detaljerade analyser är dyr. Du måste väga nackdelarna innan du köper den till ditt företag.

Och eftersom det finns många alternativ tillgängliga nu, är det ingen skada att leta efter alternativ. Höger?

Så här har vi gett dig de bästa Hootsuite-alternativen, med funktioner, för- och nackdelar och prissättning.

Så utan vidare, låt oss dyka in.

1. SocialPilot

SocialPilot

Pris: 35 USD

Först på vår lista över Hootsuite-alternativ är SocialPilot. Allt om SocialPilot skriker förstklassig användarupplevelse och kvalitet. Det ger dig ett stort utbud av funktioner som kommer med exceptionell användbarhet och kostnadseffektiva planer. Det ger dig möjlighet att driva sociala mediekampanjer och dagliga uppgifter med effektivitet, snabbhet och noggrannhet. Ansträngning är en styrka för SocialPilot, den har ett elegant och automatiskt användargränssnitt som är lätt att använda och navigera.

SocialPilot är en omfattande plattform med mycket operativa verktyg för hantering av sociala medier. Oavsett om det gäller att skapa grupper av liknande konton, hantera Facebook-sidor från ett enskilt konto eller förbereda detaljerade resultatrapporter, är SocialPilot utvecklad på ett sådant sätt att du kan få ut det mesta av dina och din kunds sociala mediesidor.

Varför välja SocialPilot framför Hootsuite?

 • Schemaläggning för sociala medier: Att skapa och schemalägga ett inlägg med SocialPilot är en cakewalk för användare. Olika alternativ finns tillgängliga för att få ett inlägg att sticka ut – som att lägga till och redigera bilder, videor och till och med GIF-filer via den inbyggda sökmotorn.
 • Bulkschemaläggning: SocialPilot möjliggör bulkschemaläggning (både bilder och artiklar) upp till 500 inlägg i förväg så att du aldrig missar ett inlägg när din publik är mycket aktiv.
 • Innehållshanterare: Till skillnad från verktyg för innehållsmarknadsföring som begränsar dina sökningar till tio eller fler sökord, låter SocialPilot dig utforska så många sökord som du behöver.
 • Upptäck trendigt innehåll: SocialPilot hjälper dig att hitta de mest aktuella och aktuella innehållsidéerna genom att bara filtrera din sökning efter innehåll som publicerats under de senaste timmarna, dagen eller veckan.
 • Sociala medier kalender: Det här verktyget från SocialPilot hjälper dig att visualisera din innehållsstrategi. Det hjälper till att effektivisera dina sociala mediekanaler och ökar engagemanget genom planering, organisation och genomförande.
 • Analytics: Hantering av sociala medier är ofullständig utan analysverktyg. SocialPilot har ett effektivt analysverktyg som genererar rapporter för Facebook, Twitter, LinkedIn och Pinterest-sidor.
 • Rapporter och prestationer: Den ger en översikt över den valda sidans prestanda, en beskrivning av publikens tillväxt och en demografisk uppdelning.
 • RSS-flödesautomatisering: Det här verktyget delar automatiskt bloggarna på dina favoritwebbplatser på dina sociala mediekonton. Med SocialPilot har du möjlighet att ansluta RSS-flödet från din webbplats eller någon annan webbplats som du föredrar.
 • Mobil och tillägg: Tillägget är en knapp som, när den klickas, automatiskt bygger basen för ett inlägg genom att lägga till metatiteln och webbadressen till webbplatsen du seglade till.
 • Integrationer tillgängliga: Zapier och Feedly-integrationer är tillgängliga i SocialPilot.
 • Tillägg: Webbtillägget för SocialPilot kan installeras och användas i webbläsare som Chrome, Safari och Firefox.
Läsa:  Top Clipboard Manager-appar för iPhone/iPad (2024)

Vad tycker folk om SocialPilot?

