Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Vårt val av de 24 bästa byråwebbplatserna

Vårt val av de 24 bästa byråwebbplatserna

Om du startar en byrå, redan driver en byrå och uppdaterar din webbplats, eller bara är nyfiken på byråvärlden, kommer du att veta att byråwebbplatser är ett bra exempel på en byrås förmåga och viktiga för en byrås övergripande framgång. Att få en förståelse för de bästa byråwebbplatserna i branschen kan därför hjälpa ditt företag avsevärt.

Här på Ahrefs har vi nöjet att arbeta nära tusentals byråer och har tagit tillfället i akt att sammanställa en lista över några av de bästa byråwebbplatserna vi har stött på (från vår åsikt), uppdelade i olika kategorier.

För många marknadsföringsbyråer är deras webbplats något försummad på grund av att kundarbete alltid har prioritet. Även om detta är alltför vanligt i branschen, finns det vissa byråer som ägnar tid och resurser till att skapa fantastiska byråwebbplatser. Dess inte bara det stora slutet av staden, men mindre byråer stansar väl över sin vikt också. Den här listan är en hyllning till de byråer som försöker tänja på de kreativa gränserna och skapa digitala mästerverk online.

Det är värt att notera att vi såg otaliga vackra byråsajter som innehöll fullformatsvideo, med byråns logotyp och navigeringsmenyn överlagrade i rubriken. Även om dessa var visuellt fängslande, litade de till 100 % på videon. I den här listan har vi bara inkluderat webbplatser som innehåller mer än bara video och som i hög grad förlitade sig på layoutdesign, grafik inklusive blandad media och/eller interaktivitet. Slutligen, även om alla dessa webbplatser är mobilkompatibla, upplevs de bäst på datorer.

Vi hoppas att dessa byråwebbplatser inspirerar dig om du bygger eller uppdaterar din egen webbplats. Njut av!

Bästa lilla byrån

Små byråer har vanligtvis 25 anställda eller mindre. Dessa byråer är livsnerven i den digitala industrin. Även om de kan vara små, är de mäktiga! Det här är våra favoritsajter för små byråer.

Bågreaktioner

Calgary, Kanada

“Arc Reactions tror att bra marknadsföring börjar med effektivitet. Inte bara i dollarmässig bemärkelse – även om det också är viktigt – utan effektivt i sättet det interagerar med din publik. Enkelt uttryckt…Arc Reactions tror på effektiviteten av information.”

Varför vi älskar deras sida: En välstrukturerad sida med stor användning av typografi, storlek och färg. Arc Reactions-bloggen innehåller också en mängd information för digitala marknadsförare.

Cerberus

New Orleans, USA

“En mytologisk varelse med tre huvuden och en draksvans, Cerberus var den lojala vakthunden stationerad vid floden Styx. Varje huvud kunde se det förflutna, nuet respektive framtiden. Precis som byråns namne är Cerberus största tillgång förmågan att fokusera . Fokus gör det möjligt för Cerberus att hämta insikter från ett rörigt landskap, identifiera effektiva meddelandeutlösare och marknadsföringstaktik och skapa enkla men ändå konstiga design som driver varumärken framåt.”

Varför vi älskar deras sida: Använder stor nytta av klientdesigner med det distinkta lokala området i New Orleans. Cerberus sajt är enkel, ren och sätter arbetet i centrum.

SMÄLTA

Campinas, Brasilien

“MELT är ett varumärkeskonsultföretag som hjälper företag att hitta sina sanningar och sin plats i världen genom strategi, design och sin egen metodik: Brandability. MELT tror att varumärke, tillsammans med design, har en transformativ kraft och ger verkliga resultat, hjälper till att växa företaget och stärka konsekventa och relevanta varumärken.”

Läsa:  Vilka är de mest använda Excel-funktionerna: redigeringssektionen

Varför vi älskar deras sida: En vänstermeny ger plats för en layout med 2 kolumner med MELT:s kundarbete med portföljplattor som öppnas till 100 % bredd och visar deras arbete i detaljer.

