Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Vad är Flipboard Marketing och hur man använder det?

Vad är Flipboard Marketing och hur man använder det?

Har du hört talas om Flipboard? Om du driver ett företag bör du vara nyfiken på vad som är Flipboard-marknadsföring.

Appen Flipboard är en digital tidning som fungerar både som socialt nätverk och nyhetsläsare. Det har den nu 145 miljoner aktiva användare varje månad över hela världen. För företag är Flipboard ett annat sätt att nå en stor publik och dra trafik till sina webbbutiker.

Här är några av fördelarna med att använda flipboard för annonsering:

 1. Nå en global publik
 2. Få kvalitetstrafik
 3. Öka varumärkesmedvetenheten
 4. Mer användarvänlig än andra PPC-plattformar

Låt oss titta på vad som är Flipboard-marknadsföring och hur du kan marknadsföra ditt företag på denna trendiga plattform.

Hur du optimerar ditt innehåll på flipboard

Vad är flipboard?

Flipboard är en nyhetskurator och socialt medienätverk som låter användare läsa, dela och organisera nyhetsbitar från flera källor. Det ger användarna flexibiliteten att skapa sina egna personliga strömmar som kallas “tidningar” för att se värdefullt innehåll som de hittar online. Användare kan också prenumerera på offentliga tidningar som ägs av andra.

Hur fungerar flipboard?

Det kunde inte vara enklare att använda flipboard-tidningar – registrera dig bara med din e-postadress och börja utforska. Leta efter ämnen som intresserar dig eller bläddra igenom nyhetskategorier för sport, mode och mer.

Läsa:  Hur Google Search fungerar Avslöjat i en fantastisk film

När du har hittat en artikel du gillar klickar du på den för att lägga till den i en av dina flipboard-tidningar. Om någon annan redan har skapat en tidning om samma ämne som din kan du följa dem också. På så sätt kommer du att få uppdateringar när de lägger till nya artiklar relaterade till ämnet.

Vad är Flipboard Marketing?

Marknadsföring med flipboard tillåter företag att marknadsföra sina produkter på flipboard-plattformen. Denna form av marknadsföring kombinerar både organiska och betalda strategier för att nå Flipboard-läsare och öka varumärkets synlighet.

Flipboard-marknadsföring erbjuder företag möjligheten att få ökad exponering inom specifika marknader, få tillgång till kraftfulla analysverktyg för att mäta kampanjframgång och främja meningsfulla relationer med kunder som kan leda till högre nivåer av kundlojalitet.

Hur man navigerar på flipboard

Blädderblocket har ett enkelt användargränssnitt med enkla navigeringsalternativ. Den är kompatibel med flera plattformar så att du kan komma åt Flipboard oavsett om du är på dator eller mobil, Android eller iOS.

Huvudsidan består av olika ämnen som affärer, underhållning, livsstil och sport. Du kan anpassa dessa alternativ genom att välja “Min blädderblock” i det övre högra hörnet på sidan.

Vad kan du göra med flipboard?

 • Dela innehåll socialt med följare eller bjud in andra via e-post eller sociala nätverk som Facebook och Twitter.
 • Få aviseringar när nytt material dyker upp i ditt flöde.
 • Integrera med Google Reader.
 • Kommentera inlägg.
 • Bokmärk verktyg.
 • Anpassa layouter med teman och färger.
 • Lägg till RSS-flöden från externa källor som bloggar och webbplatser.
 • Spara artiklar i samlingar som kallas “tidningar” för enkel åtkomst senare.

Blädderblock kan vara en värdefull tillgång i alla betalda reklamplaner. Genom att förstå varför människor finns på Flipboard kan företag skapa strategier som hjälper dem att nå sin målgrupp mer effektivt.

Läsa:  Hur man berättar om en webbplats är Nofollow eller Dofollow

Nyckel takeaway: Flipboard är en enkel plattform för att upptäcka innehåll som gör det möjligt för användare att bygga anpassade digitala tidningar och sprida berättelser från webben.

För att marknadsföra ditt företag på Flipboard är det viktigt att skapa innehåll som resonerar med Flipboard-användare. Det betyder att du förstår vem du riktar in dig på och vilken typ av ämnen de tycker är intressanta eller informativa.

Du bör också tänka på vilken typ av språk du använder när du skapar inlägg – branschjargong kanske inte tilltalar alla som läser det. Att inkludera vackra bilder och videor kan hjälpa till att väcka uppmärksamhet och öka chanserna för läsare att plocka upp ditt innehåll.