Jennifer W

Jag älskar att kunna schemalägga flera inlägg för flera konton och batchinnehåll. Analyserna är också bra. Vi kan ha mycket fler konton jämfört med några av de andra webbplatserna där ute.

Kate W

Analytics är bra, kalendervyn är bra, supporten är utmärkt. Fantastisk. Tack till teamet på SocialPilot. Det gör mitt liv lättare att arbeta på olika kundkonton.

Brian W

SocialPilot passade en perfekt prisnivå och fick mig att ansluta till alla mina sociala mediekonton mycket snabbt. Jag kan göra mina inlägg och schemalägga dem som jag vill. Tack!

2. Skickas

Skickas

Pris: $89/månad

Nästa Hootsuite-alternativ på vår lista är Skickas. Det är ett verktyg för hantering av sociala medier med alla viktiga verktyg som krävs för att samtidigt driva olika sociala mediekanaler.

Förutom de grundläggande sociala medier-uppgifterna, Sendible stödjer teamledning, erbjuder detaljerad prestandaanalys och låter dig white label för klientarbete. Liksom SocialPilot hjälper Sendible dig också att hitta innehåll som är värt att dela/trendra i första hand.

Fördelar

 • Sendible integreras med alla större sociala nätverk som Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram och Pinterest. Den integreras också med bloggplattformar som Medium, WordPress, Blogger.
 • RSS-flödesaffisch, innehållsförslag, inbyggt innehållsbibliotek och enkel åtkomst till designverktyget, Canva gör det enkelt att hålla den sociala mediekalendern upptagen.
 • Massschemaläggning av innehåll med bilder via uppladdning av en CSV-fil är ett utmärkt verktyg i Sendible.
 • Teamsamarbeten, analyser och insikter, CRM, e-postmarknadsföring, socialt lyssnande och publicering är viktiga funktioner.

Angelique W

Plattformen är intuitiv och att utbilda nya medarbetare att lägga upp är en bris. Funktionerna för förhandsgranskningen och godkännandekedjan hjälper oss att se till att våra inlägg är korrekta och vackra.

Läsa:  ŞİMDİYE KADARKİ En İyi Video Hikaye Anlatımı Örneklerinden 20'si

Nackdelar

 • Ingen gratis plan, men en 30-dagars provperiod är tillgänglig.
 • Andra nackdelar är otillräcklig granskningsspårning och avsaknaden av en kalendervy.

Verifierad användare

Jag hade många problem med felaktiga analyser och konstiga buggar.

3. Senare

Senare

Pris: $15/månad

Senare är en robust plattform för hantering av sociala medier som gör det möjligt för blivande marknadsförare att schemalägga inlägg på sociala medier på flera plattformar. Den har användarvänliga funktioner med insikter och analyser för att hjälpa dig att öka din räckvidd och ROI, vilket gör det till ett av de bästa Hootsuite-alternativen.

Senare kombinerar detaljerade bilder med lättanvända funktioner som förbättrar och effektiviserar din marknadsföringsstrategi för sociala medier. Den integreras med Instagram, Facebook, Twitter och Pinterest.

Fördelar

 • De grundläggande funktionerna i Later är schemaläggning av inlägg med dra-och-släpp, kalendervy och mediebibliotek för lagring av bilder och videor.
 • Senare har en detaljerad analysinstrumentpanel med en mängd olika insikter från de plattformar du integrerar med programvaran.
 • Later’s collect media-flik gör det möjligt för användare att spara innehåll från andra Instagram-användare för senare vidaredelning.
 • Funktionen Linkin.bio låter dig skapa en klickbar målsida som hjälper dig att generera potentiella kunder.

Francesca C

Jag gillar gränssnittet och mediegalleriet mycket, och deras nyhetsbrev är verkligen informativa och hjälpsamma.

Nackdelar

 • Det ger schemaläggning för Instagram-berättelser men endast via push-meddelanden.
 • Den lägger för närvarande inte upp videor på Pinterest via mobilappen, bara via skrivbordsversionen.