WhiteKube

Lissabon, Portugal

“Resultatdrivet och skräddarsytt, WhiteKube är här för att hjälpa kunder att växa. Deras unika tillvägagångssätt fick tre på varandra följande Google Premier Partner Awards-nomineringar – 2016, 2017 och 2018.”

Varför vi älskar deras sida: WhiteKubes sajt kommunicerar massor av information bra utan att det känns för upptaget. Fallstudier presenteras snyggt och avslöjar element när du scrollar ner på sidan.

Bästa design

Dessa webbplatser kapslar in essensen av vacker digital design: visuellt tilltalande, ren och enkel.

AkinsParker

Santa Ana, USA

“AkinsParker bildades 2004 för att kombinera den strategiska planeringen av en reklambyrå med de kreativa verktygen i en designstudio. Deras arbete har erbjudit tillgång till nya idéer, introducerat unika kombinationer av teknologier och skapat lösningar lika olika som deras kunder själva. .”

Varför vi älskar deras sida: En unik rutnätslayout på hemsidan fungerar bra som en dynamisk helbildskarusell med utvald text, video och vackra bilder. AkinsParker har en perfekt blandning av form kontra funktion med rena, enkla layouter som accentueras av en innovativ metod för att bläddra och avancera genom innehåll.

TRACTA

Napier, Nya Zeeland

“TRACTA är en byrå dedikerad till att betjäna kunder inom jordbruksindustrin. De hjälper sina kunder att kommunicera smartare varumärkeshistorier och leverera meningsfulla konsumentupplevelser genom att använda sanning och förtroende för att skapa en direkt synlinje från producent till konsument.”

Varför vi älskar deras sida: Det är svårt att konkurrera med den perfekta Nya Zeelands landsbygd. TRACTAs starka varumärke genomsyrar sajten, som används i övergångar och sidlayouter. Set mot vackra natursköna bakgrunder av livet på landet och framhäver plats och människor.

BBH

London, Storbritannien

“När världen går i sick. BBH är en kreativ byrå som är besatt av att göra varumärken mer värdefulla. Reklam är bara en del av den totala varumärkesupplevelsen. BBH tillämpar kreativitet över hela kundresan för kunder i alla fyra hörn av världen.”

Varför vi älskar deras sida: BBH:s svarta får är en mycket igenkännlig maskot inom reklambranschen och det är fantastiskt att se den ta en huvudroll på hela BBH:s webbplats. Hemsidan har vackra videofallstudier med prefixet ett surrealistiskt svart får komplett med “vind i håret”-effekt som sitter sida vid sida med byråns slagord och manifest.

SLIK

Sydney, Australien

“SLIK är en digitalt driven byrå som använder publikens lärande, insikter och innovation för att skapa kommunikation som levererar verkliga affärsresultat. Alla på SLIK tillför något speciellt till teamet med sina unika bakgrunder och erfarenheter som utgör den hemliga såsen som säkerställer att allt digitalt arbete har ett mycket mänskligt hjärta.”

Varför vi älskar deras sida: Deras namn trogen är SLIKs hemsida verkligen smart! Med en horisontell rullande design med fantastiska rörelseeffekter. SLIK:s webbplats är verkligen minnesvärd och gör ett fantastiskt jobb med visuellt berättande när varje del av innehållet “utvecklas” med varje rullning.

Bästa användarupplevelsen

Iconfinders VD Martin LeBlanc sa det bäst när han beskrev UX: “Ett användargränssnitt är som ett skämt. Om du måste förklara det är det inte så bra”. Dessa byråwebbplatser skapar unika användarupplevelser med de senaste teknologierna och teknikerna.

Resn

Wellington, Nya Zeeland

“Resn är en kreativ digital byrå som infekterar sinnen med sliskiga interaktiva upplevelser och digitala berättelser. Resn hjälper progressiva varumärken att engagera sig med dagens uppkopplade kunder.”

