Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Vi introducerar nya före-efter- och motblock för att skjuta i höjden för dina omvandlingar

Vi introducerar nya före-efter- och motblock för att skjuta i höjden för dina omvandlingar

Vi släpper en ny uppdatering för Elementor idag, och med den är vi glada över att introducera 2 kraftfulla WordPress-block utformade för att fängsla dina webbplatsbesökare.

Introduktion av Före Efter Toggle och Disken block!

Alla med en betald Elementor-plan kan nu visa en interaktiv före- och efterbildsreglage och sifferräknare med endast dra-och-släpp-gränssnittet du känner till: ingen kodning krävs!

Låt oss ta en titt på hur dessa nya WordPress-block kan hjälpa dig att designa mer övertygande webbplatslayouter och visa upp dina produkter och tjänster.

Öka engagemanget genom interaktion

Med Före Efter Toggle, kan du erbjuda webbplatsbesökare en interaktiv upplevelse som ökar engagemanget med ditt innehåll. Mer engagemang kan öka intresset för dina produkter eller tjänster, förbättra beslutsprocessen och som ett resultat omvandla nyfikna besökare till betalande kunder.

Till exempel kan shoppare som är intresserade av en ny skönhetsbehandling behöva bevis för att din produkt fungerar innan de köper.

Med ett skjutreglage före och efter kan du erbjuda sida vid sida exempel på din produkts effektivitet före och efter användning av den på en kund. Detta kan lindra tveksamma shoppares oro och ge dem tillräckligt med bevis för att slutföra köpet.

Den här typen av interaktiva funktioner kräver vanligtvis hjälp från en webbutvecklare. Men med vår hjälp kan du skapa övertygande före- och efterreglage med bara några få klick.

Som alla Elementor-block, hittar du flera anpassningsalternativ för att perfekta din design. Du kan ställa in en vertikal eller horisontell layout, välja en överlagringsfärg, flytta skjutreglaget när du håller muspekaren och individuellt välja justeringsinställningar för mobil och dator.

Läsa:  23 bästa WordPress Blog Plugins för enkel blogghantering

Det finns så många sätt att använda Before After Toggle för din företagswebbplats. Om du till exempel kämpar för klimatförändringar kan du visa de förändringar som den globala uppvärmningen har på naturen, omvandlingen av avlägsna stammar, restaureringsresultat och mycket mer.

Alternativt kan du visa hur:

 • Din tandläkarmottagning har återställt en munfull sneda tänder
 • Du har förvandlat en övergiven byggnad till ett vackert hem
 • Ditt konstverk har förbättrats under åren

Visa upp dina affärsprestationer

Socialt bevis är bevis på att andra människor har köpt och funnit värde i en produkt eller tjänst som erbjuds av ett företag. Men visste du att socialt bevis kan vara mer än vittnesmål och produktrecensioner?

Kvantifierbar data som “Över 150 000 kunder” är lika effektiva för att bygga förtroende, förmedla värde och förbättra konverteringar. Det visar att ditt företag har en stor kundbas och att du vet vad du gör eftersom du arbetar med så många människor.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt att bygga förtroende bland dina besökare, så vi släpper också Disken block idag. Det låter dig lyfta fram ditt företags mest imponerande statistik på några sekunder.

Du kan ange start- och slutnummer för din räknare, tillsammans med nummerprefix och suffix. Dessutom kan du engagera besökare med animeringseffekter genom att ange en animeringslängd.

Med avancerade stilalternativ för mobila och stationära enheter och färg- och teckensnittsinställningar är Counter-blocket 100 % mobilt responsivt och anpassningsbart, vilket säkerställer att besökare på alla enheter får en sömlös upplevelse.

Counter block erbjuder ett enkelt sätt att bevisa din expertis. Här är några exempel för att komma igång:

 • Visa antalet kunder som rekommenderar dina produkter
 • Markera hur många böcker du har publicerat
 • Visa hur många projekt du har slutfört
Läsa:  Inverkan av leverans av färsk hel fisk på skaldjursmarknaden

Prova våra nya webbplatskit

Förutom dessa spännande nya WordPress-block, är vi också upptagna med att designa nya mallar för dina webbdesignprojekt. Sedan vårt senaste tillkännagivande har vi lagt till 11 nya webbplatskit, inklusive:

 • Blomsteraffär (WooCommerce)
 • Frilansande portfölj
 • Marknadsföringskonsult
 • Restaurangens hemsida
 • Skönhetsprodukter (WooCommerce)
 • Byråns webbplats
 • Hörlursbutik (WooCommerce)
 • Modebutik (WooCommerce)
 • Fotoportfölj
 • Bröllopsinbjudan
 • Reseblogg

Du kan förhandsgranska något av dessa kit genom att besöka vår mallsida eller mallbiblioteket i din Elementor-plugin-instrumentpanel.

Uppdatera din Elementor-plugin idag

Det var allt tills vidare. Uppdatera din webbplats till den senaste versionen av Elementor idag för att testa dessa nya spännande förändringar.

Kom ihåg: dessa block är för betalda Elementor-planer, så om du inte redan har gjort det, uppgradera nu för att ta de här funktionerna en sväng.

Som alltid när vi släpper en ny funktion är vi alltid upptagna med nästa, så håll utkik efter nästa stora avslöjande.

Om du har frågor om dessa funktioner, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi är alltid redo att hjälpa till.

Vi är så tacksamma för ditt stöd, förslag och feedback. Snälla fortsätt med dem. Vårt engagemang för att göra Elementor till den bästa WordPress-webbplatsbyggaren blir bara starkare när vi fortsätter att vinna tillsammans med våra kunder.

Stacey har skrivit om WordPress och digital marknadsföring i över 10 år och om andra ämnen mycket längre. Vid sidan av detta är hon fascinerad av webbdesign, användarupplevelse och SEO.

Avslöjande: Vårt innehåll är läsarstödt. Det betyder att om du klickar på några av våra länkar kan vi tjäna en provision. Vi rekommenderar endast produkter som vi tror kommer att ge värde till våra läsare.