Vasco D

Facebooks API är mycket felaktigt och kopplar från hela tiden, vilket gör schemaläggnings- och automatiseringsfunktionen värdelös om vi behöver göra allt manuellt själva.

4. Postplanerare

Postplanerare

Pris: $109/månad

Nästa i Hootsuites alternativlista är Postplanerare. Det är en plattform “skapad av marknadsförare på sociala medier för marknadsförare av sociala medier.” Post Planner är en plattform designad för att förbättra alla företags marknadsföring och kampanjer i sociala medier, särskilt blivande marknadsförare.

Postplanerare strävar efter att få mer engagemang i sociala medier på kortare tid. Varje interaktion med en användare används som en datapunkt för att ständigt förbättra tjänsten.

Fördelar

 • Det är ett molnbaserat marknadsföringsverktyg för sociala medier som hjälper företag med innehållsutveckling, postschemaläggning och resultatspårning.
 • Post Planner har ett stort bibliotek för att hjälpa användare med att skapa engagerande innehåll.
 • Återvinningsfunktionen hjälper till att återuppliva ditt bästa vintergröna innehåll och gör att det matas in i det sociala ekosystemet om och om igen om det behövs. Den här funktionen hjälper till att spara tid.
Läsa:  10+ sätt som småföretag kan förbättra kundrelationen

Jennifer H.

Systemet är enkelt att installera och använda. Det finns många alternativ och ytterligare hjälp. Jag älskar också det vintergröna alternativet att tillåta att inlägg publiceras om vid ett senare tillfälle.

Nackdelar

 • Det rapporterar vad som är trendigt men är inte alltid relevant.
 • Det är en dyr plattform.

Anil J

Det värsta med den här produkten är försumligheten från kundsupportpersonal. De verkar aldrig vara tillgängliga.

5. Buffert

Buffert

Pris: $250/månad

Nästa på vår lista över bästa Hootsuite-alternativ är Buffert. Över 75 000 chefer för sociala medier använder denna exceptionella plattform. Det är ett freemium-verktyg, bäst lämpat för alla som vill etablera en närvaro på sociala medier.

När Buffer lanserades var det bara ett schemaläggningsverktyg för Twitter. Men genom åren har den kommit långt och har gjort betydande utvecklingar. Nu har det blivit en omfattande hanteringsverktyg för alla sociala mediekanaler.

Fördelar

 • Det detaljerade analysverktyget hjälper dig att ta reda på om ditt innehåll och schemaläggningsbeslut är kraftfulla och relevanta.
 • Du kan lägga till inlägg i form av bilder, artiklar, nyheter, videor och mer i kön, var som helst och när som helst.
 • Integrering av RSS-flöden, automatisk schemaläggning, publicering, engagemang och skapande av målsidor är några av huvudfunktionerna i Buffer.

Ann Korb

Eftersom vi är ett litet företag har vi inte olika avdelningar, så att använda det över hela linjen är sömlöst och enkelt.

Nackdelar

 • En av nackdelarna med Buffer är att även om du har ett team på tre medlemmar måste du köpa planen för fem personer eftersom det är den lägsta gränsen.
 • Tillägget släpar efter i Google Chrome.

Verifierad användare

Ett kostnadseffektivt alternativ för nystartade företag och tidig tillväxt – inte den långsiktiga lösningen.

6. Agorapuls

AgoraPulse

Pris: $199/månad

Över 17 000 chefer för sociala medier använder Agorapuls som deras bästa verktyg för hantering av sociala medier, vilket gör denna plattform till valet av proffs. Detta verktyg erbjuder CRM-integration.

Den har en inbyggd enhetlig social inkorg som gör det möjligt för användare att få tillgång till konversationer. Agorapulse stöder stora sociala mediekanaler som Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn och YouTube.