Läsa:  4 skäl till varför Nofollow-länkar har SEO-värde

Varför vi älskar deras sida: Resns sida är en riktigt upplevelse! Från huvudmenyn kan du läsa mer om byrån, utforska deras fantastiska kundarbete eller besöka kontaktsidan. Ja, allt “förväntat” innehåll. Eller så kan du klicka och hålla den svarta kristallen på hemsidan och transporteras till helt slumpmässiga, bisarra och läskiga upplevelser. Men när du vill ut släpper du bara musknappen och du kommer tillbaka till kristallen. Var dock försiktig, det är beroendeframkallande!

Förstfödd

New York, USA

“Firstborn är ett prisbelönt strategiskt design- och teknikföretag som ingår i Dentsu-nätverket. Grundat på tron ​​att smarta idéer och vackert utformade interaktiva upplevelser skulle föra deras kunders verksamhet framåt. Med en tvärvetenskaplig digital inställning till varumärkesutveckling, kampanjinnovation , innehåll och rika interaktiva upplevelser, Firstborn fortsätter att tänja på gränserna för digital design.”

Varför vi älskar deras sida: Besök Firstborns webbplats och du kommer att se att de har inaktiverat den vertikala rullningslisten så att du bara har rullningshjulet på musen. När du rullar ser du en fascinerande effekt på skärmens övre och nedre del. Det finns påskägg på hela sidan. Subtila interaktiva stycken, till och med videospelaren har unika spel-/pauskontroller. Även om det är visuellt enkelt i sitt utförande, ger det en vacker flytande upplevelse.

Huvudkontor

Leeds, Storbritannien

“Head Offfice (med 3 Fs) är en digital varumärkes- och innehållsstudio som kommer först med publiken. Med ett mångkunnigt team av designers, utvecklare och skribenter som arbetar i samarbete med varumärken, förlag och publik – är Head Offfice stolta över att skapa digitalt innehåll som är nytt och annorlunda.”

Varför vi älskar deras sida: “Skapa digitalt innehåll som är nytt och annorlunda” – de har verkligen uppnått detta här! Head Offfice-webbplatsen har designats som en gammaldags Mac-dator cirka 1997. Du kan klicka och dra runt mappar och dokument, kolla in readme.txt, se vad som finns i papperskorgen. Du kan till och med “starta om” webbplatsen i den övre vänstra menyn. Det är en superunik sida och ger oss massor av nostalgiska känslor.

Ett uppdrag

Verona, Italien

“AQuest inspirerar sinnen och hjärtan genom att förvandla de vackraste drömmarna till en magisk digital upplevelse. AQuest kombinerar kreativitet och teknik för att skapa unika digitala upplevelser som förbinder varumärken med människor, talar rakt in i hjärtat.”

Varför vi älskar deras sida: Ännu en riktigt innovativ upplevelse. Intressant nog, trots att navigeringen på hemsidan inte var standard (klicka och dra), var det förvånansvärt intuitivt och enkelt att navigera runt varje del av webbplatsen. Mjuka övergångar och rörelseeffekter laddar innehåll över en dynamisk videorullare.

Högst tilldelad

Som ett hedersmärke är dessa byråwebbplatser bland de mest prisbelönta som erkändes av branschmyndigheter och kollegor.

Aktiv teori

Los Angeles, USA

“En kreativ digital produktionsstudio med kontor i LA och Amsterdam som specialiserat sig på att bygga digitala upplevelser som människor älskar. Active Theory har en djup förståelse för UX och tekniska lösningar som utnyttjar det senaste inom webbteknologier som möjliggör ett mjukt användargränssnitt.”

Varför vi älskar deras sida: Tar ut Awwwards prestigefyllda utmärkelsen Årets plats och invald till FWA‘s Hall of Fame, Active Theorys webbplats är ett enastående digitalt verk. Webbplatsen har ett snyggt, unikt gränssnitt, uppslukande miljöer som lutar baserat på musrörelser, massor av video, helskärmsmenyer, innovativa navigationsenheter och rörelseeffekter. Det är något fängslande med sajten som gör att du bara vill hänga och stanna.

