Teknisk Marknadsföring, Tjäna pengar på dina Bloggar och Prylar

Vi planterar träd med ett plantat träd.

Vi planterar träd med ett plantat träd.

Jag är glad att kunna meddela att GreenGeeks har samarbetat Ett träd planterat plantera träd! Vi planterar ett (1) träd för varje kund som registrerar sig för våra webbhotelltjänster. Placeringen av trädet bestäms slumpmässigt för att underlätta deras distribution.

Vad är ett planterat träd?

Ett träd planterat är en ideell organisation som gör trädplantering enkelt för både privatpersoner och företag. Detta kommer att hjälpa världen att skapa ett hälsosammare klimat, bekämpa klimatförändringar och skydda den biologiska mångfalden på många områden.

Organisationen planterar för närvarande träd i fyra områden. Dessa inkluderar Nordamerika, Latinamerika, Afrika och Asien. Den uppnår detta genom att slå samman alla donationer som den samlar in och få sina partners att odla plantor.

Och sedan 2014 har One Tree Planted gjort just det planterat mer än 20 miljoner träd.

Plantorna planteras sedan under regnperioden där de underhålls och övervakas tills de når mognad. Deras positiva effekter på miljön, såsom kolabsorption, samlas in och distribueras på plats.

Varför det är viktigt att plantera träd

Klimatförändringarna har fått världen att inse hur stor inverkan mänskligheten har på jorden. Våra miljöer förändras, och inte på ett bra sätt. Tyvärr med detta i åtanke avskogningen fortsätter att öka.

Och om världen inte kan undvika avskogning måste vi investera i återplantering av skog.

Träd är ryggraden i vår miljö. De rymmer 80 procent av världens biologiska mångfald på land, håller luften ren, filtrerar vattnet vi dricker och absorberar till och med kol från atmosfären för att bekämpa klimatförändringarna.

Läsa:  Är 31 för gammal för att komma in på cybersäkerhet?

De har också ett stort antal sociala förmåner. Träd kan odlas på ett säkert sätt och ger virke, papper och medicin till vårt samhälle. Som ett resultat erbjuder skogsindustrin oändliga jobbmöjligheter för världen.

För att inte tala om fritidsaktiviteter som camping, vandring med mera.

Jordens träd har vuxit under decennierna från röjningen av jordbruksmark till härjningarna av vanliga skogsbränder. Och vi kan alla göra vårt för att minska skadorna.

Hur hjälper GreenGeeks?

GreenGeeks tar tillfället i akt för att ytterligare stärka vårt engagemang för miljön.

Webbhotellbranschen har ett utsläppsproblem, men istället för att vara en del av problemet siktar vi på att vara en del av lösningen genom att erbjuda grönt webbhotell. Vi beräknar noggrant all energi vi använder och köper tredubbla mängden ren, förnybar energi genom Bonneville Environmental Foundation.

Således är din webbplats inte bara skyddad från dess användning, utan den är skyddad från dess användning två gånger till.

Och med vårt nya partnerskap med One Tree Planted tar vi vårt engagemang för miljön ett steg längre. Varje gång en ny kund registrerar sig hos oss planterar vi ett träd. Vi satsar nu på förnybar energi, men nu satsar vi också på miljöskydd genom att plantera träd.

Gå med idag eller berätta för en vän

Om du funderar på att starta en webbplats finns det ingen bättre tid. Och nu kan du göra det med vetskapen om att bara genom att registrera dig kommer du att hjälpa miljön på många sätt. Du är redan medlem, inga problem, du kan hjälpa till genom att hänvisa dina vänner till GreenGeeks och engagera dem.

Läsa:  Hur en resurssida stämmer överens med Googles hjälpsamma innehåll...

Vi är stolta över att vara ett av de bästa webbhotellen i branschen utan att ha en negativ inverkan på miljön. Vi kan hjälpa den att blomstra och låta framtida generationer njuta av den värld vi alla älskar.

Mot en grönare framtid! Låt oss göra en förändring tillsammans!