Fördelar

 • Dess intuitiva publicering gör det möjligt för användare att planera, samarbeta och schemalägga innehåll för alla sociala mediekanaler.
 • Insiktsfulla analyser presenteras i eleganta och praktiska PDF- och CSV-rapporter som rapporterar vad som fungerar och vad som inte fungerar.
 • Agorapulse erbjuder även fem gratisverktyg; Easy Advocacy, Facebook Ads Report, Facebook Barometer, Twitter Report Card och Facebook Timeline Contest.

Cynthia M

Agorapulse är helt fantastiskt. Vi har använt dem i flera månader för många sociala kanaler och grupper som vi har skalat från NOLL till HERO.

Nackdelar

 • Mobilapplikationen är inte användarvänlig.
 • Det tillåter inte att lägga upp flera bilder.

Verifierad användare

Det känns riktigt klumpig, och det krävs fortfarande mycket förbättringar.

Läsa:  Açıklayıcı Videonun Maliyeti Ne Kadardır? (2024)

7. SocialOomph

SocialOomph

Pris: $55/månad

Tidigare känd som TweetLater.com, SocialOomph lanserades ursprungligen för att öka produktiviteten genom effektiv hantering av Twitter. Men med tiden började det förbättra den övergripande produktiviteten för olika sociala mediekanaler och bytte namn till SocialOomph.

SocialOomph är en freemium verktyg som också kan fungera som ett av de bästa gratis Hootsuite-alternativen som hjälper till att öka produktiviteten och förbättra lösningar och tjänster för användare av sociala medier.

Fördelar

 • SocialOomph hjälper individer och team med deras hantering av sociala medier genom olika paket.
 • Plattformen ger användarna ett enkelt sätt att spåra sökord på Twitter.
 • RSS-bloggstöd finns också tillgängligt i SocialOomph.

Nick G

Det sparar mig mycket tid från att behöva utföra repetitiva uppgifter i sociala medier.

Nackdelar

 • På grund av att vara en plattform för Twitter initialt är de flesta funktionerna endast avsedda för Twitter.

Suzzane Y

Användargränssnittet var så hemskt, klumpigt och förvirrande att jag inte kunde komma ihåg hur allt fungerade.

Vilken kommer du att välja?

Så i den här listan har vi begränsat några av de bästa Hootsuite-alternativen. Även om marknaden svämmar över av verktyg för hantering av sociala medier är det väldigt få som erbjuder så omfattande tjänster.

Med tanke på prisfaktorn, funktionerna och kundsupporten verkar SocialPilot vara ett nästan perfekt hanteringsverktyg. Till skillnad från andra verktyg erbjuder den en gratis provperiod.

Vad väntar du på? Prova ett verktyg som kommer att uppgradera och effektivisera dina strategier för hantering av sociala medier!

Vanliga frågor

🌟 Vad är hantering av sociala medier?

Social media management är metoden att planera, schemalägga, analysera, lyssna och engagera sig med innehåll som publiceras på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, Reddit, YouTube och Twitter.

🌟 Vad är verktyg för hantering av sociala medier?

Mjukvaruhanteringsverktyg är utformade för att göra det möjligt för användaren att publicera till, övervaka och hantera ett eller flera av dina sociala medienätverk från ett individuellt gränssnitt.

🌟 Vad finns det för Hootsuite-alternativ?

SocialPilot, Buffer, Agorapulse och Later är några av de bästa Hootsuite-alternativen.

🌟 Är SocialPilot bättre än Hootsuite?

SocialPilot täcker nästan alla funktioner som ett litet företag, blivande marknadsförare eller digitalbyrå kräver att hantera sociala medier och är den mest prisvärda med ett pris från 75 USD/månad för 3 användare.

🌟 Vilka är några av de bästa verktygen för hantering av sociala medier 2023?

Här är de bästa verktygen för hantering av sociala medier under 2023 värda att överväga:

 • SocialPilot
 • Buffert
 • Agorapuls
 • Skickas
 • Senare
 • SocialOomph
 • Postplanerare