Läsa:  6 bästa praxis för advokat Content Marketing

HKI

Paris, Frankrike

“HKI är baserat och uppvuxet i Paris och är ett oberoende kreativt företag som grundades 2004. De levererar banbrytande digitala konstupplevelser för varumärken, skapade med omsorg.”

Varför vi älskar deras sida: Flerfaldigt prisbelönt byrå HKI har skapat en fascinerande uppkopplad videosekvens på sin webbplats som visar upp kundprojekt i vackra 3D-lager som kommer till liv när du utforskar var och en. Fallstudier övergår sömlöst in och ut när du fortsätter att rulla – genialiskt!

Everest

Chicago, USA

“Everest är en byrå för gränssnittsdesign och utveckling som bygger mjukvara för smarta konsumentprodukter. De är besatta av användarupplevelse och har en djup passion för att hjälpa sina kunder att lösa komplexa problem. Everest finns till för att göra ett fantastiskt arbete som skapar värde för sina kunder och konsumenter.”

Varför vi älskar deras sida: Vinnare av månadens webbplats på Awwwards, Everests webbplats har en unik vertikal rullningskarusell med ett klick-och-drag-gränssnitt. Sidlayouterna är superrena med innehållsområden perfekt placerade för att flyta från en del till nästa. Till och med Everests bloggartiklar är visuellt tilltalande – det är som att varje pixel har tänkts på och finslipats när man bygger sajten.

Jam3

Toronto, Kanada

“Sedan 2008 har Jam3 lanserat hundratals projekt och vunnit 330+ utmärkelser. Men siffror berättar inte hela historien. Jam3 skapar moderna upplevelser för morgondagens varumärken.”

Varför vi älskar deras sida: En annan FWA Hall of Famer, Jam3, har skapat en snygg sajt med klientarbete fram och tillbaka som visas i staplade paneler som övergår till dynamiska fallstudier med blandad media.

Bästa Boundary Pushers

I en värld av mallar och återanvändbar kod påminner dessa gränsöverskridare oss om vad som är möjligt på webben.

Lusion

Bristol, Storbritannien

“Lusion är en utvecklingsfokuserad, kreativ studio i realtid. Lusions vision är att överbrygga klyftan mellan abstrakt koncept och uppslukande upplevelse genom att använda rätt teknik.”

Varför vi älskar deras sida: Lusions sajt är helt enkelt, den mest otroliga byråsajt vi har sett. När vi pratar om att tänja på gränser – så är det här. Rörlig grafik i full ram, interaktiva element i flera lager, ljudeffekter och övergångar, 3D-animering, parallaxeffekter. Den här sidan har allt. “Om”-sidans interaktiva sekvens och interaktivitet är banbrytande i sin design och utförande. Dämpa belysningen, sätt på dig hörlurarna, höj volymen och utforska Lusions värld!

INGEN

Storbritannien

“Blind Faith Marketing. En anonym reklambyrå för nedgången, skapar bättre, snabbare och billigare arbete. Att göra människorna som skapar din marknadsföring anonyma, innebär bättre, snabbare och billigare arbete. Få tillgång till alla talanger, teknik ersätter möten och inga omkostnader.”

Varför vi älskar deras sida: Förutom att vara en helt störande och ny idé för en byrå, så liknar NONYMOUS webbplats inte något vi sett tidigare. En vertikal dragspelsliknande innehållsstaplare med Microsoft Paint-inspirerade muspekare utförd på ett mycket innovativt och visuellt störande sätt. Det ser ut och känns 100% trogen deras varumärke och syfte.

Gör det rött

London, Storbritannien

“Make It Red är en internationell konvoj av kreativitet. Kultur är varje liknelse du kan tänka dig – en blandning, en skattkammare, en smältdegel. Make It Red svarar på världen med designkänsla och tydlighet. Drivs av populära ( och ibland impopulära) kulturer, dåtid, nutid och framtid.”

Varför vi älskar deras sida: Make It Reds sajt är en overklig upplevelse – en som förmodligen kommer att invadera dina drömmar med hundratals googly ögon som tittar på dig för alltid. Men när du väl kommit förbi det, scrolla igenom den fantastiska vertikala parallaxupplevelsen. Du vet att du har nått slutet när du ser katten sitta bredvid kon.

