Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Vi introducerar hotspots, prislistor + mer för bättre webbdesign

Vi introducerar hotspots, prislistor + mer för bättre webbdesign

Den senaste Elementor-uppdateringen är här, och vi har några spännande nya funktioner som hjälper dig att skapa målsidor och webbplatser med högre konvertering.

Idag är vi glada över att presentera det engagerande Hotspots och Prislista block, tillsammans med några anpassningar under huven för att hålla din Elementor-arbetsyta precis som du vill ha den.

Här är en snabb översikt över dagens tillkännagivande:

Det är mycket att täcka, så fortsätt läsa för att lära dig hur du använder dessa funktioner för din affärsframgång.

Visa interaktiva bilder med hotspots

Att lägga till interaktivitet på din webbplats är ett bra sätt att hålla användarna engagerade och uppmuntra dem att stanna längre på din webbplats. Men det är inte helt lätt att hålla det konsekvent på stationära och mobila enheter.

Den goda nyheten är att vårt responsiva Hotspots-block kan hjälpa dig att erbjuda en engagerande, interaktiv upplevelse på alla skärmstorlekar utan kod.

Hotspots är tillgängliga för alla med en betald Elementor-licens och låter dig lägga till nålar till ett specifikt område på en bild. Användare som håller muspekaren över eller klickar på nålen kommer att se ett verktygstips med mer information.

Att konfigurera blocket tar några sekunder och anpassningsalternativen är lätta att navigera. Ladda helt enkelt upp en bild från ditt mediebibliotek eller dator och lägg sedan till så många hotspots du vill.

Varje hotspot har en textredigerare för att ange ditt verktygstipsinnehåll, och du kan ändra nålpositionen genom att dra en vertikal eller horisontell reglage. Du kan också anpassa nålfärgen, använda länkad text eller välja en anpassad ikon istället för standardcirkelnålen.

Läsa:  Topp 5 VPN för Netflix-strömning 2024

För lite extra stil finns det 2 Hotspot-animationer: Mjuk beat och Bygga ut. Detta är ett fantastiskt sätt att subtilt dra uppmärksamhet till din bild och ange var du ska klicka.

Med dina stift på plats kan du anpassa verktygstipset för hotspot genom att ändra dess position, trigga det när du klickar eller håller muspekaren och lägger till en avslutande animation. Du kan också inaktivera verktygstipspilen och ställa in maxbredden baserat på dina designbehov.

Hotspots kan göra dina webbplatsbilder mer intressanta samtidigt som besökare kan lära sig mer utan att navigera till en ny sida. Det är ett utmärkt sätt att minimera sidladdningstiderna och göra din webbplats snabbare.

Ännu viktigare är att hotspots för bilder kan påverka användarupplevelsen positivt och, med rätt länkplacering, kan de öka konverteringarna.

Till exempel kan e-handelswebbplatser använda Hotspots för att lyfta fram rekommenderade produkter i livsstilsbilder. Eller, om du är en bloggare, kan du länka till affiliate-produkter från din senaste presentguide.

Du kan till och med använda dem för att visa upp experter i ditt team.

Tagga helt enkelt alla i ett gruppfoto med deras sociala media-handtag och expertområde för att öka din trovärdighet.

Skapa Pixel-perfekta prislistor

En annan ny blockering ute idag för betalda Elementor-användare är prislistsblocket. Det låter dig ge listobjekt ett distinkt och organiserat utseende utan att överväldiga resten av din webbdesign.

Du kan anpassa varje aspekt av din lista och presentera den på det mest visuellt tilltalande sättet för besökarna. Dra och släpp bara blocket på din sida, lägg till objekt i din lista och justera inställningarna genom att peka och klicka.

Läsa:  När man ska använda ett staplat diagram i affärer

Varje objekt kan ha en anpassad titel, beskrivning, bild, pris och länk. Du kan till och med aktivera rabattfunktionen för att öka försäljningen.

Några andra inställningar du kan justera inkluderar bildlayout, form, bredd, prisposition och den övergripande justeringen av hela listan. På fliken Avancerat har du också full kontroll över färger, typsnitt och stil.

Dessutom, om du har bråttom finns det 3 färdiga mallar för den perfekta layouten.

Om du är osäker på hur du använder den här funktionen har vi några bra idéer nedan:

Oavsett vilken typ av verksamhet du har, erbjuder prislistor nya och spännande sätt att presentera produkter och tjänster för din publik.

Anpassa din Elementor-arbetsyta

Nästa är några justeringar som vi har gjort i SeedProds minne. Tidigare, om du utökade en viss meny eller öppnade layoutnavigatorn, skulle den gå tillbaka till standardlayouten om du stängde byggaren.

Vi insåg att det kan vara lite frustrerande om du har ett fast arbetsflöde, så vi gjorde några ändringar som förhindrar att det händer i framtiden.

Till exempel, om du aldrig använder WordPress- eller WooCommerce-blocken och döljer dem från din sidofält, kommer byggaren att komma ihåg dina inställningar och hålla dem dolda nästa gång du öppnar dem.

På liknande sätt, om du gillar att ha layoutnavigeringen öppen, öppnas den automatiskt för ditt nästa Elementor-projekt.

Personalisering är tillgänglig för alla Elementor-användare, både gratis och betalda, så att du kan skapa den perfekta arbetsytan och göra ditt arbetsflöde mycket mer effektivt.

Upptäck 8 nya webbplatskit

Sist men inte minst är några spännande nya teman som vi har lagt till i vårt webbplatspaketbibliotek. Baserat på din feedback, arbetar vi ständigt med nya mönster för olika branscher.

Läsa:  En omfattande guide för att välja ett Saas-produktutvecklingsföretag

Här är en sammanfattning av de senaste mallarna du kan prova:

 1. Riskmarknadsföringsföretag
 2. Motiverande talare
 3. Musikhuset
 4. Modeinfluencer
 5. Food Truck
 6. Livscoach
 7. Konstruktion tema
 8. Salongens hemsida
 9. Kyrkans tema
 10. Webbplats för e-kurser
 11. Kampsportskola
 12. Budgethotell

Uppdatera din Elementor-plugin idag

Det var allt tills vidare. Uppdatera din webbplats till den senaste versionen av Elementor idag för att prova dessa nya kraftfulla ändringar.

Om du är ny med Elementor-plugin, är det nu den bästa tiden att skaffa Elementor Pro och ta de här funktionerna en sväng.

Och om du har frågor om dessa funktioner, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi är alltid redo att hjälpa till.

Vi är så tacksamma för ditt stöd, förslag och feedback. Snälla fortsätt med dem. Vårt engagemang för att göra Elementor till den bästa WordPress-webbplatsbyggaren blir bara starkare när vi fortsätter att vinna tillsammans med våra kunder.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.