Förutom organisk trafik kan företag dra fördel av betalda annonseringsalternativ som erbjuds av Flipboard. Sponsrade berättelser eller visningsannonser visas i användarnas flöden baserat på deras intressen eller webbhistorik. Företag bör testa olika typer av flipboard-innehåll för att avgöra vilket som är mest effektivt för att nå sin målgrupp innan de investerar i någon annonsplacering.

Att nå ut till influencers i samma nisch är ett annat sätt för företag att utöka sin räckvidd på Flipboard-appen. Genom att arbeta med dessa individer kan företag utnyttja befintliga fanbaser utan att behöva göra benarbetet. Influencer-marknadsföring hjälper till att få ut ordet om ditt varumärke och skapar trovärdighet även för ditt företag.

Härnäst kommer vi att diskutera hur du undersöker sökord och trender för att maximera ditt innehålls inverkan på Flipboards publik.

Nyckel takeaway: Genom att använda engagerande innehåll, riktade reklamkampanjer och strategiska samarbeten med influencers på samma marknad kan företag maximera sin ROI på Flipboard.

Läsa:  Hur man skriver en blogg: 5 tips för att få icke-skribenter igång med...

Hur optimerar du ditt innehåll på flipboard?

Det första steget i en optimeringsprocess är sökordsforskning – ta reda på vad folk söker efter i din bransch. Använd verktyg som Google Trender eller BuzzSumo för att hitta populära ämnen som har hög sökvolym.

När du vet vad folk letar efter, skapa innehåll som tillgodoser deras behov samtidigt som du sprider ditt inlägg med några nyckelord här och där. Detta kommer att bidra till att öka synligheten för din blogg eller webbplats när användare söker efter dessa nyckelord på Blädderblocket.

Rubriker bör vara kortfattade men fängslande, så att läsarna kan förstå inläggets innehåll utan att behöva klicka sig igenom. Beskrivningar bör ge mer information om ämnet utan att ge bort för mycket detaljer – precis tillräckligt så att läsarna vet vad de får av att läsa artikeln om de väljer att göra det.

Glöm inte att skriva några relevanta hashtags så att Flipboard-användare kan hitta ditt inlägg.

Visuella bilder är viktiga på flipboard, så koppla ihop din uppmärksamhetsfångande rubrik med en iögonfallande bild för att dra in fler människor. Videor är också mycket effektiva, särskilt de som visar någon som talar direkt in i kameran istället för att bara spela lite bakgrundsmusik.

Genom att använda engagerande bilder och övertygande titlar kan du skapa en innehållsmarknadsföringsstrategi som fångar din målgrupps uppmärksamhet på Flipboard.

Nyckel takeaway: Undersök relevanta sökord och trender, skapa engagerande titlar och använd vackra bilder – det här är formeln för framgång i marknadsföringen av Flipboard.

Vanliga frågor – Vad är Flipboard Marketing

Vad förklaras Flipboard?

Skapat av några av världens största tekniska namn, den sociala/nyheter/tidskriftshybriden Flipboard samlar innehåll från sociala nätverk, nyhetspublikationer och bloggar och presenterar dem som berättelser i ett tidningsformat på ett vackert, lättläst gränssnitt.

Läsa:  Hur man använder Popplet – En snabb handledning för nybörjare

Vad är affärsmodellen för Flipboard?

Intäktsmodellen för Flipboard baseras på annonsintäkter, som den får ett snitt på. Företaget säljer huvudsakligen helsidesannonsutrymme till sina innehållspartners och säljer inget eget.

Hur marknadsför jag på Flipboard?

 • Skapa din flipboard-profil.
 • Skapa flipboard-tidningar.
 • Installera Flipboard Bookmarklet eller Chrome Extension.
 • Samla innehåll till dina flipboard-tidningar
 • Få följare på flipboard.

Slutsats

Nu när du vet vad som är Flipboard-marknadsföring kan du börja nå ut till publiken och marknadsföra ditt varumärke. Genom att utnyttja rätt strategier och optimeringstekniker kan Flipboard vara ett kraftfullt verktyg för marknadsföring av innehåll som kommer att leverera långsiktiga resultat.

Bygg din egen automatiserade innehållsmotor

Visste du att det är möjligt att helt enkelt lägga till upp till 100 sökord och inom några minuter få tillbaka 100 blogginlägg redo att gå precis så här? För så lite som $0,01/ord kan du ha din egen innehållsmarknadsföringsmotor utan att behöva hålla en AI-skribent i handen genom skapandeprocessen. Kolla in hur enkelt du kan skala din innehållsmarknadsföring.