Läsa:  20+ väsentliga delar av en webbplats [Updated]

Fluk 28

Moskva, Ryssland

“Fluc28 är en digital konstnärsduo från Moskva som specialiserar sig på AR/VR och funky tredimensionell webb. Vi blandar verklighet med virtualitet genom att tillämpa speldesign på virtuella upplevelser för museer, festivaler och promo-evenemang.”

Varför vi älskar deras sida: Varning, om du inte är ett fan av neonfärger, kanske skippa den här. Men lika bra är vi eftersom Fluc28s sajt är en visuell fest som serverar trippy skimrande grafik, 3D-modeller och en galen gradientrullningslist.

Bästa Ahrefs-resultat

Vad är poängen med en bra webbplats om ingen kan hitta den? Dessa byråer utmärker sig i SEO-insatserna, de är A+ som granskats av SEOptimers kostnadsfria revisionsrapport. Dessa byråer har bemästrat SEO på sidan och har fått sin sidladdningshastighet nere på några sekunder. De ser inte bara bra ut utan de markerar alla rutor för SEO på sidan. Du kan granska din egen eller vilken webbplats som helst direkt med Ahrefs.

Fractl

Delray Beach, USA

“Fractl är en ledande digital tillväxtbyrå med över 100 personer som designar och implementerar de bästa strategierna för organisk sökning, innehållsmarknadsföring och digital PR.”

Ahrefs revisionsresultat: A+

Serverns svarstid: 0,48 sekunder

Sidinnehållsladdningshastighet: 4,0 sekunder

Sidskript Ladda hastighet: 4,5 sekunder

Total sidstorlek: 2,9 MB

Mobomo

Wien, USA

“Mobomo är en fullservice DevOps-byrå fokuserad på att skapa eleganta lösningar för att lösa komplexa problem. De största federala byråerna, Fortune 1000-företagen och nya tekniska startups litar på att Mobomo bygger eleganta lösningar för att lösa deras komplexa digitala problem.”

Ahrefs revisionsresultat: A+

Server Svarstid: 0,06 sekunder

Sidinnehållsladdningshastighet: 3,7 sekunder

Sidskript Ladda hastighet: 9,0 sekunder

Total sidstorlek: 3,7 MB

Infinum

New York, USA

“Infinum är en oberoende design- och utvecklingsbyrå specialiserad på mobil- och webbutveckling, skapande av vacker mjukvara i 14 år. Infinum erbjuder sina kunder ett fullservicesätt i alla faser av mjukvaruutveckling – utveckla ett kreativt koncept, planering, grafisk design, programmering, testning och publicering.”

Ahrefs revisionsresultat: A+

Serverns svarstid: 0,33 sekunder

Sidinnehållsladdningshastighet: 1,9 sekunder

Sidskript Ladda hastighet: 7,0 sekunder

Total sidstorlek: 3,1 MB

Path Interactive

New York, USA

“Path Interactive är en prestationsdriven digital marknadsföringsbyrå med kontor i New York City och Nashville. Path Interactive tillhandahåller djup expertis inom en komplett uppsättning resultatorienterade marknadsföringstjänster inklusive PPC-hantering, SEO, sociala medier och annonsering i display/digital media. “

Ahrefs revisionsresultat: A+

Serverns svarstid: 0,08 sekunder

Sidinnehållsladdningshastighet: 3,3 sekunder

Sidskript Ladda hastighet: 8,5 sekunder

Total sidstorlek: 3,4 MB

Det är allt!

Vi hoppas att du gillade inspirationen som dessa förstklassiga byråwebbplatser ger. Låt oss veta i kommentarerna vilken som är din favorit!

Om du bygger eller designar om din webbplats se till att du kör den genom vårt kostnadsfria SEO-revisionsverktyg för att bedöma din SEO på sidan, laddningshastighet, användbarhet, sociala och över 50 individuella SEO-kontroller.